eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

The Harbourview Hotel Hong Kong - Gästrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Gästrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Gästrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Gästrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurang The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurang The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurang The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurang The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurang The Harbourview Hotel Hong Kong - Gym The Harbourview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan The Harbourview Hotel Hong Kong - Badrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Badrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Gästrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Faciliteter The Harbourview Hotel Hong Kong - Faciliteter
The Harbourview Hotel Hong Kong - Faciliteter The Harbourview Hotel Hong Kong - Faciliteter The Harbourview Hotel Hong Kong - Faciliteter
Område: Wanchai Antal rum: 320
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 1561 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,2
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (1561)
Sortera efter:
Joakim O. Reste med partner Sweden, den 1 april 2014
Recension.

Bra läge, ok frukost, fin utsikt från rummet.
8,7
Det var en bra vistelse.
Gunilla A. Affärsresenär den 22 april 2012
Bra läge

Trevlig personal, bra frukost
7,3
Hotellet ligger bra till med bara några minuters promenad till färjeläget i Kowlon. Besöker man Hongkongmässan är det perfekt att bo på hotellet, då det tar 3 minuter att gå dit. Det finns massor av trevliga restauranger inom området och bra kommunikationer. Rummen med flodutsikt är mycket trevliga.
Lars G. Affärsresenär Sweden, den 30 oktober 2011
Elegant Hotel

Bra hotell med hög standard
8,7
Bra businesshotell med hög standard men onödigt högt pris. Inget att klaga på förutom priset. Rummen stora o fräscha. Frukosten helt ok. Personalen trevlig. Läget kanske lite off.
Kenneth O. Reste med partner Sweden, den 13 januari 2010
Hong Kong

läget, priset
8
Ett bra medel klass hotell på Hong Kong Island med fina, rena rum och fräscha toaletter. Ett mycket bra läge och trevlig utsikt över sundet från de rum som vätter mot Kowloon. Nära till restauranger och till båt förbindelse över till Kowloon. Ett minus för kostnaden att använda internet på hotellet.
Per H. Reste med partner Sweden, den 2 januari 2010
Nyår i Hong Kong

Bra läge, fina rum och trevlig personal
8
Harbour View hotel ligger bra till för nöjesdistrikten och affärerna på Hong kong Island och nära till Star Ferry över till Kowloon. Förväxla inte hotellet med Renaisance Harbour View Hotel som ligger strax intill (ett lyxhotell). Många taxi chauförer har svårt med det.
Antonio C. Reste med partner United States of America, den 20 oktober 2014
Great location, good size room, small bathroom

Central Location, Good Size Room, Reasonable Price
8
Great stay. Not a fancy hotel but the rooms are good size but bathrooms are very small though workable.
Steven Y. Affärsresenär Hong Kong, den 16 oktober 2014
ok

mongkong
10
Fan-Hsun N. Familj med småbarn Taiwan, den 11 oktober 2014
wonderful view hotel

wonderful view and convenient location
7,7
but just they dont have baby bathtub...
Assam E. Affärsresenär Australia, den 8 oktober 2014
big harbour tiny view

wanchai, harbour, convenient
7,7
Prebooked with request for early check in honored, my flight from NY was actually ahead of schedule landing 530am that meant early check in arrival and while not confident I could be in my room by midday they honored my request for early check in at 9am. The harbour view room was small and technically did have a view albeit tiny. By HKG standards the room was a good size and clean with a the tiniest of bathrooms but managed. I noticed a very faint smell of cigarette smoke which I didnt pay enough attention to because of midday meetings. However, sleeping that first night the cigarette was still there and figured it was in the AC and not the bedding or room. Next morning I discussed this with management and agreed to move to another non-smoking floor this time level 14. Room 1416 was perfect no cigarette smoke and I could enjoy restful sleep and a better view. Next time I will request this room. The gym is small and my second visit towels and water missing. Otherwise I had a good visit as a solo traveler and wifi coverage better on the 18th floor than 14th but still good enough to get work done and send documents. While staff are friendly and courteous they need help during the morning rush which become chaotic and resembles rush hour market. Despite the disruptions to the business district during the umbrella revolution I was able to still get around with little issue.
Lenora A. Reste med partner United States of America, den 5 oktober 2014
Very happy with our stay at Harborviw.

Cleanliness, food and staff.
10
Very satisfied.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Harbourview Hotel Hong KongThe Harbourview Hotel Hong Kong - GästrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - GästrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - GästrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - GästrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestaurangThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestaurangThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestaurangThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestaurangThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestaurangThe Harbourview Hotel Hong Kong - GymThe Harbourview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanThe Harbourview Hotel Hong Kong - BadrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - BadrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - GästrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hong Kong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hong Kong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hong Kong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hong Kong - Faciliteter

Kundrecensioner - The Harbourview Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A06