eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

The Harbourview Hotel Hong Kong - Gästrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Gästrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Gästrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Gästrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurang The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurang The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurang The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurang The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurang The Harbourview Hotel Hong Kong - Gym The Harbourview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan The Harbourview Hotel Hong Kong - Badrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Badrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Gästrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Faciliteter The Harbourview Hotel Hong Kong - Faciliteter
The Harbourview Hotel Hong Kong - Faciliteter The Harbourview Hotel Hong Kong - Faciliteter The Harbourview Hotel Hong Kong - Faciliteter
Område: Wanchai Antal rum: 320
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

från 1619 recensioner

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,2
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (1619)
Sortera efter:
Joakim O. Reste med partner Sweden, den 1 april 2014
Recension.

Bra läge, ok frukost, fin utsikt från rummet.
8,7
Det var en bra vistelse.
Gunilla A. Affärsresenär den 22 april 2012
Bra läge

Trevlig personal, bra frukost
7,3
Hotellet ligger bra till med bara några minuters promenad till färjeläget i Kowlon. Besöker man Hongkongmässan är det perfekt att bo på hotellet, då det tar 3 minuter att gå dit. Det finns massor av trevliga restauranger inom området och bra kommunikationer. Rummen med flodutsikt är mycket trevliga.
Lars G. Affärsresenär Sweden, den 30 oktober 2011
Elegant Hotel

Bra hotell med hög standard
8,7
Bra businesshotell med hög standard men onödigt högt pris. Inget att klaga på förutom priset. Rummen stora o fräscha. Frukosten helt ok. Personalen trevlig. Läget kanske lite off.
Kenneth O. Reste med partner Sweden, den 13 januari 2010
Hong Kong

läget, priset
8
Ett bra medel klass hotell på Hong Kong Island med fina, rena rum och fräscha toaletter. Ett mycket bra läge och trevlig utsikt över sundet från de rum som vätter mot Kowloon. Nära till restauranger och till båt förbindelse över till Kowloon. Ett minus för kostnaden att använda internet på hotellet.
Per H. Reste med partner Sweden, den 2 januari 2010
Nyår i Hong Kong

Bra läge, fina rum och trevlig personal
8
Harbour View hotel ligger bra till för nöjesdistrikten och affärerna på Hong kong Island och nära till Star Ferry över till Kowloon. Förväxla inte hotellet med Renaisance Harbour View Hotel som ligger strax intill (ett lyxhotell). Många taxi chauförer har svårt med det.
Florence B. Affärsresenär Philippines, den 25 november 2014
Convenient for convention at HKCEC

Location
6
I requested for a nonsmoking floor but still the smell of cigarette smoke is the first thing that greeted me as I step out of the elevator. The other guests on my floor was smoking and I requested to be given another room but they said they would just speak to the guests. Apparently that didn't work coz the rest of my stay the smell got worse. They need to sound proof the rooms and doors. I could hear people on the next room and across. The harbourview isn't that much maybe bacause of the ongoing construction which makes a lot of noise too.
Alan Y. Ensamresenär United States of America, den 21 november 2014
For budget business travelers.

Business Location, Harbour View, Value
5,7
Room is not as clean and tidy as I imagined. The vent in the restroom is not working at all. Carpet smells cigarette and looks dirty.
Amy L. Familj med småbarn Singapore, den 19 november 2014
Attentive staff with ready smiles

Location, proximity to MTR and eateries make this hotel very convenient for business travelers or with family
9,3
I thoroughly enjoyed my stay with my daughter, there's a footbridge that connects to the star ferry terminal or MTR so we can connect to everywhere in Hong Kong.
Fanny M. Affärsresenär Hong Kong, den 17 november 2014
Too bad
2
Bad. Dishonest about who the name implies .
George V. Affärsresenär Australia, den 17 november 2014
My Stay

location, cleanliness and staff friendliness
8
Good, happy to recommend.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Harbourview Hotel Hong KongThe Harbourview Hotel Hong Kong - GästrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - GästrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - GästrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - GästrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestaurangThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestaurangThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestaurangThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestaurangThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestaurangThe Harbourview Hotel Hong Kong - GymThe Harbourview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanThe Harbourview Hotel Hong Kong - BadrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - BadrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - GästrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hong Kong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hong Kong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hong Kong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hong Kong - Faciliteter

Kundrecensioner - The Harbourview Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A01