eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

The Harbourview Hotel Hong Kong - Gästrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Gästrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Gästrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Gästrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurang The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurang The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurang The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurang The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurang The Harbourview Hotel Hong Kong - Gym The Harbourview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan The Harbourview Hotel Hong Kong - Badrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Badrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Gästrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Faciliteter The Harbourview Hotel Hong Kong - Faciliteter
The Harbourview Hotel Hong Kong - Faciliteter The Harbourview Hotel Hong Kong - Faciliteter The Harbourview Hotel Hong Kong - Faciliteter
Område: Wanchai Antal rum: 320
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

från 1725 recensioner

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,2
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (1725)
Sortera efter:
Joakim O. Reste med partner Sweden, den 1 april 2014
Recension.

Bra läge, ok frukost, fin utsikt från rummet.
8,7
Det var en bra vistelse.
Gunilla A. Affärsresenär den 22 april 2012
Bra läge

Trevlig personal, bra frukost
7,3
Hotellet ligger bra till med bara några minuters promenad till färjeläget i Kowlon. Besöker man Hongkongmässan är det perfekt att bo på hotellet, då det tar 3 minuter att gå dit. Det finns massor av trevliga restauranger inom området och bra kommunikationer. Rummen med flodutsikt är mycket trevliga.
Lars G. Affärsresenär Sweden, den 30 oktober 2011
Elegant Hotel

Bra hotell med hög standard
8,7
Bra businesshotell med hög standard men onödigt högt pris. Inget att klaga på förutom priset. Rummen stora o fräscha. Frukosten helt ok. Personalen trevlig. Läget kanske lite off.
Kenneth O. Reste med partner Sweden, den 13 januari 2010
Hong Kong

läget, priset
8
Ett bra medel klass hotell på Hong Kong Island med fina, rena rum och fräscha toaletter. Ett mycket bra läge och trevlig utsikt över sundet från de rum som vätter mot Kowloon. Nära till restauranger och till båt förbindelse över till Kowloon. Ett minus för kostnaden att använda internet på hotellet.
Per H. Reste med partner Sweden, den 2 januari 2010
Nyår i Hong Kong

Bra läge, fina rum och trevlig personal
8
Harbour View hotel ligger bra till för nöjesdistrikten och affärerna på Hong kong Island och nära till Star Ferry över till Kowloon. Förväxla inte hotellet med Renaisance Harbour View Hotel som ligger strax intill (ett lyxhotell). Många taxi chauförer har svårt med det.
Bars G. Gruppresenär Mongolia, den 1 mars 2015
Poor staff performance

Location, clean, room standard
6,3
Poor staff performance at the reception when checking in. Spent almost half hour and had to wait another one hour to check in even the check in time is over.
Bars G. Gruppresenär Mongolia, den 25 februari 2015
Poor staff performance

Location, clean, quite area
6
Poor and slow performance at the reception when check in. Even one hour waited when the check in time is already over.
Winnie Z. Ensamresenär Australia, den 23 februari 2015
good

customer service, sea view, transport.
9
Very nice.
Shane H. Ensamresenär United States of America, den 22 februari 2015
My new favorite hotel

The staff was very attentive to my needs. The value was great compared to other hotels nearby. It was located withing 10-15 minutes of tourist areas.
9,7
I had a great experience with this hotel. The staff was great and attended to all of my requests. The view of the harbor was fantastic (considering the construction). It was near many scenic areas within a few minutes walk. I will defiantly stay here my next trip to Hong Kong.
Patrick S. Reste med partner Netherlands, den 17 februari 2015
overrated

location, price, ?
5
Rooms need redecorating. Staff was ok, but not very friendly. Housekeeping came into the room without knocking. It was our checkout day, so they should not come in at all before checkout. We had a la carte dinner, which was below standard and was delivered from the restaurant, covered by plastic wrap. We could not sit in the restaurant, but had to sit on the mezz floor, which lacks any atmosphere. Apparently you're only allowed to sit in the restaurant, if you eat from the buffet... I would not recommend this hotel...

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Harbourview Hotel Hong KongThe Harbourview Hotel Hong Kong - GästrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - GästrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - GästrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - GästrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestaurangThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestaurangThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestaurangThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestaurangThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestaurangThe Harbourview Hotel Hong Kong - GymThe Harbourview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanThe Harbourview Hotel Hong Kong - BadrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - BadrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - GästrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hong Kong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hong Kong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hong Kong - FaciliteterThe Harbourview Hotel Hong Kong - Faciliteter

Kundrecensioner - The Harbourview Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C03