eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Kowloon Hotel

19 - 21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

The Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby The Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby The Kowloon Hotel Hong Kong - Reception The Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurang The Kowloon Hotel Hong Kong - Buffé The Kowloon Hotel Hong Kong - Buffé The Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge The Kowloon Hotel Hong Kong - Café The Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge The Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center The Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center The Kowloon Hotel Hong Kong - Mötesrum The Kowloon Hotel Hong Kong - Festvåning The Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan The Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan The Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum
The Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum The Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum The Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum The Kowloon Hotel Hong Kong - Badrum The Kowloon Hotel Hong Kong - Badrum The Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan The Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum The Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 736

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 3165 recensioner

Valuta för pengarna
7,2
Läge
9,2
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (3165)
Sortera efter:
Katarina E. Reste med partner Sweden, den 12 maj 2013
Godkänt hotell

centralt, tunnelbanestation under hotellet
8
Allt funkade jättebra. Internet var väldigt långsamt men de skickade upp en tekniker för att åtgärda problemet. Fem minuter senare var det långsamt igen, men det var inga problem att stryka den kostnaden från sluträkningen. Dåligt ändå att behöva betala för internet.
Jonas N. Affärsresenär Sweden, den 12 april 2013
Mycket trånga rum

läge, läge och läge
6,7
Jouni L. Ensamresenär Sweden, den 4 mars 2013
bra weekendresa

bra hotell med centralt läge, nära till allt
6,3
helt okej, lite skitiga rum, nära till sevärdheter
Richard A. Reste med partner Sweden, den 7 februari 2013
Utmärkt läge

Hotellet ligger verkligen perfekt
6,7
intressant att besöka hongkong, 4 dagar tyckte vi räckte för att se sevärdheter och shopping. inget negativt om hotellet, det är små rum och de hade heltäckningsmatta i rummen som tyvärr luktade mögel, vi bytte rum men det var samma doft i det andravrummet...
Tips: Parkerna är mysiga.
Ali S. Reste med partner Sweden, den 16 januari 2013
Bra läge med små rum!

Centralt läge i tsim tsa shui
8
Trevligt hotel med bra läge. Egen nedgång till t-bana och nära till harbour city som är en stor galleria. Rummen är väldigt små och man har knappt plats att ställa ner väskan.
Restaurangtips: om ni vill äta dumplings finns det ett bra vietnamesiskt ställe i silvercord gallerian mitt emot harbour city. restaurangen heter din tai fung!
Peter S. Ensamresenär Sweden, den 5 januari 2013
Bra läge med mycket små rum

Läget och korrekt personal samt liten hamnutsikt
5,7
Mycket bra läge på detta hotell. Men se upp, du får betala 130 kr per dygn för wifi och dataåtkomst, frukost ingick inte, den kostade 180 kr. Det kan vara värt att gå upp i pris ca 300 kr per natt och få allt inkluderat och bättre standard. Rummet var extremt litet, väl utnyttjade ytor, men det fungerade bra. Hamnutsikten kunde man vara utan (11 graders synvinkel), hotellet ligger bakom ett annat större hotell.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Kvällspromenad nere i hamnområdet är en upplevelse, kanonfin Skyline. Även en bussrundtur på Hong Kong Island är att rekommendera. Hong Kong är inget för den som vill handla billigt.
Nils-Olof S. Affärsresenär Sweden, den 25 maj 2011
Bra läge

Bra rum till bra pris
7,7
hotellet har bra läge på kowloon sidan i hong kong, nära till färjeterminalen när man besöker hong kong iland, och de flesta leverantörer jag besöker finns vid canton road, och det är gångavstånd från hotellet. det är lätt att få taxi och bussar till expresstationen går från hållplats tvärs över gatan. frukosten som ingår i rummet är inte så bra, däremot den frukostbuffe man betalar för är riktigt bra.
Niclas H. Reste med partner Sweden, den 3 mars 2011
Centralt placerat, god service. Dock små rum.

Bra standard, hjälpsam personal.
7,3
vi bokade alternativet "standard hot deal with 1 breakfast". detta var verkligen en dålig deal. först så gällde bara dealen en person/rum och sen så var det frukosten i lobbyns café som erbjöds. detta var ingen som framgick i erbjudandet, så vi blev väldigt förvånade samt besvikna. rummen är väldigt små!
Jan A. Reste med partner Sweden, den 23 januari 2011
Mitt i city

Serviceminded personal
10
toppenläge mitt i kowloon. nära till allting. rummen väldigt små men trevligt inredda. alla möjligheter till shopping på nathan road, nära till färjorna till hongkong sidan och massor av restauranger och nattklubbar.
Nils-Olof S. Affärsresenär Sweden, den 13 januari 2011
prisvärt hotell

bra frukost
8,7
utmärkt läge vid affärsgata och nära till färjeterminalen. bra med shutelbussar till stationen.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Kowloon Hotel Hong KongThe Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyThe Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyThe Kowloon Hotel Hong Kong - ReceptionThe Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangThe Kowloon Hotel Hong Kong - BufféThe Kowloon Hotel Hong Kong - BufféThe Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeThe Kowloon Hotel Hong Kong - CaféThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeThe Kowloon Hotel Hong Kong - Business CenterThe Kowloon Hotel Hong Kong - Business CenterThe Kowloon Hotel Hong Kong - MötesrumThe Kowloon Hotel Hong Kong - FestvåningThe Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanThe Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanThe Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumThe Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumThe Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumThe Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumThe Kowloon Hotel Hong Kong - BadrumThe Kowloon Hotel Hong Kong - BadrumThe Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanThe Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum


AS-AGWEB-3A04