eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Luxe Manor

39 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

The Luxe Manor Hong Kong - Entré The Luxe Manor Hong Kong - Gästrum The Luxe Manor Hong Kong - Reception The Luxe Manor Hong Kong - Hotellet från insidan The Luxe Manor Hong Kong - Hotellet från insidan The Luxe Manor Hong Kong - Lobby The Luxe Manor Hong Kong - Reception The Luxe Manor Hong Kong - Gästrum The Luxe Manor Hong Kong - Gästrum The Luxe Manor Hong Kong - Gästrum The Luxe Manor Hong Kong - Gästrum The Luxe Manor Hong Kong - Badrum The Luxe Manor Hong Kong - Badrum The Luxe Manor Hong Kong - Svit The Luxe Manor Hong Kong - Svit The Luxe Manor Hong Kong - Svit
The Luxe Manor Hong Kong - Svit The Luxe Manor Hong Kong - Svit The Luxe Manor Hong Kong - Svit The Luxe Manor Hong Kong - Svit The Luxe Manor Hong Kong - Svit The Luxe Manor Hong Kong - Svit The Luxe Manor Hong Kong - Gym The Luxe Manor Hong Kong - Gym The Luxe Manor Hong Kong - Business Center The Luxe Manor Hong Kong - Mötesrum The Luxe Manor Hong Kong - Mötesrum The Luxe Manor Hong Kong - Restaurang
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 159
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 3650 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,8
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,9
Alla recensioner (3650)
Sortera efter:
Elisabeth L. Affärsresenär Sweden, den 7 april 2014
Bra hotell med optimalt läge

Närhet till affärsdistrikten, nära shopping, nära tunnelbanan
8
Bra med vänlig personal och god mat.
Gustafsson B. Ensamresenär South Africa, den 21 april 2013
Mindre hotel - Centralt läge

Läget är bra, nära till shoppingarea, lungt hotel, bra frukost
7,7
Ove K. Reste med partner Sweden, den 28 juli 2012
Fint hotell med trevlig personal

Nära till Nathan Road
10
Fantastiskt fint hotell med ett perfekt läge för shopping. Närheten till affärsgatan Nathan Road gjorde att våran vistelse var till full belåtenhet. Frukosten var helt underbar men ett minus var att man var tvungen att deponera så mycket som 2000 HKD när vi checkade in. Vi tappade en av våra rumsnycklar men det var inga problem med att få en ny utan någon extra kostnad. Skulle absolut bo på detta hotell igen.
Daniel P. Reste med partner Sweden, den 13 april 2012
Fräscht och modernt hotell med bra läge

Bra service, fina rum, god frukost och bra utgångsläge i Kowloon.
9
Gillade hotellets läge, mycket shopping i området och nära till tunnelbana och sevärdheter. Bra service på hotellet och fin kvalité på rummen.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Åk till marknaderna i närheten av kvarteret Mongkok, ett myller av såväl människor som alla sorters prylar.
Cecilia R. Reste med partner Sweden, den 13 januari 2012
Jättefint hotell

Fräscha rum och underbar frukost
9,7
vi bodde 2 nätter på detta hotell, en i början och en i slutet av vår resa då vi flög till och från hong kong när vi skulle till filippinerna. hotellet har ett bra läge, vi tog airport express från flygplatsen och sen några minuter taxi för 30 hkd. hotellet är jättefräscht och fint med standard över förväntan. vi blev uppgraderade båda gångerna och den sista natten fick vi en svit! frukosten är en av de bästa jag någonsin ätit. personalen är hjälpsam och trevlig.
Restaurangtips: Ät i SOHO. Jättebra restauranger till bra priser.
Goran B. Reste med partner Sweden, den 5 januari 2012
Centralt hotell med lyxiga rum

Centralt läge, bra rum, bra reception
8,7
mycket trevligt bemötande. ligger bra i staden. lätt att ta sig till. lite annorlunda stil på rummen men trevligt.
Gunilla C. Affärsresenär Sweden, den 25 oktober 2011
Trendigt hotell och trevlig personal

Allt rummet, foajen, frukosten, personalen, fritt internet och bra pris.
10
Hela hotellet hade en härlig känsla, från man kom in i foajen och in i mitt rum. Mitt rum var litet, men det uppvägdes av allt positivt i inredningen. Allt var tänkt med smak och känsla in i minsta detalj. Jag har rest i många år och bott på alla möjliga sorters hotell även 5-stjärniga,och detta var en av de allra bästa. Jag åkte därifrån med en härlig känsla att jag vill komma tillbaka.
Tips: se ovan
Ulf G. Reste med partner Sweden, den 6 september 2011
Ett spännande hotell, i ett perfekt läge

Läge,
9,7
Ett kort besök i Hong Kong, som blev minnesvärd, delvis på grund av ett bra hotell till en rimlig ( HK standard) kostnad. Det ligger så att det är enkelt att ta sig till och från flygplats, nära MTR och mitt i det pulserande nöjes och shopping livet i TST
Charles C. Reste med partner Sweden, den 15 februari 2011
Trevlig hotel med hjälpsam personal

Bra läge,fräscha rum
9
Hotellet ligger bra till på Kowloon. Ca 5 min gång till Star färja och lite längre till natt marknaden. Hotellet är relativ nybygtt (2006) och känns fortfarande fräsch. Rummen är inte stora, men räcker, och är minutiös städat. Personalen är trevliga och hjälpsamma med tips och biljet bokningar. Buffet frukosten är att rekommendera!
Georg H. Reste med partner Sweden, den 6 februari 2011
Vacker design

bra frukost
5,3
stannade där i 3 nätter i kowloon helt ok område men om det blir Honkong besök igen så vill vi bo på the island istället .
Tips om shopping: om man vill uppleva marknaderna åk till ladys market samt fish market en kul upplevelse att se på kvälls tid ( warning) illa luktande mat rätter å väldigt trångt på vissa ställen

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Luxe Manor Hong KongThe Luxe Manor Hong Kong - EntréThe Luxe Manor Hong Kong - GästrumThe Luxe Manor Hong Kong - ReceptionThe Luxe Manor Hong Kong - Hotellet från insidanThe Luxe Manor Hong Kong - Hotellet från insidanThe Luxe Manor Hong Kong - LobbyThe Luxe Manor Hong Kong - ReceptionThe Luxe Manor Hong Kong - GästrumThe Luxe Manor Hong Kong - GästrumThe Luxe Manor Hong Kong - GästrumThe Luxe Manor Hong Kong - GästrumThe Luxe Manor Hong Kong - BadrumThe Luxe Manor Hong Kong - BadrumThe Luxe Manor Hong Kong - SvitThe Luxe Manor Hong Kong - SvitThe Luxe Manor Hong Kong - SvitThe Luxe Manor Hong Kong - SvitThe Luxe Manor Hong Kong - SvitThe Luxe Manor Hong Kong - SvitThe Luxe Manor Hong Kong - SvitThe Luxe Manor Hong Kong - SvitThe Luxe Manor Hong Kong - SvitThe Luxe Manor Hong Kong - GymThe Luxe Manor Hong Kong - GymThe Luxe Manor Hong Kong - Business CenterThe Luxe Manor Hong Kong - MötesrumThe Luxe Manor Hong Kong - MötesrumThe Luxe Manor Hong Kong - RestaurangThe Luxe Manor Hong Kong - RestaurangThe Luxe Manor Hong Kong - RestaurangThe Luxe Manor Hong Kong - RestaurangThe Luxe Manor Hong Kong - Pub/loungeThe Luxe Manor Hong Kong - Pub/loungeThe Luxe Manor Hong Kong - Pub/loungeThe Luxe Manor Hong Kong - MötesrumThe Luxe Manor Hong Kong - MötesrumThe Luxe Manor Hong Kong - Hotellet från insidan


AS-AGWEB-3A03