eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Mira Hotel

118 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Hotel Miramar
The Mira Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan The Mira Hotel Hong Kong - Gästrum The Mira Hotel Hong Kong - Gästrum The Mira Hotel Hong Kong - Gästrum The Mira Hotel Hong Kong - Gästrum The Mira Hotel Hong Kong - Gästrum The Mira Hotel Hong Kong - Gästrum The Mira Hotel Hong Kong - Gästrum The Mira Hotel Hong Kong - Gästrum The Mira Hotel Hong Kong - Svit The Mira Hotel Hong Kong - Svit The Mira Hotel Hong Kong - Gästrum The Mira Hotel Hong Kong - Badrum The Mira Hotel Hong Kong - Badrum The Mira Hotel Hong Kong - Gästrum The Mira Hotel Hong Kong - Gästrum
The Mira Hotel Hong Kong - Spa The Mira Hotel Hong Kong - Gym The Mira Hotel Hong Kong - Pool The Mira Hotel Hong Kong - Spa The Mira Hotel Hong Kong - Spa The Mira Hotel Hong Kong - Restaurang The Mira Hotel Hong Kong - Restaurang The Mira Hotel Hong Kong - Pub/lounge The Mira Hotel Hong Kong - Restaurang The Mira Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan The Mira Hotel Hong Kong - Mötesrum The Mira Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 492
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

från 3042 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
9,2
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,7
Mat/Middag
7,9
Alla recensioner (3042)
Sortera efter:
Johanna H. Affärsresenär Sweden, den 27 juni 2014
En härlig vistelse i Hong Kong och Mira Hotel

Fräsht, bra läge, bra service
9
Väldigt bra. Nöjd med allt som jag upplevde på hotellet.
Eva L. Reste med partner Sweden, den 4 januari 2012
Snyggt hotell med bra läge

SPA, bäddutrustning, frukosten
8,7
Modernt, stilrent hotell med bra läge mitt i city. Trevlig utelounge. Trevlig personal.Väldigt sköna sängar och kuddar. FInt badrum. Lite små rum och garderober. Underbart SPA/pool och gym. God frukost med egen tidning förhöjer besöket.
Tips om att göra på hotellet: besök hotellets SPA-avdelning
Dan M. Affärsresenär Sweden, den 16 april 2011
Rent, snyggt och prisvärt men väldigt lågt i tak.

Läget
7,7
hotellet var över förväntan med tanke på det låga priset, jag bodde 3 nätter av 6 på mira och jag provade även deras bästa restaurang och den var utmärkt, den andra restaurangen var inte så bra och hotellet når inte upp till samma atmosfär som andra femstjärniga hotell, men klart 4 stjärnor och väldigt sköna sängar och kuddar, rena fina rum. servicen var dålig för att vara i hong kong. designen inne i hotellet är speciell med ett väldigt lågt innertak med speglar, men hotellet är prisvärt om man inte vill bo dyrt på något av lyxhotellen.
Karl N. Affärsresenär Sweden, den 13 april 2011
Klass hotel på utmärkt läge

Snyggt, Modernt, SPA, Fri dator, WIFI...
7,7
Kan rekomenderas. Bra service, fina rum... Här saknar man verkligen inget. Rummen är inte jätte stora men ändå fullt tillräckliga. Besök SPA:et i källaren grymt fint....
Tips om att göra på hotellet: Besök SPA:et en fin avkoppling efter lite shopping på Nathan Road...
Mats W. Affärsresenär Sweden, den 9 april 2011
modert och futuriskt

häftig interiör och design
9,3
Interiören på rummet gav överaskningar. Spaanläggningen var verkligen avkopplande. Personalen var vänlig och tillmötesgående. Bra läge på hotellet.
Henric F. Affärsresenär Sweden, den 18 mars 2011
Tjusigt hotell, mysigt och trevligt.

Du hjälpte till när man pratade med personer som hade högre rang
8,3
Första nätterna var katastrof då jag hade bokat via Agoda. Man visste inte vad man fick för rum, förrutom att det stodd Studio rum. När man checkade in verkade allting bra, men dock dessa studio rum ligger precis under The Grand Ballroom på 18 våningen, vilket jag fick precis det område som låg under där personalen jobbade. På nätterna hade de inplockning efter en stor happening, vilket väsnades genom väggarna ner till våning 16. Rummet var kanon i sig men just det väsnade ljuden var otåligt. Personlaen var hjälpsamma, mycket trevliga, efter några nätter blev man uppgraderad till en fin svit utan extra kostnad! Vilket var strålande! Fem plus på detta! De följde verkligen upp händelsen och sista dagen bad dom ursäkt för det som hände. Service minded personal! SPA avdelningen och fitness delen är mycket bra. Nära till allt. Väl rekommenderad igen!
Carl N. Affärsresenär Sweden, den 20 april 2010
lyxigt hotell på en bra adress

snygg design på rummen. bra room service. komfort i rummet. bra tv.
8,7
Det bästa hotell jag bott på i Tsim Tsa Shui. Snygg design och komfort på rummen. Bra service samt mycket bra läge på Nathan Road. Kan varmt rekommendera detta hotell. Mira är värt sina 5 stjärnor när det gäller kvaliteten på rummen. Jag har ej testat restaurang på hotellet så där saknas omdöme.
Georg M. Affärsresenär Sweden, den 21 december 2009
Mycket bra hotel med bra placering och it

Placering IT / data,bredband , rum, mycket professig personal, vänlig,
9,3
Mycket bra standard. Kompetent personal, vänlig och hjälpsam bra rum och mycket bra IT /data /TV
Mattias J. Reste med partner Sweden, den 28 september 2009
The Mira hotel

Designade rum, modernt och utmärkt läge.
8,7
The mira hotel ligger i ett utmärkt läge i tsim sha tsui. Hotellet ligger endast 2-3 min från tunnelbannan. Området runt hotellet är fullt av butiker, restauranger och ligger en stenkast från canton road. På Canton road ligger harbour city, en stor galleria med mängder av butiker.
Michael T. Reste med partner Malaysia, den 25 november 2014
Pleasant and stylish stay

Location, design, Comfort
9,7
It was a pleasant and memorable stay at the MIRA hotel. First and foremost, it's strategic location makes everything so convenience. Surrounded with shopping malls, restaurants and pubs, and it takes only five minutes walk to the tsim tsa zui MTR station! The design of the hotel is so nice, right from the lobby to the hotel room. It has nice restaurants too in the hotel itself. One of the best things about the hotel is each room come with a mobile phone, which you can make free unlimited IDD call to 25 countries, and go on line all day long! It really makes things so much easier and convenient for tourist. Thumbs up!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Mira Hotel Hong KongThe Mira Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanThe Mira Hotel Hong Kong - GästrumThe Mira Hotel Hong Kong - GästrumThe Mira Hotel Hong Kong - GästrumThe Mira Hotel Hong Kong - GästrumThe Mira Hotel Hong Kong - GästrumThe Mira Hotel Hong Kong - GästrumThe Mira Hotel Hong Kong - GästrumThe Mira Hotel Hong Kong - GästrumThe Mira Hotel Hong Kong - SvitThe Mira Hotel Hong Kong - SvitThe Mira Hotel Hong Kong - GästrumThe Mira Hotel Hong Kong - BadrumThe Mira Hotel Hong Kong - BadrumThe Mira Hotel Hong Kong - GästrumThe Mira Hotel Hong Kong - GästrumThe Mira Hotel Hong Kong - SpaThe Mira Hotel Hong Kong - GymThe Mira Hotel Hong Kong - PoolThe Mira Hotel Hong Kong - SpaThe Mira Hotel Hong Kong - SpaThe Mira Hotel Hong Kong - RestaurangThe Mira Hotel Hong Kong - RestaurangThe Mira Hotel Hong Kong - Pub/loungeThe Mira Hotel Hong Kong - RestaurangThe Mira Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanThe Mira Hotel Hong Kong - MötesrumThe Mira Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanThe Mira Hotel Hong Kong - Entré


AS-AGWEB-3C03