Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,7
baserat på 3744 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 3744 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 9,0
  • Faciliteter 8,4
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 8,8
  • Personal 9,0
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 8,1

LENA J. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 28 nätter i februari 2011
ett toppen hotell med otrolig service
personal-tillgängligheten till allt.
vi är så nöjda efter 28 dygn på detta fantastiska hotell,kan vi bara ge lovord om allt,vi kommer återvända till "nap ". hade en otrolig semester i rum 603-med havsutsikt och en enorm balkong med solstolar och soffa.personalen var så vänlig och hjälpsam mot oss. finns inget att klaga på--isåfall ett frysfack i minibaren.
Recenserad 15 mars 2011

Daniel F. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 8 nätter i december 2010
Tjusigt hotell och trevlig personal
Det mesta var helt perfekt
om det nu skulle vara något så kanske städningen.
Ett mycket fräscht hotell med allt man kan förvänta sig. vid polen fick man gratis snacks och maten och drinkarna var kanonbra. Kan inte komma på något som inte var bra med the nap hotell. Åker gärna dit igen och skulle kunna rekommendera detta hotell till vem som helst.
Recenserad 03 januari 2011

Mattias A. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 6 nätter i november 2010
Väldigt fint, nybyggt hotell med god service.
Stilrent, god service, känns lyxigt!
-
Hotellet är väldigt fint och vi blev mer än positivt överraskade när vi kom. Personalen är väldigt mån om sina gäster och ger god service! Rummen är stilsäkra och fina.
Recenserad 08 december 2010

Francisco T. från Frankrike
Reste med partner
Bodde i 6 nätter i augusti 2016
Big room, competent and nice staff and terrace
A very good hotel for a good price as well as a very helpfull personnel always available to help
Recenserad 27 augusti 2016

Chia T. från Malaysia
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Strategic location hotel
Overall, I am very satisfied with this hotel, their facilities, environment is great!! I will certainly consider to stay again if I return to Phuket!
Recenserad 26 augusti 2016

Chia T. från Malaysia
Gruppresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Good hotel to stay
Overall, I am very satisfied with this hotel, their facilities, environment is great!! I will certainly consider to stay again if I return to Phuket!
Recenserad 26 augusti 2016

david I. från Australien
Reste med partner
Bodde i 7 nätter i augusti 2016
Nice. But not 4 star.
We booked a day dream delux room, it was pictured as haveing pool at edge of balcony. But our room was on 5th floor. So not as booked. We also a had big issue with the lighting. All the rooms at this hotel only have lights on one side of the room only. So other side is very dark. Impossible to see in your suitcase or read in bed. Staff initially not helpfull at all. But after first night improved greatly and we enjoyed our stay. Breakfast is not great with very strange food selection. The floor tiles at this hotel are extremly slippery and dangerous when wet. (And they are wet often) we saw 2 people fall and require medical attention. And that only the ones we saw. Both my self and partner also had slips. So be carefull.
Recenserad 18 augusti 2016

Yak C. från Singapore
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
clean, friendly staffs, near to the beach...
a place that I definitely will return to stay
Recenserad 17 augusti 2016

Chye A. från Singapore
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2015
Recommended
Great breakfast, location is ok, might stay again
Recenserad 02 augusti 2016

Yoon K. från Sydkorea
Reste med partner
Bodde i 8 nätter i juli 2016
Almost Perfect
Mt wife and I are regular Patong visitors and had been meaning to stay at this place for a while. We stayed in a Day Dream Deluxe (Room 214.) We were impressed with everything, especially the smiling, helpful, and professional staff. Our only disappointment was with the coffee at the breakfast buffet. We mentioned that in our comment card, and the manager contacted us right away. We plan to stay there again the next time we go to Patong.
Recenserad 27 juli 2016