arrow-up-icon Tjäna poäng till ditt lojalitetsprogram!
Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,2
baserat på 1039 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1039 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,3
  • Läge 7,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,9
  • Personal 8,2
  • Valuta för pengarna 8,6
  • Mat/Middag 7,5

carolina D.
Sverige
22 mars 2013
stilrent, lugn och ro.
poolen, rummet, omgivningarna

Andreas J.
Sverige
15 mars 2013
Fräscht, ljust, nytt och shuttlebus Kata.
Poolaccess, fint rum och växtlighet, free shuttlebus
Avkopplande. Rent, snyggt och prydliga rum med poolaccess från altan. God och fräsch frukostbuffe. Fri strandbuss till Kata och även nära att gå. Dock behöver du begära vid inscheckning om ni önskar sol eller skugga vid altan. Du får bara möjlighet av ett alternativ. Trevlig men lite förvirrad personal. Tror dörrarna öppnades i februari och att de ej kommit in i rutin än.

Henrik J.
Sverige
01 mars 2013
Lyxigt hotell med extraordinär service.
Allt var positivt med detta hotell. Frukosten var underbar. Personalen trevlig och rummen lyxiga.
Ett väldigt fräscht hotell med pool precis utanför sängen. Bra och billig roomservice funkade suveränt! Den bästa dusch jag någonsin duschat i. Enda dåliga var att det var rätt långt till stranden men med daglig shuttle var det inga problem.

Lovisa J.
Sverige
12 februari 2013
Fint hotell med lyxkänsla.
Modernt, fräscht, lyxigt.
Ett väldigt fint, nybyggt hotell som ligger en bit ifrån kata center. Ett plus för den stora sängen som var ovanligt skön. Vi bodde i deluxe poolaccess och det var toppen. Dock var det svarta plattor på balkongen så man brände fötterna när solen stekte på. Ganska lyhört mellan rummen men inte ut till balkongen. Ett minus för att inte spat var färdigt. Frukosten var ingen höjdare. Personalen var söt och trevlig men kunde nästan ingen engelska överhuvudtaget. Vi bokade hotellet för att det såg fint och fräscht ut och det var vad vi fick med. Man får tänka på att hotellet är helt nytt så man får inte döma dem för mycket. Kan verkligen rekomendera detta hotell!

Katarzyna K.
Australien
02 juli 2016
Great holidays
Highly recommended!

Edouard D.
Thailand
02 juli 2016
Bad experience and dirty room from check in
Dissapointed

YICEN S.
Taiwan
25 juni 2016
Overall is good.
We stayed at this hotel for three days two nights , the room makes us surprised cause its the same as the website. Breakfast every day change a little bit. The only issuse is the morning staff seems dont want to help when we ask question. And the room service is only till 22:30. Otherwise its a good stay for us.

Direk N.
Thailand
24 juni 2016
Good
our 2nd visit back Palmery, never a disappointmen

Soo H.
Malaysia
16 juni 2016
Good location, breakfast and room
Convenient location: easy to find food, bike rental is nearby Room is spacious and nice with pool access. Hotel's maintenance and cleanliness needs to improve.

Lai C.
Kina
04 juni 2016
not good
poor service, poor staff