Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Pavilion Hotel Kuta

Jl. Kuta Theater No 8, Kuta, Bali, Indonesien 80361

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 865 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,7
Läge
8,6
Personal
8,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
5,7
Alla omdömen (865)
Sortera efter:
Amanda H. Gruppresenär Sweden, den 8 mars 2016
Litet och bekvämt

Poolen, personal, mysigt
7,3
Litet lagom hotell som inte låg mitt på bargatan men ändå nära till strand. Härlig pool
Anmäl det här omdömet
Erica S. Reste med partner Sweden, den 26 februari 2016
Fräschs rum, bra läge
5
Bra läge, gångavstånd till stranden. Fina och fräscha rum. Mycket trevlig personal som är väldigt hjälpsam. Dock ligger poolen i skugga hela dagen och det finns endast två solstolar. Men annars ett mycket bra hotell värt pengarna.
Anmäl det här omdömet
Erik H. Reste med partner Sweden, den 7 december 2015
Bra!

Poolen. Personalen. Lugnet.
9
Överlag mycket nöjda med vistelsen. Hjälpte oss med tvättservice. Finns dock ingen frukost, och efter att AC:n hade gått i några timmar blev det helt blött på golvet av fukt, vilket var konstigt. Finns inget att hänga saker på som ska torka. Annars var rummet bra.
Anmäl det här omdömet
Teddie T. Reste med partner Sweden, den 24 januari 2015
Liten oas mitt i centrala Kuta

Rymligt, rent, tystnad
9
Jag och min partner bodde här i 6 dagar. Vi hade ett rum längst rum, precis utanför låg poolen. Väldigt fräsch o rymligt rum! Personalen är väldigt serviceminded. Hotellet ligger centralt i Kuta men när du kommer in där så är det som en liten oas. Jätte mysigt. Poolen och soldäcket var litet men det var ändå lagom för det timmarna som man spenderade på hotellet. Jag skulle rekommendera hotellet till vänner och familj!
Anmäl det här omdömet
Emil S. Gruppresenär Sweden, den 16 april 2013
Trevligt centralt budgethotell

Trevligt centralt beläget hotell, nära till shopping och ca 10 minuters promenad till stranden. Jättetrevlig personal!
9
Anmäl det här omdömet
Joe A. Reste med partner Malaysia, den 3 maj 2016
friendly staff and nice facility
6
book room with bubble bad, but when arrived no bubble bad available, so staff upgrade our room to deluxe with out any chargers. staff very helpful in forfill your every needs, location a bit hard to find as its situated in the alley...
Anmäl det här omdömet
Dorothea H. Ensamresenär New Zealand, den 23 april 2016
Friendly hosts and quiet location
6,7
We can highly recommend this place, it's a beautiful and quiet hotel with lovely staff!
Anmäl det här omdömet
Chintya D. Ensamresenär Indonesia, den 19 april 2016
really nice!. staffs were super friendly and helpf
5,7
I love to stay in Kuta Pavilion. really feels like home. The staffs were incredibly helpfull, the room very clean and tidy, the pool also very clean and awesome to relax. but please add some bread for breakfast, it will really nice.
Anmäl det här omdömet
Francois B. Ensamresenär France, den 17 april 2016
Cosy room in a great location
6,7
Staff was super friendly and room was cosy. Definitely a place i would recommend
Anmäl det här omdömet
Lily S. Reste med partner Malaysia, den 17 april 2016
Clean, but wifi not good
4,7
Hotel located at alley, but is clear, just wifi not strong, need to upgraded.
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
The Pavilion Hotel Kuta BaliThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Hotellet från insidanThe Pavilion Hotel Kuta Bali - PoolThe Pavilion Hotel Kuta Bali - ReceptionThe Pavilion Hotel Kuta Bali - UtsiktThe Pavilion Hotel Kuta Bali - PoolThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - FaciliteterThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Hotellet från utsidanThe Pavilion Hotel Kuta Bali - FaciliteterThe Pavilion Hotel Kuta Bali - PoolThe Pavilion Hotel Kuta Bali - FaciliteterThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Trädgård


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A08