Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Pavilion Hotel Kuta

Jl. Kuta Theater No 8, Kuta, Bali, Indonesien 80361

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 878 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,7
Läge
8,6
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
5,7
Alla omdömen (878)
Sortera efter:
Amanda H. Gruppresenär Sweden, den 8 mars 2016
Litet och bekvämt

Poolen, personal, mysigt
7,3
Litet lagom hotell som inte låg mitt på bargatan men ändå nära till strand. Härlig pool
Anmäl det här omdömet
Erica S. Reste med partner Sweden, den 26 februari 2016
Fräschs rum, bra läge
5
Bra läge, gångavstånd till stranden. Fina och fräscha rum. Mycket trevlig personal som är väldigt hjälpsam. Dock ligger poolen i skugga hela dagen och det finns endast två solstolar. Men annars ett mycket bra hotell värt pengarna.
Anmäl det här omdömet
Erik H. Reste med partner Sweden, den 7 december 2015
Bra!

Poolen. Personalen. Lugnet.
9
Överlag mycket nöjda med vistelsen. Hjälpte oss med tvättservice. Finns dock ingen frukost, och efter att AC:n hade gått i några timmar blev det helt blött på golvet av fukt, vilket var konstigt. Finns inget att hänga saker på som ska torka. Annars var rummet bra.
Anmäl det här omdömet
Teddie T. Reste med partner Sweden, den 24 januari 2015
Liten oas mitt i centrala Kuta

Rymligt, rent, tystnad
9
Jag och min partner bodde här i 6 dagar. Vi hade ett rum längst rum, precis utanför låg poolen. Väldigt fräsch o rymligt rum! Personalen är väldigt serviceminded. Hotellet ligger centralt i Kuta men när du kommer in där så är det som en liten oas. Jätte mysigt. Poolen och soldäcket var litet men det var ändå lagom för det timmarna som man spenderade på hotellet. Jag skulle rekommendera hotellet till vänner och familj!
Anmäl det här omdömet
Emil S. Gruppresenär Sweden, den 16 april 2013
Trevligt centralt budgethotell

Trevligt centralt beläget hotell, nära till shopping och ca 10 minuters promenad till stranden. Jättetrevlig personal!
9
Anmäl det här omdömet
Wee C. Ensamresenär Malaysia, den 26 maj 2016
Nice Location but old Facilities
5,3
Nice location , friendly staff . small swimming pool but look nice . aircon not cool enough even we turn on all the days .small room . old facilities .
Anmäl det här omdömet
Wolfgang W. Ensamresenär Germany, den 16 maj 2016
tiny dark barebone rooms, overrated for sure
4,3
my first impression was a good, I initially thought it s a cute little place. this changed as soon as I stepped into the space that was supposed to be my room - tiny and dark. Dark even more so as the window is facing the public hallway (which itself faces a concrete wall, making it even more dark in the room), so u had to close the curtain at all times unless you want other guests spying on you while you run around naked (not that it would offer a lot of pleasure seeing me that way). there was nothing in the room except for the bed. no table no chair no nothing. the main reason for that might be the fact that there is not space to put anything inside the room apart from the bed and a tiny bedside table. no fridge, no kettle either (even their hotel brochure says there is one). the AC is placed in a weird position above the cupboard, so if it is leaking expect all your clothes to get wet. bathroom was tiny as well but at least it was clean. Wifi was abysmal. I had booked one night and would have stayed longer if it would have turned out to be nice. But I was rather glad to leave the next morning. How this place can get such a high rating is a mystery to me - and I have stayed at more than 50 hotels all over Bali in the past ten years (work in tourism marketing)
Anmäl det här omdömet
Husen R. Affärsresenär Indonesia, den 15 maj 2016
Cheap, strategic location
5,7
Cheap, clean, good location
Anmäl det här omdömet
Choon H. Reste med partner Malaysia, den 15 maj 2016
Good hotel
6
Clean and quiet
Anmäl det här omdömet
Rohit B. Ensamresenär United Arab Emirates, den 9 maj 2016
Good hotel
6
Lovely staff, close to all the action.. no restaurant.. clean hotel.
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
The Pavilion Hotel Kuta BaliThe Pavilion Hotel Kuta Bali - PoolThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Hotellet från insidanThe Pavilion Hotel Kuta Bali - ReceptionThe Pavilion Hotel Kuta Bali - UtsiktThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - PoolThe Pavilion Hotel Kuta Bali - PoolThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - PoolThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Hotellet från utsidanThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - FaciliteterThe Pavilion Hotel Kuta Bali - FaciliteterThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Balkong/terrassThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Trädgård


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C08