Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Pavilion Hotel Kuta

Jl. Kuta Theater No 8, Kuta, Bali, Indonesien 80361

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 807 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,7
Läge
8,6
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
5,7
Alla omdömen (807)
Sortera efter:
Erik H. Reste med partner Sweden, den 7 december 2015
Bra!

Poolen. Personalen. Lugnet.
9
Överlag mycket nöjda med vistelsen. Hjälpte oss med tvättservice. Finns dock ingen frukost, och efter att AC:n hade gått i några timmar blev det helt blött på golvet av fukt, vilket var konstigt. Finns inget att hänga saker på som ska torka. Annars var rummet bra.
Anmäl det här omdömet
Teddie T. Reste med partner Sweden, den 24 januari 2015
Liten oas mitt i centrala Kuta

Rymligt, rent, tystnad
9
Jag och min partner bodde här i 6 dagar. Vi hade ett rum längst rum, precis utanför låg poolen. Väldigt fräsch o rymligt rum! Personalen är väldigt serviceminded. Hotellet ligger centralt i Kuta men när du kommer in där så är det som en liten oas. Jätte mysigt. Poolen och soldäcket var litet men det var ändå lagom för det timmarna som man spenderade på hotellet. Jag skulle rekommendera hotellet till vänner och familj!
Anmäl det här omdömet
Emil S. Gruppresenär Sweden, den 16 april 2013
Trevligt centralt budgethotell

Trevligt centralt beläget hotell, nära till shopping och ca 10 minuters promenad till stranden. Jättetrevlig personal!
9
Anmäl det här omdömet
Connor D. Ensamresenär Australia, den 9 februari 2016
Brother and Sister

location, Value for money and staff
10
After my sister fell ill, the staff were very helpful and made sure she was ok. The location is very convenient and the room was very clean. However the wifi could be improved.
Anmäl det här omdömet
Arie K. Reste med partner Indonesia, den 1 februari 2016
small hotel with expereince

good location, nice staff, nice room. It have small car park, near public market, so it's easy to find anything you need. just a small walk to Kuta beach and Legian street
8
book via agoda
Anmäl det här omdömet
Nadeera R. Reste med partner Australia, den 22 januari 2016
Nice comfy

Clean, proximity, quiet
10
Very Clean , located in the heart of Kuta ,but was very quite place. Had over night stay. Value for money. Didn't have meals there, can't comment on that
Anmäl det här omdömet
Wicky T. Reste med partner Indonesia, den 21 januari 2016
Very nice hotel

Clean,nice staff,near to legian street
9,3
The hotel is very nice,because the staff are really nice,smile to me all the time,fast respond to help with everything,the room also very clean..very recommended hotel for couple
Anmäl det här omdömet
Nurhidayat M. Ensamresenär Singapore, den 12 januari 2016
Near to everything!

Convenient, Quite, Worth the money
9,7
Recommended and for sure I am coming back again. Halal food is just 10 minutes walk. Laundary is just 5 steps away. Beach and Shopping is just 15 minutes walk. Staff is friendly and I feel save around them!
Anmäl det här omdömet
Dilek A. Ensamresenär Turkey, den 11 januari 2016
Very welcome to Bali in Pavilion

Staff is perfect, and the beds are comfortable
8,7
When i go back to the hotel at night,felt not safe on that road.
Anmäl det här omdömet
Ying J. Reste med partner Taiwan, den 9 januari 2016
Condition

Location, location, location
6
Too humid
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
The Pavilion Hotel Kuta BaliThe Pavilion Hotel Kuta Bali - EntréThe Pavilion Hotel Kuta Bali - EntréThe Pavilion Hotel Kuta Bali - ReceptionThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - TrädgårdThe Pavilion Hotel Kuta Bali - PoolThe Pavilion Hotel Kuta Bali - TrädgårdThe Pavilion Hotel Kuta Bali - TrädgårdThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GästrumThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Balkong/terrassThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Utsikt


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B04