Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Peacock Garden

Upper Laya, Baclayon, Tagbilaran City, Tagbilaran City, Filippinerna 6301 (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Peacock Garden Luxury Resort & Spa
The Peacock Garden Tagbilaran City - Entré The Peacock Garden Tagbilaran City - Hotellet från utsidan The Peacock Garden Tagbilaran City - Pub/lounge The Peacock Garden Tagbilaran City - Hotellet från utsidan The Peacock Garden Tagbilaran City - Hotellet från utsidan The Peacock Garden Tagbilaran City - Reception The Peacock Garden Tagbilaran City - Hotellet från utsidan The Peacock Garden Tagbilaran City - Gästrum The Peacock Garden Tagbilaran City - Gästrum The Peacock Garden Tagbilaran City - Gästrum The Peacock Garden Tagbilaran City - Hotellet från utsidan The Peacock Garden Tagbilaran City - Hotellet från utsidan The Peacock Garden Tagbilaran City - Pool The Peacock Garden Tagbilaran City - Pool The Peacock Garden Tagbilaran City - Spa The Peacock Garden Tagbilaran City - Spa
The Peacock Garden Tagbilaran City - Omgivningar The Peacock Garden Tagbilaran City - Omgivningar The Peacock Garden Tagbilaran City - Sevärdheter i närheten The Peacock Garden Tagbilaran City - Sevärdheter i närheten The Peacock Garden Tagbilaran City - Sevärdheter i närheten The Peacock Garden Tagbilaran City - Sevärdheter i närheten The Peacock Garden Tagbilaran City - Sevärdheter i närheten The Peacock Garden Tagbilaran City - Sevärdheter i närheten The Peacock Garden Tagbilaran City - Sevärdheter i närheten The Peacock Garden Tagbilaran City - Sevärdheter i närheten The Peacock Garden Tagbilaran City - Kommunikationer
Område: Tagbilaran City Antal rum: 33

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,8

baserat på 341 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,6
Läge
7,6
Personal
9,3
Hotellets Skick/Renlighet
9,4
Bekvämligheter på rummet
9,3
Mat/Middag
8,6
Alla omdömen (341)
Sortera efter:
Sofia L. Reste med partner Sweden, den 9 februari 2016
Ett underbart hotell

Personalen & servicen, maten och poolen
9,3
Ett underbart hotell med en god service och väldigt trevlig och proffsig personal. Maten var också mycket bra. Det fanns flertalet alternativ att välja mellan vid frukosten. Poolen är något utöver det vanliga - helt underbar att simma eller bara hänga i. Vi gjorde också en utflykt och vår guide Alice var väldigt bra- vi lärde oss massor om Bohol. Min man var sjuk och personalen var ytterst hjälpsamma och såg till att vi kom till ett sjukhus. Och en extra eloge till chauffören som hjälpte oss extra mycket under vår vistelse på akuten. Rekommenderar varmt denna resort!
Anmäl det här omdömet
Ulf O. Reste med partner Sweden, den 1 januari 2016
Woow!

Personalen, maten, poolen
10
Helt magiskt på alla sätt!!! Personalen är änglar!!!
Anmäl det här omdömet
Daniel B. Reste med partner Sweden, den 7 januari 2013
Fint hotell, bra personal och bra mat

Bra rum, bra pool
8,7
Riktigt trevligt hotell som ligger lite avsides men det är bara skönt. Jätte fin inredning på rummen och inne på restaurangen och lobbyn. Kan starkt rekommendera att bo här!
Anmäl det här omdömet
Ingela G. Reste med partner Sweden, den 2 januari 2013
Underbar resort med utmärkt service

Lugnt och väldigt fint med en service utöver det vanliga. Härligt med egen uteplats där vi intog vårt morgonkaffe och njöt av den vackra miljön.
9,7
Vi tillbringade några härliga dagar på denna fantastiska resort med bl à ett nyårfirande som verkligen var bra. God buffé och proffsigt uppträdande och därefter ett otroligt fyrverkeri. Vi gjorde även en utflykt till chocolate hills, såg småaporna -tarsiens och gjorde flodtur. Trevligt arrangemang. I övrigt njöt vi mest av den lugna fina miljön på resorten. Vi är mycket nöjda med vår vistelse på Peacock garden.
Tips: Nyårfirandet på Peacock garden kan varmt rekommenderas.
Anmäl det här omdömet
Anna H. Gruppresenär Philippines, den 2 januari 2016
Impeccable service. Million dollar view.

The service is top notch. The view is amazing. And the rooms are very comfortable and well appointed.
8,7
Anmäl det här omdömet
Angel J. Familj med äldre barn Philippines, den 29 december 2015
Best R and R ever

Nice view, delicious food and hospitable crews
9,3
Nice
Anmäl det här omdömet
Mary A. Ensamresenär Philippines, den 5 december 2015
Best Travel Experience

1. Excellent Service 2. Clean rooms, resto and spa 3.Gives overall luxury experience
10
Very accommodating from email inquiry until we check out! Staffs are very polite and attentive to guests' needs. Well maintained rooms, restrooms, pool restaurant and spa! If you want privacy and luxury, Peacock Garden will give you the overall luxury experience!
Anmäl det här omdömet
Zeresh D. Reste med partner Philippines, den 3 december 2015
Amazing vacation

Food, Room, Amenities
9,3
Very nice! Luxurious. What a delicious meal, cozy room, accommodating staffs. Everything in the resort fit for a king.
Anmäl det här omdömet
Moses B. Reste med partner Philippines, den 10 november 2015
a different world truly awaits

luxury, comfort, friendly staff
9
The best place to stay in Bohol especially if you plan to relax and unwind. Mattresses are extremely comfortable. Food is excellent as well. Staff are great and friendly. Feels like you're in Europe and not in the Philippines... a different world truly awaits!
Anmäl det här omdömet
Patricia C. Familj med äldre barn United States of America, den 20 augusti 2015
A Roma Villa holiday in Bohol

Attentive and professional staff, unbelievable views, great food & amenities
10
Absolutely FANTASTIC! on every level. I wish we had time to have tried the spa services, but the Olympic sized, endless pool surely made up for it.
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Peacock Garden Tagbilaran CityThe Peacock Garden Tagbilaran City - EntréThe Peacock Garden Tagbilaran City - Hotellet från utsidanThe Peacock Garden Tagbilaran City - Pub/loungeThe Peacock Garden Tagbilaran City - Hotellet från utsidanThe Peacock Garden Tagbilaran City - Hotellet från utsidanThe Peacock Garden Tagbilaran City - ReceptionThe Peacock Garden Tagbilaran City - Hotellet från utsidanThe Peacock Garden Tagbilaran City - GästrumThe Peacock Garden Tagbilaran City - GästrumThe Peacock Garden Tagbilaran City - GästrumThe Peacock Garden Tagbilaran City - Hotellet från utsidanThe Peacock Garden Tagbilaran City - Hotellet från utsidanThe Peacock Garden Tagbilaran City - PoolThe Peacock Garden Tagbilaran City - PoolThe Peacock Garden Tagbilaran City - SpaThe Peacock Garden Tagbilaran City - SpaThe Peacock Garden Tagbilaran City - OmgivningarThe Peacock Garden Tagbilaran City - OmgivningarThe Peacock Garden Tagbilaran City - Sevärdheter i närhetenThe Peacock Garden Tagbilaran City - Sevärdheter i närhetenThe Peacock Garden Tagbilaran City - Sevärdheter i närhetenThe Peacock Garden Tagbilaran City - Sevärdheter i närhetenThe Peacock Garden Tagbilaran City - Sevärdheter i närhetenThe Peacock Garden Tagbilaran City - Sevärdheter i närhetenThe Peacock Garden Tagbilaran City - Sevärdheter i närhetenThe Peacock Garden Tagbilaran City - Sevärdheter i närhetenThe Peacock Garden Tagbilaran City - Kommunikationer


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B01