eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Royal Phuket Yacht Club Hotel

23/3 Vises Road, Naiharn / Rawai / Chalong, Phuket, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Utsikt The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Utsikt The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Utsikt The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Utsikt The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Strand The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Strand The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Utsikt The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Entré The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Lobby The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Lobby The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Lobby The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Lobby The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Restaurang The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Lobby The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Restaurang The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Spa
The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Spa The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Spa The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Spa The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Gym The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Spa The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Mötesrum The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Mötesrum The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Mötesrum The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Pool The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Pool The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Pool The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Pool
Område: Naiharn / Rawai / Chalong Antal rum: 110

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

från 831 recensioner

Valuta för pengarna
8,5
Läge
8,6
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
8,3
Alla recensioner (831)
Sortera efter:
Mikael M. Familj med äldre barn Sweden, den 27 juni 2013
Härlig havsutsikt och en fin strand.

Läget med havsutsikt, stranden och lugnet.
9,3
En avkopplande semester med min son på ett hotell med en underbar havsutsikt och en härlig strand. Personalen var trevliga och tillmötesgåendet. Ett bra sätt att utforska omgivningarna är att hyra en vespa. Trafiken är lugnare och det ät nära till flera attraktioner.
Bjorn W. Reste med partner Sweden, den 4 juli 2012
Trevligt hotell, perfekt för avkoppling & semester

En trevligt och vänligt hotell som gick i lugn och ro inriktning. Inget för en barnfamilj utan istället fokus på lugn och ro, avkoppling och semester.
8
Ett storhotell på en bergsluttning med mycket trappor och få hissar. Vi såg dock inget problem i detta. Rymliga personliga rum med stora privata altaner både utan och med tak. Rummen var av äldre karaktär i amerikansk stil men fortfarande helt okey. Tunga ekmöbler i rummet och det typiskta tv-skåpet framför sängen. Mycket trevligt badrum med personlig inredning. Flera stora allmänna ytor för avkoppling och relax fanns i anslutning till restaurangen vilket gav möjlighet till att träffas och umgås. Liten men trevlig pool och solsängar i nivåer. Vi besökte hotellet under lågsäsong (juli) och servicen var då tip-topp och tillgång till solsängar var mycket bra.
Ann T. Reste med partner Sweden, den 4 maj 2012
Härligt hotel med charm trots några år på nacken

rummen var stora, rena och terassen till rummet var underbar med utsikt över havet!
10
Trevlig tillmötesgående personal, bra mat med en härlig frukostbuffe. Nära till stranden. Vi var där off season men hotellet var ändå nästan fullbelagt. Stranden var fin och ren.
Ann-Helen J. Familj med äldre barn Sweden, den 13 januari 2012
Fantastiskt fint hotell i klassisk asiatisk stil

Stor fin altan men havsutsikt
8
mycket fint hotell i klassisk stil med stora rum, altan med soffgrupp och solstolar med havsutsikt. vackert beläget på berget. sandstrand precis nedanför med mjölmjuk sand. klart vatten.toppenbra frukost!
Anna-Karin S. Familj med äldre barn Sweden, den 6 april 2011
Lyx för ett par dagar!

Underbar utsikt och fina rum. Superfrukost!!!
10
lyxigt hotell som har allt på frukostbuffén! underbart rum med ett "badkar" som är en liten pool. man får lätt plats två storvuxna personer. bra med strandhandukar som delas ut! och stranden är underbar! enda minuset är prisläget på mat och dryck men det är juh en lyxresort så vad kan man förvänta sig :)
David A. Reste med partner Sweden, den 18 mars 2011
Bra hotell

Bra service
9,3
Bodde tre nätter på detta trevliga hotell. Ligger direkt vid stranden och strandstolarna är självklart kostnadsfria. Rummen är fräscha, dock som alltid hårda sängar.. Frukosten är mycket bra och håller hög klass. Själva området (Nai Harn) har inte så mycket att bjuda på. Några restauranger så två till tre nätter är tillräckligt. Kan verkligen rekommendera detta hotell för den som vill ha en trevlig avslutning på Thailandssemestern.
Anders L. Reste med partner Sweden, den 3 december 2010
Ett strålande läge, bästa stranden i Phuket

Ocean front Deluxe, är som en egen lägenhet med terass, solstolar och sittgrupp helt fantastiskt
10
Ett fantastiskt läge på den finaste stranden i phuket. Rummet är trevligt och rent,det besta av allt är den fina treassen med utsikt över bukten.Personalen är väldigt bemötande och artiga. Hyr en moped så ni kan ta er runt i nai harn området. kan verkligen rekommendera det här hotellet.
Anders L. Reste med partner Sweden, den 29 november 2010
utmärkt läge

lugnt och avkopplande
9,7
Fint och lugnt läge, nära till beachen och en fantastisk vy från rummets terass. Bra service och rent och frächt rum.
Tips: välj de lux får en härlig solterass mot havet.
Monica C. Reste med partner Sweden, den 14 mars 2010
Ett härligt hotell i en underbar miljö

Fantastiskt lugnt i en miljö som var mer än avkopplande. Otroligt vänlig personal som alltid hade ett vänligt leende. Städning och ordningsställande av rummet två gånger om dagen. Terassen var det allra bästa med en hisnande utsikt över havet också med en känsla av total avskildhet.
8,7
Det här är ett hotell som jag verkligen varmt vill rekommendera. Området är mycket lugnt och man slipper kommersen om annars betecknar andra något större stränder. Otroligt vänlig prsonal såg till att man hade favoritsolstolen alla dagar, städade rummet två gånger om dagen och fanns till hands för alla tänkbara behov. Jag bokade också en utflykt från hotellet vilket fungerade alldeles enastående. Det enda man kan bli litet fundersam över är priserna i restaurangerna vilka i mitt tycke är löjligt höga för att vara i Thailand. Troligtvis därför de var i stort sett helt öde om kvällarna vilket är otroligt synd med tanke på läget och potentialen.
Restaurangtips: On the Rock på Karon beach är en fantastiskt bra restaurang med bra mat, goda viner och vackert läge.
Evelina E. Reste med partner Sweden, den 20 januari 2010
The Royal Phuket Yacht Club Hotel, Phuket, Thailan

Magnifik utsikt och ligger vid en relativt lugn strand.Fina terasser mot havet på rummen.
6
Hotellet passar bra för den som vill ha en lugn semester men ändå inte vill att det skall vara för stillsamt. Frukostmatsalen har ett fantastiskt läge med utsikt över bukten. Tyvärr har servicen försämrats och det är inte alltid man får det man beställer. Hotellet börjar dessutom bli lite nedgånget men skall renoveras i samband med övergången till andelslägenheter.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Royal Phuket Yacht Club Hotel PhuketThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - UtsiktThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - UtsiktThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - UtsiktThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - UtsiktThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - StrandThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - StrandThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - UtsiktThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - EntréThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - LobbyThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - LobbyThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - LobbyThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - LobbyThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - RestaurangThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - LobbyThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - RestaurangThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - SpaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - SpaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - SpaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - SpaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GymThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - SpaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - MötesrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - MötesrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - MötesrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - PoolThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - PoolThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - PoolThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - PoolThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - PoolThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - PoolThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Hotellet från insidanThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - EntréThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GästrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GästrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GästrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GästrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GästrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GästrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GästrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GästrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GästrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GästrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GästrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GästrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GästrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GästrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GästrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GästrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GästrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GästrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - GästrumThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Gästrum


AS-AGWEB-3B04