Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The South China Hotel

No.67-75 Java Road, North Point, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

The South China Hotel Hong Kong - Gästrum The South China Hotel Hong Kong - Gästrum The South China Hotel Hong Kong - Gästrum The South China Hotel Hong Kong - Gästrum The South China Hotel Hong Kong - Gästrum The South China Hotel Hong Kong - Gästrum The South China Hotel Hong Kong - Gästrum The South China Hotel Hong Kong - Gästrum The South China Hotel Hong Kong - Gästrum The South China Hotel Hong Kong - Gästrum The South China Hotel Hong Kong - Gästrum The South China Hotel Hong Kong - Gästrum The South China Hotel Hong Kong - Gästrum The South China Hotel Hong Kong - Entré The South China Hotel Hong Kong - Badrum The South China Hotel Hong Kong - Badrum
The South China Hotel Hong Kong - Badrum The South China Hotel Hong Kong - Gästrum The South China Hotel Hong Kong - Gästrum The South China Hotel Hong Kong - Gästrum The South China Hotel Hong Kong - Gästrum The South China Hotel Hong Kong - Gästrum The South China Hotel Hong Kong - Lobby The South China Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan The South China Hotel Hong Kong - Lobby The South China Hotel Hong Kong - Lobby The South China Hotel Hong Kong - Lobby The South China Hotel Hong Kong - Lobby
Område: North Point Antal rum: 202

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

baserat på 830 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,4
Läge
7,9
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
6,3
Alla omdömen (830)
Sortera efter:
Barbara L. Reste med partner Sweden, den 21 november 2015
bra läge

nära MTR, priset, lungt
7
Hotellet har bra läge, kan komma från flyget med Airport express och MTR, 5 min promenad från MTR utgång B.Hotellet är gammal och lite sliten men det är lugn och rent på hotellet.
Anmäl det här omdömet
Nikolaos K. Gruppresenär Greece, den 30 april 2011
Inget vidare

Ok läge
4,7
fanns inget internet på rummet, man fick gå ner till lobbyn där det fanns gratis wifi. inget säkerhetskåp på rummet. små och stenhårda sängar. fanns kylskäp på rummet. det ingick frukost som inte var något vidare, dom kallade det amerikansk buffe, vet inte riktigt vad dom fått det namnet ifrån. är väl ok om man bara vill äta lite ägg och dricka kaffe/te. har bott på 4 olika hotell o hong kong, det här var det absolut sämsta.
Anmäl det här omdömet
Lina A. Reste med partner Sweden, den 28 mars 2011
Nytt modernt hotell med hyffsat läge, men små rum

Modern inredning, riktigt sköna sängar och bra frukost buffé med delvis väldigt serivceminded personal
6,3
detta hotell var nybyggt och modernt men vårt rum var väldigt litet och hade inte ett enda fönster! sängarna var riktigt sköna vilket uppskattades efter att ha promenerat och varit igång hela dagarna. frukost buffén var väldigt god men själva lobbyn satt ihop med "restaurangen" så det var väldigt trångt. personalen fyllde heller inte på frukostbuffén ca en timme innan stängning så var ute i god tid! personalen var till ena hälften helt ointresserade icke serviceminded i sina gäster, medan andra hälften av styrkan var väldigt trevliga och hjälpte gärna sina gäster med att boka rundturer, taxi osv.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Sentosa Island och Singapore Night Safari
Anmäl det här omdömet
Ellysa C. Familj med äldre barn Philippines, den 29 januari 2016
It's an average hotel in Hong Kong.

Food, location and staff
7,7
It was all good.
Anmäl det här omdömet
Rayman F. Familj med äldre barn Singapore, den 27 januari 2016
Acceptable

Location, affortable rate, friendly staffs
6,7
A bit run down but acceptable. The room having strong smoking smell during my stay for 4 days. Breakfast is ok but room to improve.
Anmäl det här omdömet
Roxana W. Ensamresenär Germany, den 26 januari 2016
Great Location, Hotel not pleasant.

The Location at north point is very convenient, close to city center.
5
I stayed in the cheapest room category. It was awful and badly needs renovation. Bad,old smell all over the room. The bed is uncomfortable, everything is very much used. No heating at 2 degrees Celsius outside was a bummer!
Anmäl det här omdömet
Maradona P. Familj med småbarn Indonesia, den 23 januari 2016
Comfortable room with nice breakfast

Comfortable room, nice breakfast, friendly staff
7,7
The hotel has room were quite clean and comfortable. It is suitable for those who have a young children. The breakfast is nice. We will come back to this hotel when we visiting HK.
Anmäl det här omdömet
Yulis T. Familj med småbarn Indonesia, den 18 januari 2016
Smelly old hotel with unfriendly front desk staff

Good location, near mtr, a lot of food stall around
3,7
The hotel is so old and have a very strong musty odor. I was put in 8th floor at the first time, but the room is so dark and smelly that my children can't stand it. When i complain about the musty odor, the front desk was very unhappy and unfriendly. They gave me another room at 6th floor, which worst than the one in the 8th floor. At last they gave me another room in 9th floor which has the same old condition, but no odor. The bathroom is so dirty and disgusting, the water pressure is also weak. At night the room is so cold and no heater inside. I was booking 3 nights, but my family decided to shorten the stay and move to another hotel the next morning. If i have to point out the good thing about the hotel, it would be only the strategic location
Anmäl det här omdömet
Nghia D. Gruppresenär Vietnam, den 17 januari 2016
Good price

Place , price , clean
7,7
Overr all it quite good!
Anmäl det här omdömet
Jerry C. Familj med äldre barn Philippines, den 16 januari 2016
Great Location

Location ,Near MTR , Clean
8
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The South China Hotel Hong KongThe South China Hotel Hong Kong - GästrumThe South China Hotel Hong Kong - GästrumThe South China Hotel Hong Kong - GästrumThe South China Hotel Hong Kong - GästrumThe South China Hotel Hong Kong - GästrumThe South China Hotel Hong Kong - GästrumThe South China Hotel Hong Kong - GästrumThe South China Hotel Hong Kong - GästrumThe South China Hotel Hong Kong - GästrumThe South China Hotel Hong Kong - GästrumThe South China Hotel Hong Kong - GästrumThe South China Hotel Hong Kong - GästrumThe South China Hotel Hong Kong - GästrumThe South China Hotel Hong Kong - EntréThe South China Hotel Hong Kong - BadrumThe South China Hotel Hong Kong - BadrumThe South China Hotel Hong Kong - BadrumThe South China Hotel Hong Kong - GästrumThe South China Hotel Hong Kong - GästrumThe South China Hotel Hong Kong - GästrumThe South China Hotel Hong Kong - GästrumThe South China Hotel Hong Kong - GästrumThe South China Hotel Hong Kong - LobbyThe South China Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanThe South China Hotel Hong Kong - LobbyThe South China Hotel Hong Kong - LobbyThe South China Hotel Hong Kong - LobbyThe South China Hotel Hong Kong - LobbyThe South China Hotel Hong Kong - LobbyThe South China Hotel Hong Kong - LobbyThe South China Hotel Hong Kong - FaciliteterThe South China Hotel Hong Kong - RestaurangThe South China Hotel Hong Kong - RestaurangThe South China Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanThe South China Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C01