eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Macao (Visa karta)

Boka nu!

The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Svit The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från utsidan The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från insidan The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Butiker The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Butiker The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Buffé The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barnklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barnklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barnklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barnklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Faciliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Fritidsfaciliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Fritidsfaciliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Gym The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Pool The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Svit
The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Restaurang The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Svit The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Svit The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Svit The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Svit The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Badrum The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Svit The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från insidan The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från utsidan The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från utsidan The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från insidan
Område: Taipa / Cotai Antal rum: 3000
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

från 14224 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,4
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,7
Mat/Middag
7,8
Alla omdömen (14224)
Sortera efter:
Patrik B. Gruppresenär Sweden, den 20 mars 2015
Bästa hotellet på Macao

Lyxigt, pampigt hotell med underbar personal
10
Häftig, lyxig en upplevelse utöver det vanliga.
Eliza H. Reste med partner Sweden, den 9 juli 2013
Lyxhotell

rummet, utsikt, shoppingscentum
9,7
Mycket mycket mycket nöjt i stort sett. (jag önskar att hotells shopping centrum bör ha flera personal kan guide vägen till hotellsrum, för hotellet är jätta stort).
Martin H. Reste med partner Sweden, den 19 december 2012
Imponerande hotellkomplex i Asiens Las Vegas

Fantastiskt hotelll med otroligt fina rum, gigantisk casinodel och förstklassiga shoppingmöjligheter
8,7
Venetian Macao är ett gigantiskt hotell och det är en fantastisk upplevelse att bo där. Rummen är jättestora och lyxiga och du tillbringar lätt ett par dygn inom hotellets väggar och bara insuper atmosfären, arkitekturen, spelar på casinot och shoppar i alla butiker.
Nils L. Reste med partner Sweden, den 6 december 2012
Lyxigt och otroligt stort hotell

Mycket lyx för pengarna
8
Det var det största hotell som vi någonsin bott på. Inomhus shoppingområdet med gondoler var makalöst! De har tänkt på allt för att locka dit spelturister. Däremot var prisnivån i affärerna ganska hög. Hotellummet var stort och lyxigt, fick mycket för pengarna !
Le M. Reste med partner Sweden, den 13 oktober 2012
Fantastiskt hotell!

Bra service, rena stora rum
10
Bodde på Venetian i 2 nätter. Rekommenderar alla att göra det. Helt amazing place! Gondoler innomhus, 380 märkesbutiker och flera restaurangeer/barer i samma hotell byggnad! Once in a lifetime experience. Ta gärna med en kofta då det är lite kyligt inne i hotellet som har full AC på överallt.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Gå gärna ut o tvärs över gatan till Galaxy Casino
Nahrin U. Reste med partner Sweden, den 3 mars 2011
Helt otroligt hotell

Det var väldigt vackert, man hade allt i hotellet.Shopping,casino och väldigt mycket restauranger och cafer, det är venedig.
10
Det var en undebart i The Venetian, vi hade ett väldigt vackert rum, lyxigt och väldigt god service. Hotellet har allt du kan tänka dig, shopping,restaurnager, casino. Det var en undebar upplevlese att bo i den lyxigaste och största hotellet i världen. Jag kan verkligen rekomendera att bo där ifall man reser till Macao.
Ingemar S. Familj med äldre barn Sweden, den 23 december 2009
The Venitian Macau

Hotellsviterna håller hög klass och är prisvärda. Hela anläggningen är helt sanslös.
8,7
The Venetian är en fantastisk anläggning. Hotellrumen eller sviterna håller hög klass. Kasinot är enormt. Gott om matställen med skiftande standard. Shopping centret är helt otroligt med kanaler och gondoler inomhus! Det har till och med en konstgjord himmel, måste ses. Hela anläggning håller mycket hög klass, boendet var förvånansvärt pris värt.
Mattias J. Reste med partner Sweden, den 25 september 2009
The Venitian Hotel

Hotell som förtjänar 5+
10
Detta hotell är fantastiskt, ett måste om du ska till Macau. Vi fick en gratis uppdatering av vårt rum vid incheckning, vilket betydde att vi fick en svit på hela 210 kvm helt utan extra kostnad. Shopping delen med kanalerna är även det sevärt, och om du vill handla märkeskläder är priserna lägre än Sverige.
Angelie L. Familj med småbarn United States of America, den 31 mars 2015
Grand and beautiful

Grand, beautiful and so many things to do
10
Excellent
Andy R. Reste med partner United States of America, den 31 mars 2015
Venetician Almost 5 Stars!

Location, Amenities & Grandeur
7
The Venetian is a beautiful, grand resort with overwhelming visual images that are truly 5 star. The gondola ride is quite touristy but truly charming when your serenaded in Italian by a guide with an opera ready voice! Whew….great experience even with the masses staring at you as you cruise along. Don’t forget to throw a coin into the canal to make a wish…if your thoughtful and give a coin to your guide she’ll demonstrate the proper way to make the wish! Our room was a Royale Suite…large, nice solid bed, and sitting area. It had an old school fax machine, lol, that I haven’t seen in years. The non-5 star comments are driven by the fact that the carpet is worn and months overdue for replacement. Feels a little down on its own luck…..with 3000 plus rooms you can sometimes get lost in the shuffle. This was readily apparent when I asked the Sands membership associate, working in his both near the casino floor, for directions and he just pointed and mumbled something. Very rude and in no way helpful. 5 stars are earned by every experience with the team being a positive and memorable one. Ooh my, if you look less than 30 years old be prepared to show your passport every time you walk onto the casino floor. Guards stopped us each time we entered…cute the first time, frustrating after the 12th time. Guards and employees have limited language skills, unlike other 5 Star resorts I’ve stayed at where customer facing employees speak multiple languages…. I would certainly stay at the Venetian again but would brush up on a lil more Chinese, keep my passport in my pocket for being ID, and remember that looking for an alcoholic beverage, while gambling, is a little bit faux pas in Macau! Enjoy!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Venetian Macao Resort Hotel MacaoThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvitThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från utsidanThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från insidanThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ButikerThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ButikerThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BufféThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarnklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarnklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarnklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarnklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - FaciliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - FritidsfaciliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - FritidsfaciliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - GymThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - PoolThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvitThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurangThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvitThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvitThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvitThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvitThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BadrumThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvitThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från insidanThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från utsidanThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från utsidanThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från insidanThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från insidanThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från utsidanThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från insidanThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Pool

Kundrecensioner - The Venetian Macao Resort Hotel, Macao

AS-AGWEB-3A02