Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Macao (Visa karta)

Boka nu!

The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Svit The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Svit The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Svit The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Badrum The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från utsidan The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från utsidan The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från utsidan The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från insidan The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från insidan The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Butiker The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Butiker The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Fritidsfaciliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Buffé
The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Restaurang The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Restaurang The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barnklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barnklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barnklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barnklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Fritidsfaciliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Fritidsfaciliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Fritidsfaciliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Golfbana The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Gym The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Pool
Läge: Taipa / Cotai Antal rum: 3000

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

från 11474 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,4
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,9
Alla recensioner (11474)
Eliza H. Reste med partner Sweden, den 9 juli 2013
Lyxhotell

rummet, utsikt, shoppingscentum
9,7
Mycket mycket mycket nöjt i stort sett. (jag önskar att hotells shopping centrum bör ha flera personal kan guide vägen till hotellsrum, för hotellet är jätta stort).
Martin H. Reste med partner Sweden, den 19 december 2012
Imponerande hotellkomplex i Asiens Las Vegas

Fantastiskt hotelll med otroligt fina rum, gigantisk casinodel och förstklassiga shoppingmöjligheter
8,7
Venetian Macao är ett gigantiskt hotell och det är en fantastisk upplevelse att bo där. Rummen är jättestora och lyxiga och du tillbringar lätt ett par dygn inom hotellets väggar och bara insuper atmosfären, arkitekturen, spelar på casinot och shoppar i alla butiker.
Nils L. Reste med partner Sweden, den 6 december 2012
Lyxigt och otroligt stort hotell

Mycket lyx för pengarna
8
Det var det största hotell som vi någonsin bott på. Inomhus shoppingområdet med gondoler var makalöst! De har tänkt på allt för att locka dit spelturister. Däremot var prisnivån i affärerna ganska hög. Hotellummet var stort och lyxigt, fick mycket för pengarna !
Le M. Reste med partner Sweden, den 13 oktober 2012
Fantastiskt hotell!

Bra service, rena stora rum
10
Bodde på Venetian i 2 nätter. Rekommenderar alla att göra det. Helt amazing place! Gondoler innomhus, 380 märkesbutiker och flera restaurangeer/barer i samma hotell byggnad! Once in a lifetime experience. Ta gärna med en kofta då det är lite kyligt inne i hotellet som har full AC på överallt.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Gå gärna ut o tvärs över gatan till Galaxy Casino
Nahrin U. Reste med partner Sweden, den 3 mars 2011
Helt otroligt hotell

Det var väldigt vackert, man hade allt i hotellet.Shopping,casino och väldigt mycket restauranger och cafer, det är venedig.
10
Det var en undebart i The Venetian, vi hade ett väldigt vackert rum, lyxigt och väldigt god service. Hotellet har allt du kan tänka dig, shopping,restaurnager, casino. Det var en undebar upplevlese att bo i den lyxigaste och största hotellet i världen. Jag kan verkligen rekomendera att bo där ifall man reser till Macao.
Ingemar S. Familj med äldre barn Sweden, den 23 december 2009
The Venitian Macau

Hotellsviterna håller hög klass och är prisvärda. Hela anläggningen är helt sanslös.
8,7
The Venetian är en fantastisk anläggning. Hotellrumen eller sviterna håller hög klass. Kasinot är enormt. Gott om matställen med skiftande standard. Shopping centret är helt otroligt med kanaler och gondoler inomhus! Det har till och med en konstgjord himmel, måste ses. Hela anläggning håller mycket hög klass, boendet var förvånansvärt pris värt.
Mattias J. Reste med partner Sweden, den 25 september 2009
The Venitian Hotel

Hotell som förtjänar 5+
10
Detta hotell är fantastiskt, ett måste om du ska till Macau. Vi fick en gratis uppdatering av vårt rum vid incheckning, vilket betydde att vi fick en svit på hela 210 kvm helt utan extra kostnad. Shopping delen med kanalerna är även det sevärt, och om du vill handla märkeskläder är priserna lägre än Sverige.
Cherry B. Familj med äldre barn Philippines, den 20 april 2014
Luxurious and exciting experience.

Shopping, dining and entertainment roll into one. Great hotel for family with young adult kids.
9,7
It was a great stay. We will definitely come back.
Kwok C. Familj med småbarn Hong Kong, den 20 april 2014
Big room, very comfortable

The room is big, the bed is comfortable and the view is nice
8,7
Overall is good, except that the restaurant for breakfast was not as good as other hotel in Cotai area.
Eng C. Familj med småbarn Malaysia, den 19 april 2014
Luxury hotel in Macau

more than 5 stars, luxury stay, like a own home
9
I travelling with parents, they quite stratified with Bella Suites in Venetian Macau 1 night stay. We wish to spend more days in Macau so can enjoy all the facilities in Venetian Macau.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Venetian Macao Resort Hotel MacaoThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvitThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvitThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvitThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BadrumThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från utsidanThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från utsidanThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från utsidanThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från insidanThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Hotellet från insidanThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ButikerThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ButikerThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - FritidsfaciliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BufféThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurangThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurangThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarnklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarnklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarnklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarnklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - FritidsfaciliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - FritidsfaciliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - FritidsfaciliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - GolfbanaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - GymThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - PoolThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - PoolThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Gästrum

Kundrecensioner - The Venetian Macao Resort Hotel, Macao

AS-AGWEB-3B06