Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Village Coconut Island Beach Resort

51/7 Moo 6. T Kohkaew A.Muang, Coconut Island, Phuket, Thailand 83200 (Visa på karta)

Boka nu!

The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellet från utsidan The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum
The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Omgivningar The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum
Område: Coconut Island Antal rum: 236
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 492
omdömen

Valuta för pengarna
7,8
Läge
7,5
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,4
Alla omdömen (492)
Sortera efter:
Hannah B. Familj med småbarn Sweden, den 12 januari 2015
.

Maten. Läget. Egen pool.
9
Anmäl det här omdömet
Benny L. Familj med småbarn Sweden, den 2 augusti 2012
Fantastiskt hotell med bra personal

Sliden aka ruschekanan
8
Helt ok med bra frukost och nära till Karon Bach vilket är barnvänligt
Restaurangtips: Prova Dinobar
Anmäl det här omdömet
Peter E. Reste med partner Sweden, den 8 mars 2012
Väldigt lugnt och mysigt

Avvskildheten och lugnet
8,3
Enda hotellet på en liten ö, mycket lugnt och trevligt. Precis som namnet antyder så är det parvillor vilka är mycket trevliga och mysiga med eget kök om man önskar laga egen mat. I den villa vi hade så hade vi en egen jacuzzi utanför. Då hotellet är ganska nytt så hade man kanske önskat att de buskar som var planterade runt denna och uteplatsen hade växt till sig något mer för att ge lite mer avskildhet, men då det i övrigt är så lugnt så var det inget större problem. Det finns en liten affär med det nödvändigaste för självhushåll men de två restaurangerna hade väldigt god mat. Två pooler samt en vatten rutschkana borgade för alla. Liten strand men den kändes fullt tillräcklig då det inte var någon trängsel där. Missa inte Leam Hin seafood restaurang som ligger på landsidan där ni åker över till ön, helt enkelt fantastisk mat.
Restaurangtips: Leam Hin seafood restaurang som ligger på land sidan, ca 5 minuters båtfärd från ön, båtar går varje halvtimme fram till 2330.
Anmäl det här omdömet
Lars-Olov P. Reste med partner Sweden, den 10 februari 2012
Fint boende

Rummet var riktigt fint. Allt smakfullt designat
7,3
På Coconut Island bor man mycket bra. Inget stort hotellkomplex bara mindre hus med rum eller villor. Allt är snyggt designat. Personalen är trevlig, maten god, hög prisnivå. Ön ligger i ett område med ganska grunt vatten. Botten är lera och vattnet är grumligt. Tycker man om att bada i havet ska man absolut inte åka hit. Under den vecka vi bodde på ön hade vi flera strömavbrott per dag och vid 4 tillfällen var det avbrott på vattnet i rummet. Åk hit om du vill ta det lugnt, bo fint, enbart bada i pool och betala dyrt för maten. Vi kommer inte att återvända.
Anmäl det här omdömet
Nathali W. Reste med partner Sweden, den 6 februari 2012
Mysig anläggning kring boende och poolområde.

Ständigt rent och fräscht rum.
7,7
väldigt positivt att dygnet runt ha möjlighet till båttransport från ön till fastlandet. fräscha rum men mycket trevlig personal. mycket god mat, dock drabbade av matsjuka av hotellets kvällsmiddagar. troligen enbart ett undantagsfall.
Anmäl det här omdömet
Bjorn S. Reste med partner Sweden, den 24 januari 2012
Ej prisvärt

Fina pooler
4
Man tar en båt som tar dig till och från ön sen hämtar/kör personalen dig. Var gång vi ville ta båten så fick vi vänta länge för att bli körda dit. Var en bit att gå från bungalowen till reception/restaurangerna och vi hade utsikt över gropar och grus så man hade ingen lust att använda jacuzzin. Gratis wifi men så dålig kontakt så det var inte lönt att använda utanför receptionen. Mycket besvikna över vistelsen.
Tips om shopping: Många taxi chaufförer försökte åka till dyra hotell souvenir butiker när man bad om shopping.
Anmäl det här omdömet
Mikael K. Familj med äldre barn Sweden, den 3 januari 2012
Mysigt hotellområde, men problem med el o vatten

Vackert beläget med mycket aktiviteter
7,3
att komma till coconut island är som att komma in i ett vykort, läckert beläget vid havet med fint hotellområde. negativt var strömavbrotten, vattnet som försvann titt som tätt och den dyra maten.
Restaurangtips: Den lokala fiskrestaurangen på fastlandet är både prisvärd som rolig att besöka.
Anmäl det här omdömet
Krupal R. Reste med partner Singapore, den 25 juli 2015
Awesome

Relaxing and privacy
10
Superb..excellent
Anmäl det här omdömet
Liting F. Gruppresenär Singapore, den 17 juli 2015
5 star hotel, 1 star quality and service

the pool. the view.
2
Spoil locks on the sliding door of the villa which strangers could totally enter your compound. The bed is hard I can even feel the spring of the bed. Their in-room dining food is inedible. They tried to manage our expectation that we are ordering take-aways not in room dining. Utensils was describe "up market distressed wraught-iron design which to the unascetically aware, may appear rustic/rusty" quoted directly from their reply. No. I would not want my utensils to appear to be "RUSTIC". It’s disgusting. Wifi is tab from the main land... so don't expect too much. but disconnect to connect yo! Based on our experience 80% we could not access via wifi. so manage YOUR expectation. The view from the room is nice but no emerald green water. It’s not swim friendly. It’s muddy seawater outside our room. Customer Service - We were received by a nice reception lady with welcome drinks & towel. We were upgraded. But nothing was explained to us about the room or hotel facilities. I drop a review while we are still staying at coconut. The hotel management attempted to "CONVINCE" us "RECONSIDER" my rating as one star to the "so call resort". They called us and ask if it’s possible to “invite” us to discuss the issues and concern with the resort. (One appear in our villa without our consent, another force invited us to the office) They have mention they would like to refund us for the “take away meal” However, nothing was checked or done. Yes, we left the resort with no refund what so ever. It’s seriously not about the money but the attitude. There is ZERO sincerity to apologise. Instead, what we get it lots of excuses and managing our expectation. I’m not obligated to talk to the hotel before I post anything. I’m just giving my 100% opinion. The villa is not safe to stay in due to the spoil lock for the sliding door, the bed is really uncomfortable, in room dining is terrible and utensils are disgusting. The service is insincere.
Anmäl det här omdömet
Peter L. Familj med äldre barn Malaysia, den 3 juli 2015
Exclusive private villa in a private island

Friendly staff.Beautiful seaview sunrise/sunset. Private balcony with private pool.Exclusive island very near Phuket town.
9
The 2 luxury bedroom with own private pool was excellent.The island cycling trip was interesting.So was the sailing & kayak trips.Good selection of breakfast.A true paradise/hidden gem in Phuket.A 5-star resort villa experience.We all enjoyed every bit of it
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Village Coconut Island Beach Resort PhuketThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellet från utsidanThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivningarThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellet från insidanThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - ReceptionThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - LobbyThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellet från insidanThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellet från insidanThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellet från insidanThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellet från insidanThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellet från insidanThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivningarThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivningarThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivningarThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivningarThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - SpaThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - SpaThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - SpaThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GymThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - PoolThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - PoolThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - PoolThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - EntréThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - EntréThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivningarThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - BarnklubbThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - MötesrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - MötesrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - MötesrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - MötesrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - PlanlösningThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - UtsiktThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Pool

Kundrecensioner - The Village Coconut Island Beach Resort, Phuket

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B08