eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Village Coconut Island Beach Resort

51/7 Moo 6. T Kohkaew A.Muang, Coconut Island, Phuket, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteter The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteter The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Spa The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Omgivningar The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Spa The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum
The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Omgivningar The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Pool The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gym The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Omgivningar The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Spa The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Reception The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Entré The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Pool The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Restaurang
Område: Coconut Island Antal rum: 236
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 449 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
7,5
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,4
Alla recensioner (449)
Sortera efter:
Benny L. Familj med småbarn Sweden, den 2 augusti 2012
Fantastiskt hotell med bra personal

Sliden aka ruschekanan
8
Helt ok med bra frukost och nära till Karon Bach vilket är barnvänligt
Restaurangtips: Prova Dinobar
Peter E. Reste med partner Sweden, den 8 mars 2012
Väldigt lugnt och mysigt

Avvskildheten och lugnet
8,3
Enda hotellet på en liten ö, mycket lugnt och trevligt. Precis som namnet antyder så är det parvillor vilka är mycket trevliga och mysiga med eget kök om man önskar laga egen mat. I den villa vi hade så hade vi en egen jacuzzi utanför. Då hotellet är ganska nytt så hade man kanske önskat att de buskar som var planterade runt denna och uteplatsen hade växt till sig något mer för att ge lite mer avskildhet, men då det i övrigt är så lugnt så var det inget större problem. Det finns en liten affär med det nödvändigaste för självhushåll men de två restaurangerna hade väldigt god mat. Två pooler samt en vatten rutschkana borgade för alla. Liten strand men den kändes fullt tillräcklig då det inte var någon trängsel där. Missa inte Leam Hin seafood restaurang som ligger på landsidan där ni åker över till ön, helt enkelt fantastisk mat.
Restaurangtips: Leam Hin seafood restaurang som ligger på land sidan, ca 5 minuters båtfärd från ön, båtar går varje halvtimme fram till 2330.
Lars-Olov P. Reste med partner Sweden, den 10 februari 2012
Fint boende

Rummet var riktigt fint. Allt smakfullt designat
7,3
På Coconut Island bor man mycket bra. Inget stort hotellkomplex bara mindre hus med rum eller villor. Allt är snyggt designat. Personalen är trevlig, maten god, hög prisnivå. Ön ligger i ett område med ganska grunt vatten. Botten är lera och vattnet är grumligt. Tycker man om att bada i havet ska man absolut inte åka hit. Under den vecka vi bodde på ön hade vi flera strömavbrott per dag och vid 4 tillfällen var det avbrott på vattnet i rummet. Åk hit om du vill ta det lugnt, bo fint, enbart bada i pool och betala dyrt för maten. Vi kommer inte att återvända.
Nathali W. Reste med partner Sweden, den 6 februari 2012
Mysig anläggning kring boende och poolområde.

Ständigt rent och fräscht rum.
7,7
väldigt positivt att dygnet runt ha möjlighet till båttransport från ön till fastlandet. fräscha rum men mycket trevlig personal. mycket god mat, dock drabbade av matsjuka av hotellets kvällsmiddagar. troligen enbart ett undantagsfall.
Bjorn S. Reste med partner Sweden, den 24 januari 2012
Ej prisvärt

Fina pooler
4
Man tar en båt som tar dig till och från ön sen hämtar/kör personalen dig. Var gång vi ville ta båten så fick vi vänta länge för att bli körda dit. Var en bit att gå från bungalowen till reception/restaurangerna och vi hade utsikt över gropar och grus så man hade ingen lust att använda jacuzzin. Gratis wifi men så dålig kontakt så det var inte lönt att använda utanför receptionen. Mycket besvikna över vistelsen.
Tips om shopping: Många taxi chaufförer försökte åka till dyra hotell souvenir butiker när man bad om shopping.
Mikael K. Familj med äldre barn Sweden, den 3 januari 2012
Mysigt hotellområde, men problem med el o vatten

Vackert beläget med mycket aktiviteter
7,3
att komma till coconut island är som att komma in i ett vykort, läckert beläget vid havet med fint hotellområde. negativt var strömavbrotten, vattnet som försvann titt som tätt och den dyra maten.
Restaurangtips: Den lokala fiskrestaurangen på fastlandet är både prisvärd som rolig att besöka.
Dana O. Reste med partner Australia, den 16 december 2014
Fabulous hotel, no need to stay on mainland Phuket

Cheap taxi boat to Phuket at anytime. Many choices in cuisine. Excellent fun on the pool slides.
10
The Village staff were always friendly and helpful. The resort is consistently beautiful, we had a jacuzzi room which was very private and did not need to move to pool room or ocean view. Many activities and closer to adventures in Phang Nga bay than Patong.
Robert C. Reste med partner China, den 19 november 2014
Poor Hotel Staff

Location, Food/Dining, Water slide
6,7
The stay was for the most part pretty good, although not quite worth the current price. The worst part was the ferry and getting our luggage. Upon checking out we were told they would hold onto our luggage and load it onto the ferry for us since the ferry was not scheduled to leave for a while. When we got to the ferry I went to give them my ticket, but they said they did not need it so we got on the ferry and made our way back to the mainland. Upon arriving we learned that they never loaded the luggage. They then said it was coming on the next ferry, but an hour later when the next ferry came, there was still no luggage. Eventually three additional ferries later and 3 additional hours later we received our luggage that had tags clearly marked (I witnessed them mark them originally) stating the time they were SUPPOSED to have been loaded onto the ferry. This was a major delay for us and it also became very rainy and chilly around this time, which resulted in my girlfriend catching a cold. The office at the pier to book a ferry to the island is also unmarked, so schedule a good chunk of time in for looking for that too.
Cheryl A. Reste med partner Australia, den 26 oktober 2014
Great hideaway location

The villa, the service and the food
10
It was amazing, although we did think we were staying on the mainland so was surprised when we were ferried to the island. Great service, great location, great food, great place, will definitely stay again.
Bianca W. Reste med partner Australia, den 16 oktober 2014
Can't Wait To Come Back

Staff Friendliness, Privacy, Luxury.
10
I will recommend this resort to all of my friends and I cannot wait to come back, I only wish I discovered it sooner in my stay in Thailand, rather than staying in Patong Beach.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Village Coconut Island Beach Resort PhuketThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - SpaThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivningarThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - SpaThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivningarThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - PoolThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GymThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivningarThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - SpaThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - ReceptionThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - EntréThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - PoolThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - RestaurangThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivningarThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - MötesrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - BarnklubbThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - PoolThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - MötesrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - EntréThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - MötesrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - MötesrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Pub/loungeThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - RestaurangThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivningarThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivningarThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum

Kundrecensioner - The Village Coconut Island Beach Resort, Phuket

AS-AGWEB-3C02