eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Village Coconut Island Beach Resort

51/7 Moo 6. T Kohkaew A.Muang, Coconut Island, Phuket, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteter The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteter The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Spa The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Omgivningar The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Spa The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum
The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Omgivningar The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Pool The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gym The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Omgivningar The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Spa The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Reception The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Entré The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Pool The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Restaurang
Område: Coconut Island Antal rum: 236
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 439 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
7,5
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,4
Alla recensioner (439)
Sortera efter:
Benny L. Familj med småbarn Sweden, den 2 augusti 2012
Fantastiskt hotell med bra personal

Sliden aka ruschekanan
8
Helt ok med bra frukost och nära till Karon Bach vilket är barnvänligt
Restaurangtips: Prova Dinobar
Peter E. Reste med partner Sweden, den 8 mars 2012
Väldigt lugnt och mysigt

Avvskildheten och lugnet
8,3
Enda hotellet på en liten ö, mycket lugnt och trevligt. Precis som namnet antyder så är det parvillor vilka är mycket trevliga och mysiga med eget kök om man önskar laga egen mat. I den villa vi hade så hade vi en egen jacuzzi utanför. Då hotellet är ganska nytt så hade man kanske önskat att de buskar som var planterade runt denna och uteplatsen hade växt till sig något mer för att ge lite mer avskildhet, men då det i övrigt är så lugnt så var det inget större problem. Det finns en liten affär med det nödvändigaste för självhushåll men de två restaurangerna hade väldigt god mat. Två pooler samt en vatten rutschkana borgade för alla. Liten strand men den kändes fullt tillräcklig då det inte var någon trängsel där. Missa inte Leam Hin seafood restaurang som ligger på landsidan där ni åker över till ön, helt enkelt fantastisk mat.
Restaurangtips: Leam Hin seafood restaurang som ligger på land sidan, ca 5 minuters båtfärd från ön, båtar går varje halvtimme fram till 2330.
Lars-Olov P. Reste med partner Sweden, den 10 februari 2012
Fint boende

Rummet var riktigt fint. Allt smakfullt designat
7,3
På Coconut Island bor man mycket bra. Inget stort hotellkomplex bara mindre hus med rum eller villor. Allt är snyggt designat. Personalen är trevlig, maten god, hög prisnivå. Ön ligger i ett område med ganska grunt vatten. Botten är lera och vattnet är grumligt. Tycker man om att bada i havet ska man absolut inte åka hit. Under den vecka vi bodde på ön hade vi flera strömavbrott per dag och vid 4 tillfällen var det avbrott på vattnet i rummet. Åk hit om du vill ta det lugnt, bo fint, enbart bada i pool och betala dyrt för maten. Vi kommer inte att återvända.
Nathali W. Reste med partner Sweden, den 6 februari 2012
Mysig anläggning kring boende och poolområde.

Ständigt rent och fräscht rum.
7,7
väldigt positivt att dygnet runt ha möjlighet till båttransport från ön till fastlandet. fräscha rum men mycket trevlig personal. mycket god mat, dock drabbade av matsjuka av hotellets kvällsmiddagar. troligen enbart ett undantagsfall.
Bjorn S. Reste med partner Sweden, den 24 januari 2012
Ej prisvärt

Fina pooler
4
Man tar en båt som tar dig till och från ön sen hämtar/kör personalen dig. Var gång vi ville ta båten så fick vi vänta länge för att bli körda dit. Var en bit att gå från bungalowen till reception/restaurangerna och vi hade utsikt över gropar och grus så man hade ingen lust att använda jacuzzin. Gratis wifi men så dålig kontakt så det var inte lönt att använda utanför receptionen. Mycket besvikna över vistelsen.
Tips om shopping: Många taxi chaufförer försökte åka till dyra hotell souvenir butiker när man bad om shopping.
Mikael K. Familj med äldre barn Sweden, den 3 januari 2012
Mysigt hotellområde, men problem med el o vatten

Vackert beläget med mycket aktiviteter
7,3
att komma till coconut island är som att komma in i ett vykort, läckert beläget vid havet med fint hotellområde. negativt var strömavbrotten, vattnet som försvann titt som tätt och den dyra maten.
Restaurangtips: Den lokala fiskrestaurangen på fastlandet är både prisvärd som rolig att besöka.
Rebecca C. Familj med äldre barn Australia, den 14 september 2014
Lovely

Spa, Scenery, Peasceful
7,3
Getting the boat to and from is tedious but was a fun change. Plan your outings well and check the tide times. The Agoda hotel info and the resort's website both said 24 hour room service, but room service was only 6pm to 10pm. This was a real let down as we specifically wanted to treat our daughter to the 24hour room service experience. The food was quite varied, and though we are not fussy eaters, we struggled choosing our food each night. We though the lunch menus were better than the dinner menus. The Thai choices should have been better. Knowing a steak cooked here may not be what we would cook at home, we gave it a try. My husband ordered the most expensive aged steak, it came out as 2 thin pieces of pan fried greasy meat. $50 AUD. Not grilled, not thick, and not cooked medium. The lamb steak I ordered turned out to be 2 lamb cutlets! It was boiled or steamed rather than grilled as the menu described. Another day I tried the cheapest beef tenderloin steak and it was lovely. My husband resorted to eating chicken burgers for every meal for a couple of days, so we considered going to a different resort on Phuket, however we stayed and did enjoy ourselves. The 2 bedroom private pool villa (81) we stayed in was really nice. We really were happy and comfortable there. I'm glad I specified that we wanted a private pool 'where so nobody could see us', as many of the private pool villas have patchy hedge fencing so people walking passed have a clear view of you and your pool. Overall, we found the staff very friendly and helpful, the atmosphere was chilled and great for relaxing. We would especially like to thank Julia at reception for going above and beyond and also to Mae in the Spa who my husband and I had a lovely time chatting and laughing with while having manicure/pedicures. Oh, and the hotel provided drivers at the Marina are quite expensive compared to the local taxi's also available at the Marina. Great place! But definitely NOT 5 star.
Kau K. Reste med partner Hong Kong, den 28 augusti 2014
nice hotel

nice hotel
6
nice hotel
Pui S. Reste med partner United Kingdom, den 30 juli 2014
Peaceful and good for family with young children

There priovd yummy breadfest and dinner .The resort arrange good entertainment and delicious BBQ for one or twice per week.We were happy to stay there again .
8,3
Very relaxing and a big different btw city .
Matt P. Familj med småbarn United Kingdom, den 25 juli 2014
Chilled family break

Food, staff, pools...
9,3
Wonderful. 3 happy children....!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Village Coconut Island Beach Resort PhuketThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - SpaThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivningarThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - SpaThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivningarThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - PoolThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GymThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivningarThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - SpaThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - ReceptionThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - EntréThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - PoolThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - RestaurangThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivningarThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - MötesrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - BarnklubbThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - PoolThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - MötesrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - EntréThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - MötesrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - MötesrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Pub/loungeThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - RestaurangThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivningarThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - OmgivningarThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - GästrumThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Gästrum

Kundrecensioner - The Village Coconut Island Beach Resort, Phuket

AS-AGWEB-3A04