Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Viridian Resort

206/24 Rat-U-Thid 200 Pee, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Sea Sun Sand Resort
The Viridian Resort Phuket - Pool The Viridian Resort Phuket - Spa The Viridian Resort Phuket - Pool The Viridian Resort Phuket - Spa The Viridian Resort Phuket - Lobby The Viridian Resort Phuket - Lobby The Viridian Resort Phuket - Lobby The Viridian Resort Phuket - Lobby The Viridian Resort Phuket - Lobby The Viridian Resort Phuket - Pool The Viridian Resort Phuket - Pool The Viridian Resort Phuket - Pool The Viridian Resort Phuket - Pool The Viridian Resort Phuket - Gästrum The Viridian Resort Phuket - Gästrum The Viridian Resort Phuket - Badrum
The Viridian Resort Phuket - Gästrum The Viridian Resort Phuket - Badrum The Viridian Resort Phuket - Gästrum The Viridian Resort Phuket - Gästrum The Viridian Resort Phuket - Gästrum The Viridian Resort Phuket - Gästrum The Viridian Resort Phuket - Gästrum The Viridian Resort Phuket - Gästrum The Viridian Resort Phuket - Gästrum The Viridian Resort Phuket - Gästrum The Viridian Resort Phuket - Gästrum The Viridian Resort Phuket - Pool
Område: Patong Antal rum: 78
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 1518
omdömen

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,5
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
6,9
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (1518)
Sortera efter:
Jan E. Ensamresenär Sweden, den 1 november 2014
slitet hotel

läget
5,3
hotelet bör renoveras frukosten mycket dålig!!
Anmäl det här omdömet
Helmut A. Reste med partner Sweden, den 15 maj 2013
ok,så där

pool,restaurang,nära shopping
6
Anmäl det här omdömet
Marten E. Familj med småbarn Sweden, den 23 mars 2013
För mycket mygg.

Trevlig personal, bra läge och barnpool
5,7
Trevligt förutom väldigt myggbiten och riktigt dålig restaurang.
Anmäl det här omdömet
Sam L. Reste med partner Finland, den 23 mars 2013
hektisk visit

ganska billigt,snyggt rum,bra dusch
7,3
Anmäl det här omdömet
Daniel S. Reste med partner Sweden, den 5 mars 2013
Trevligt hotel med bra läge.

Centralt läge i patong men inte inne i smeten. Bra pool.
6,3
Vi bodde här bara 1 natt men kan tänka oss att återkomma. Bra pool och hotelet har bra utgångsläge i Patong, blir ej störd av några klubbar eller musik. Bra storlek på rum. Toalet och dusch är ok men inte mer än så.
Anmäl det här omdömet
Margareta S. Familj med äldre barn Sweden, den 16 februari 2013
Utmärkt läge och trevlig personal

Ett trevligt hotell mitt i Patong
7
Läget och den trevliga personalen var det bästa med hotellet. Rummen var lite slitna och vi saknade balkong. Poolen var inte alltid så ren som man kunde önska. Frukostbuffen var helt ok.Det var lugnt och tyst på hotellet nattetid trots att det ligger mitt i livliga Patong.
Anmäl det här omdömet
Patrik G. Familj med småbarn Sweden, den 30 januari 2013
Helt ok

Rena fina rum
7,3
Hade pool utsikt i superior rum. Fina rena rum, hade separat dusch och toalett. Sköna sängar, lugnt läge fast det är nära gatan och nära till strand och shoppingcenter. Poolen var inte så ren, mkt palmer inne på området. Personalen väldigt trevlig!! Bra frukost. Hotellet lite slitet i allmänhet men ok rum,
Anmäl det här omdömet
Sandra G. Reste med partner Sweden, den 20 januari 2013
bra läge

perfekt läge, nära till allt.
7,3
Bra Hotell som ligger i perfekt läge för shopping och restauranger. Men det var väldigt mycket träd och buskar som ligger runt poolen, så det är skugga överallt. Frukosten var okej. De har safteybox på rummet.
Anmäl det här omdömet
Mats S. Reste med partner Sweden, den 2 december 2012
En prisvärd oas i Patong

Centralt, prisvärt och trevligt.
8
Patong är kanske inte den bästa ort att bo i om man vill ha lugn, men på The Viridian kändes det ändå inte som om det låg så centralt som det gjorde. Mycket trevlig personal och innergården var som en oas med en pool i mitten. Vi hade problem med att det blev stopp i toaletten och personalen var snabbt på plats för att fixa det även om de inte lyckades så bra. Frukosten var helt okej. Deras gratis WiFi fungerade bra även på rummen.
Anmäl det här omdömet
Christina O. Familj med äldre barn Sweden, den 23 juni 2012
Bra läge till bra pris

Centralt beläget
6,7
vi hyrde två rum på andra våningen. rummen bra men mycket myror som fanns överallt.(hotellet sanerade för ohyra under tiden vi var där)tunna dörrar till korridoren. bra personal i receptionen. nära till det mesta. vi var ofta vid poolen och den kunde nog ha rengjorts bättre, men när det är lågsäsong kanske det inte är lika bra som vid högsäsong då det finns fler gäster. för det pris man betalar får man ett ok boende
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Viridian Resort PhuketThe Viridian Resort Phuket - PoolThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - PoolThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - PoolThe Viridian Resort Phuket - PoolThe Viridian Resort Phuket - PoolThe Viridian Resort Phuket - PoolThe Viridian Resort Phuket - GästrumThe Viridian Resort Phuket - GästrumThe Viridian Resort Phuket - BadrumThe Viridian Resort Phuket - GästrumThe Viridian Resort Phuket - BadrumThe Viridian Resort Phuket - GästrumThe Viridian Resort Phuket - GästrumThe Viridian Resort Phuket - GästrumThe Viridian Resort Phuket - GästrumThe Viridian Resort Phuket - GästrumThe Viridian Resort Phuket - GästrumThe Viridian Resort Phuket - GästrumThe Viridian Resort Phuket - GästrumThe Viridian Resort Phuket - GästrumThe Viridian Resort Phuket - PoolThe Viridian Resort Phuket - PoolThe Viridian Resort Phuket - PoolThe Viridian Resort Phuket - GästrumThe Viridian Resort Phuket - GästrumThe Viridian Resort Phuket - GästrumThe Viridian Resort Phuket - GästrumThe Viridian Resort Phuket - PoolThe Viridian Resort Phuket - PoolThe Viridian Resort Phuket - Balkong/terrassThe Viridian Resort Phuket - EntréThe Viridian Resort Phuket - GästrumThe Viridian Resort Phuket - EntréThe Viridian Resort Phuket - GästrumThe Viridian Resort Phuket - GästrumThe Viridian Resort Phuket - Balkong/terrassThe Viridian Resort Phuket - Balkong/terrassThe Viridian Resort Phuket - RestaurangThe Viridian Resort Phuket - Pool


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B06