Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,8
baserat på 487 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 487 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,1
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,5
  • Personal 7,8
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 7,4

Ingela P. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i april 2012
Litet trångt hotell
Bra läge, trevlig personal
Det var lätt att hitta trots att det låg på en bakgata nära till underground, när vi anlände mötes vi av hantverkare i mjukiskläder, mindre bra! Dom renoverade nästan hela hotellet och vi fick gå genom byggdamm för att komma till vårdat rum som var nyrenoverat, stort plus! Det låg skyddspapp över golven i hallen, frukosten var tyvärr inte mycket bättre, en väldigt fattig kontinental frukost! Det var oväsen hela tiden med hantverkare överallt, ett plus var att personalen var väldigt serviceinriktad och även om dom inte ursäktade renoveringen så märktes det att dom försökte gottgöra.
Recenserad 14 augusti 2012

Paula J. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i juni 2012
Central läge nära kommunikation fräscha rum
Fräscha rum
Hotellet ligger centralt och har fräscha och moderna rum. Frukosten var ok.
Recenserad 14 juni 2012

Birgitta W. från Sverige
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i april 2012
Fräscht hotell
Renoverade fina rum och bra läge.
Bra hotell, med fräscha rum. Engelsk frukost, så jag saknade annat pålägg än sylt. Provade maten i restaurangen en kväll och åt en jättegod hamburgare. Personalen artig och hjälpsam, men ingen log en enda gång.
Recenserad 08 maj 2012

Jian X. från Kina
Ensamresenär
Bodde en natt i augusti 2016
Pretty good
Good location
Recenserad 27 augusti 2016

FREDERICK C. från Filippinerna
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i juli 2016
nice
Its the kibnd of hotel where everything you need is available. They make the room really classy and I salute the cleaners for they do a remarkable job cleaning the room. Spotless!
Recenserad 05 augusti 2016

Greg V. från Australien
Reste med partner
Bodde en natt i juli 2016
Wesley ticks the boxes
The best mid price hotel in London that we have stayed at. Outstanding staff. Small but modern rooms. Close to Euston station.
Recenserad 20 juli 2016

Ryan S. från Australien
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Not worth the extra quid
Wesley is quite expensive (i paid around 140 quid per night) for a single room. Though the staff are very friendly and the room is clean and modern, its extremely cramped and the bed was not overly comfortable. Ill save 40 quid next time im in london and find something a little cheaper
Recenserad 18 juli 2016

NGA C. från Hongkong
Gruppresenär
Bodde i 2 nätter i mars 2016
NEAR underground, tidy & clean hotel room
NEAR underground, tidy & clean hotel room
Recenserad 12 juli 2016

Lisa T. från Singapore
Reste med partner
Bodde en natt i juni 2016
Overnighter enroute North
Great one-night stay. A very early check-in helped sooth nerves after a 13-hour flight, very helpful staff. And access to Euston station and the not-overly crowded Northern underground line were plusses.
Recenserad 05 juli 2016

Luk L. från Hongkong
Ensamresenär
Bodde i 7 nätter i januari 2016
great location
convenient, clean and tidy room
Recenserad 30 juni 2016