eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Tony Resort

206/300 Raj-u-thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa karta)

Boka nu!

Tony Resort Phuket - Badtunna Tony Resort Phuket - Hotellet från utsidan Tony Resort Phuket - Gästrum Tony Resort Phuket - Gästrum Tony Resort Phuket - Gästrum Tony Resort Phuket - Gästrum Tony Resort Phuket - Gästrum Tony Resort Phuket - Badrum Tony Resort Phuket - Badrum Tony Resort Phuket - Badrum Tony Resort Phuket - Badrum Tony Resort Phuket - Badrum Tony Resort Phuket - Pool Tony Resort Phuket - Pool Tony Resort Phuket - Pool Tony Resort Phuket - Pool
Tony Resort Phuket - Pool Tony Resort Phuket - Pool Tony Resort Phuket - Pool Tony Resort Phuket - Pool Tony Resort Phuket - Pool
Område: Patong Antal rum: 102
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 1095 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,6
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
6,3
Alla recensioner (1095)
Sortera efter:
Ruairung G. Affärsresenär Thailand, den 25 september 2014
Trevligt bemötande

Trevlig personal,gratis wi-fi,allt fungerade
8,3
Mycket nöjd
Petteri H. Ensamresenär Sweden, den 22 juli 2013
Bra läge

Läget, trevlig personal, rent
7,7
Tony Resort ligger väldigt centralt i Patong. Gång avstånd till restauranger, stranden, shopping och nöjesliv. Fick ett trevligt bemötande av personalen och tyckte att allt fungerade bra på hotellet förutom wifi uppkopplingen var dålig, fungerade bara i receptionen och väldigt dåligt. Hotellet hade två pooler, en stor och en mindre. Hotellet passar nog alla slags resenärer tror jag. Kan mycket väl tänka mig bo där igen ifall jag återvänder till Patong.
Tomas A. Familj med äldre barn Sweden, den 10 april 2013
Trevligt.

Bra läge. man kände sig säker. trevliga städerskor
6
Bengt J. Reste med partner Sweden, den 12 mars 2013
Centralt och prisvärt

Poolen, rummet och läget
8
Mycket trevligt hotell med ett centralt läge. Nära till shopping och många matställen att välja på. Inte långt till stranden när man hittat genvägen 50 meter från hotellet och snett ner mot stranden. Bara 5-10 minuters gångväg. Jättefint köpcentrum Jungceylon på gångavstånd 5-10 minuter. Trots att hotellet ligger så centralt hade vi inga problem med trafikbuller. En oas i Patong. Bengt o Monica
Anders B. Familj med äldre barn Sweden, den 3 mars 2013
bra läge

stor pool
7,3
Normalstora rum, vi bodde i ett connecting room på fem personer. Hotellet är en aning slitet och städningen siså där men helt ok. Frukosten var bra ett par varmrätter och kock som stekte ägg eller omelett. Poolen var stor och hade barnpool. gångavstånd till stranden och mini market bredvid. wifin funka sådär
Jonny B. Reste med partner Sweden, den 1 februari 2013
hlet ok hotel bra läge bra service

bra service
7,7
Under bart bara lite för hårda maddraser nära till stranden bara lite smutsigt i stan
Verya O. Reste med partner Sweden, den 14 januari 2013
Helt ok

Nära till det mesta
5
Riktig kass städning och det luktade dåligt överallt i hotellets korridorer.
Tove T. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2013
Bra hotell med fina välstädade rum

Trevlig personal, bra rum, fint poolområde
9,7
Catrine R. Reste med partner Sweden, den 9 januari 2013
trevligt men mycket mygg på kvällen

centralt, bra pool trevlig personal
6,7
helt ok för pengarna men lite högljuda gäster dock ej hotellets fel
Roger N. Ensamresenär Sweden, den 27 december 2012
hyfsat hotell mitt i patong

läget
6,7
helt ok hotell om man vill bo mitt i patong, nära till stranden o nära till nattlivet o shopping. ser väl lite bättre ut på bilderna, men det gör nog alla hotell. kan rekommenderas för det priset o läget, lite slitet -men inte så det stör.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Tony Resort PhuketTony Resort Phuket - BadtunnaTony Resort Phuket - Hotellet från utsidanTony Resort Phuket - GästrumTony Resort Phuket - GästrumTony Resort Phuket - GästrumTony Resort Phuket - GästrumTony Resort Phuket - GästrumTony Resort Phuket - BadrumTony Resort Phuket - BadrumTony Resort Phuket - BadrumTony Resort Phuket - BadrumTony Resort Phuket - BadrumTony Resort Phuket - PoolTony Resort Phuket - PoolTony Resort Phuket - PoolTony Resort Phuket - PoolTony Resort Phuket - PoolTony Resort Phuket - PoolTony Resort Phuket - PoolTony Resort Phuket - PoolTony Resort Phuket - Pool


AS-AGWEB-3C06