Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Travelodge Sydney Hotel

27 Wentworth Avenue, Sydney CBD, Sydney, Australien (Visa på karta)

Boka nu!

Travelodge Sydney Hotel Sydney - Hotellet från insidan Travelodge Sydney Hotel Sydney - Mat och dryck Travelodge Sydney Hotel Sydney - Lobby Travelodge Sydney Hotel Sydney - Badrum Travelodge Sydney Hotel Sydney - Hotellet från insidan Travelodge Sydney Hotel Sydney - Gästrum Travelodge Sydney Hotel Sydney - Gym Travelodge Sydney Hotel Sydney - Gästrum Travelodge Sydney Hotel Sydney - Gästrum Travelodge Sydney Hotel Sydney - Gästrum Travelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närheten Travelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närheten Travelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närheten Travelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närheten Travelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närheten Travelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närheten
Travelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närheten Travelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närheten Travelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närheten Travelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närheten Travelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närheten Travelodge Sydney Hotel Sydney - Omgivningar
Område: Sydney CBD Antal rum: 406
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 2391
omdömen

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,2
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (2391)
Sortera efter:
Dennis B. Affärsresenär Sweden, den 4 november 2014
Utmärkt läge

Läget, priset, närheten till shopping
6,3
Hotellet är OK om man bara ska sova där.
Anmäl det här omdömet
Gunilla L. Reste med partner Sweden, den 11 juli 2013
Nära till allt

Stort rum, bra läge och säkert (magnetkort till hissen).
8
Som helhet var det en positiv hotellupplevelse. Hotellet ligger centralt vid Hyde Park så det var lätt att ta sig överallt. De flesta i personalen gjorde ett bra jobb - en person lovade boka taxi till kl 5 en morgon, men ingen taxi blev bokad. Det fick i stället nattpersonalen fixa på morgonen.
Anmäl det här omdömet
Anders B. Reste med partner Sweden, den 15 februari 2013
Centralt men bökigt.

läget, renligheten, kyl
6
Hotellet låg bra precis söder om Hyde Park och nära till bra restauranger men hissarna var allt för få, man fick vänta länge på dem och internet var både långsamt och dyrt. Gångavstånd till tågstationen med bagaget på ryggen!
Anmäl det här omdömet
Per B. Ensamresenär Sweden, den 18 april 2012
Bra turistklasshotell

Bra läge, nära tågstationen, lokaltrafik och Hyde Park.
5,7
Ingen Wi-Fi. Internet i lobbyn för 2$ per 20 min. Gratis Wi-Fi finns på vissa
Tips om att göra på hotellet: Ingen Wi-Fi. Internet i lobbyn för 2$ per 20 min. Gratis Wi-Fi finns tex på vissa Mc Donalds och i hela Darling Harbour.
Anmäl det här omdömet
Isabelle L. Reste med partner Sweden, den 7 april 2012
Väldigt fina rum, bra läge, bra service.

bra läge, fina rum.
8,7
allt var bra här - rummen var mycket rana och fina, servicen var bra och de var hjälpsamma med alla våra problem!
Anmäl det här omdömet
Leif S. Reste med partner Sweden, den 8 mars 2012
Funktiionellt

Trevlig personal
5
hotellet ligger en bit från chinatown med många butiker och restauranger. i närområdet är det ganska tomt på butiker och restauranger. frukost kan köpas till men är inte prisvärd, lokalen liknar mera en skolmatsal och är väldigt bullrig. i receptionen finns en svensktalande person. rummen är ganska små men funktionella. trafiken kan vara störande.
Anmäl det här omdömet
Johan S. Ensamresenär Sweden, den 16 september 2011
Prisvärt centralt beläget hotell

Bra rum och trevlig personal
7
Trevligt med svensktalande personal i receptionen vid ankomsten. Gångavstånd till olika sevärdheter och nära till kommunikationer gjorde det bekvämt.
Anmäl det här omdömet
Christoffer H. Ensamresenär Sweden, den 16 juli 2010
Short sydney stay

cleanliness and service.
8,7
Great location and service. Enjoyed my stay and will visit again. Perfect for those who want to stay in the CDB but not in the very centre, just around the corner of great shopping and china-town. Great places for food and drinks around and only a short trip from the Opera house and harbour bridge.
Tips om nattklubbar: For the gay friendly crowd there is oxford st just around the corner and for the one enjoying a pub and beer it's just as close, just in the other direction.
Anmäl det här omdömet
Karl W. Ensamresenär Australia, den 28 juli 2015
Nice and close

close to transport, clean, quiet
6,3
its a bit over priced for what it is, i get better value in mining towns where there is less competition
Anmäl det här omdömet
Philip L. Ensamresenär Philippines, den 26 juli 2015
very good

Clean , clean, clean
7,7
Living in a nice prison,,, Internet access must be unlimited.....
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Travelodge Sydney Hotel SydneyTravelodge Sydney Hotel Sydney - Hotellet från insidanTravelodge Sydney Hotel Sydney - Mat och dryckTravelodge Sydney Hotel Sydney - LobbyTravelodge Sydney Hotel Sydney - BadrumTravelodge Sydney Hotel Sydney - Hotellet från insidanTravelodge Sydney Hotel Sydney - GästrumTravelodge Sydney Hotel Sydney - GymTravelodge Sydney Hotel Sydney - GästrumTravelodge Sydney Hotel Sydney - GästrumTravelodge Sydney Hotel Sydney - GästrumTravelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närhetenTravelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närhetenTravelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närhetenTravelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närhetenTravelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närhetenTravelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närhetenTravelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närhetenTravelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närhetenTravelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närhetenTravelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närhetenTravelodge Sydney Hotel Sydney - Sevärdheter i närhetenTravelodge Sydney Hotel Sydney - Omgivningar

Kundrecensioner - Travelodge Sydney Hotel, Sydney

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A07