eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Travelodge Wellington Hotel

2-6 Gilmer Terrace, Wellington Central, Wellington, Nya Zeeland (Visa karta)

Boka nu!

Travelodge Wellington Hotel Wellington - Hotellet från insidan Travelodge Wellington Hotel Wellington - Hotellet från utsidan Travelodge Wellington Hotel Wellington - Hotellet från insidan Travelodge Wellington Hotel Wellington - Hotellet från utsidan Travelodge Wellington Hotel Wellington - Utsikt Travelodge Wellington Hotel Wellington - Lobby Travelodge Wellington Hotel Wellington - Restaurang Travelodge Wellington Hotel Wellington - Mötesrum Travelodge Wellington Hotel Wellington - Mötesrum Travelodge Wellington Hotel Wellington - Hotellet från utsidan Travelodge Wellington Hotel Wellington - Gästrum Travelodge Wellington Hotel Wellington - Mötesrum Travelodge Wellington Hotel Wellington - Omgivningar Travelodge Wellington Hotel Wellington - Gym Travelodge Wellington Hotel Wellington - Restaurang Travelodge Wellington Hotel Wellington - Mötesrum
Travelodge Wellington Hotel Wellington - Badrum Travelodge Wellington Hotel Wellington - Restaurang Travelodge Wellington Hotel Wellington - Gästrum Travelodge Wellington Hotel Wellington - Mat och dryck Travelodge Wellington Hotel Wellington - Mötesrum Travelodge Wellington Hotel Wellington - Gästrum Travelodge Wellington Hotel Wellington - Restaurang Travelodge Wellington Hotel Wellington - Restaurang Travelodge Wellington Hotel Wellington - Omgivningar Travelodge Wellington Hotel Wellington - Mötesrum Travelodge Wellington Hotel Wellington - Gästrum Travelodge Wellington Hotel Wellington - Pub/lounge
Område: Wellington Central Antal rum: 132

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 296 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
9,0
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
6,5
Alla recensioner (296)
Sortera efter:
Ylva P. Reste med partner Sweden, den 14 januari 2011
svårt att hitta

bra läge
5,3
Hotellet är svårt att hitta eftersom man måste gå igenom ett parkeringshus för att komma dit. Hotellet har ett plan med parkeringsplatser. Om det är fullt får man en kvitto på att man bor på hotellet och kan sätta bilen på allmän parkeringsplats i huset. Ganska dyr dygnsparkering. Internet är mycket dyrt. Rummet är litet, man får inte plats med två väskor. Läget är bra, men rummet är kallt.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Vid hamnen finns ett fint konstmuseum. På torsdagar är där kvällsöppet. Wellington är en vacker stad belägen vid vattnet.
Hans H. Reste med partner den 28 november 2010
Bra läge

Centralt beläget
9,7
bra utgångsläge för shoppingrund. hotellet var svårt att hitta, vi parkerade bilen utanför hotellet utan att se att det var ett hotell där utan vi gick in i en angränsande byggnad ocfrågade om de visste om det fanns något hotell i närheteoch då fick vi information om läget. jag tycker att skyltningen kan förbättras så att det är lättare att hitta annars är vi nöjda med allt annat.
Jeannie S. Reste med partner Australia, den 22 januari 2015
great hotel

location location location oh and the staff were really nice too!
8
Great. Stayed there both times we have visited NZ and would stay there again
Jamie H. Reste med partner New Zealand, den 9 januari 2015
great night in Wellington

location , the shower and the bed
8
Dianne H. Familj med äldre barn New Zealand, den 8 januari 2015
We had an pleasant stay

Location, price and friendly staff
9
It was great
Alison W. Reste med partner New Zealand, den 6 januari 2015
hh

location good staff
8,7
The stay was good but I found that the room was to hot
Edward D. Reste med partner Australia, den 4 januari 2015
Overnight stay

The location, convenience, staff
9
I had an overnight stop here on the way to the South Island the staff were nice and helpful the breakfast was a standard buffet breakfast but seemed to lack staff as I found the bowls empty and the one waitress had to juggle clearing tables and restock food but overall I would go back again!
Karen S. Reste med partner New Zealand, den 4 januari 2015
Great for a stopover.

Location. Quiet Room. Outstanding Staff
9,3
The highlight was the staff. They handled all our queries with efficiency and courtesy. We had a baggage problem with our flight to Nelson and the staff were so gracious and courteous about storing one bag for one week.
Robert J. Reste med partner New Zealand, den 20 december 2014
bobreview1

nothing really
7,7
OK
Hay K. Familj med äldre barn China, den 18 december 2014
Value for money

1) Location is good and convenience
3,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Travelodge Wellington Hotel WellingtonTravelodge Wellington Hotel Wellington - Hotellet från insidanTravelodge Wellington Hotel Wellington - Hotellet från utsidanTravelodge Wellington Hotel Wellington - Hotellet från insidanTravelodge Wellington Hotel Wellington - Hotellet från utsidanTravelodge Wellington Hotel Wellington - UtsiktTravelodge Wellington Hotel Wellington - LobbyTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestaurangTravelodge Wellington Hotel Wellington - MötesrumTravelodge Wellington Hotel Wellington - MötesrumTravelodge Wellington Hotel Wellington - Hotellet från utsidanTravelodge Wellington Hotel Wellington - GästrumTravelodge Wellington Hotel Wellington - MötesrumTravelodge Wellington Hotel Wellington - OmgivningarTravelodge Wellington Hotel Wellington - GymTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestaurangTravelodge Wellington Hotel Wellington - MötesrumTravelodge Wellington Hotel Wellington - BadrumTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestaurangTravelodge Wellington Hotel Wellington - GästrumTravelodge Wellington Hotel Wellington - Mat och dryckTravelodge Wellington Hotel Wellington - MötesrumTravelodge Wellington Hotel Wellington - GästrumTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestaurangTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestaurangTravelodge Wellington Hotel Wellington - OmgivningarTravelodge Wellington Hotel Wellington - MötesrumTravelodge Wellington Hotel Wellington - GästrumTravelodge Wellington Hotel Wellington - Pub/loungeTravelodge Wellington Hotel Wellington - GästrumTravelodge Wellington Hotel Wellington - EntréTravelodge Wellington Hotel Wellington - GästrumTravelodge Wellington Hotel Wellington - Hotellet från utsidanTravelodge Wellington Hotel Wellington - OmgivningarTravelodge Wellington Hotel Wellington - UtsiktTravelodge Wellington Hotel Wellington - MötesrumTravelodge Wellington Hotel Wellington - EntréTravelodge Wellington Hotel Wellington - RestaurangTravelodge Wellington Hotel Wellington - UtsiktTravelodge Wellington Hotel Wellington - GästrumTravelodge Wellington Hotel Wellington - Lobby

Kundrecensioner - Travelodge Wellington Hotel, Wellington

AS-AGWEB-3A06