eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu City, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

Tune Hotel - Cebu Cebu City - Hotellet från utsidan Tune Hotel - Cebu Cebu City - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu City - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu City - Reception Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Hotellet från insidan Tune Hotel - Cebu Cebu City - Reception Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Hotellet från utsidan Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum
Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 150
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 3672 recensioner

Valuta för pengarna
8,6
Läge
9,1
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
5,4
Alla recensioner (3672)
Sortera efter:
Tommy J. Reste med partner Sweden, den 11 december 2013
bra rent och fräscht

läget,rent,fräscht
6
bra egentligen inte mycket att klaga över,dock är rummen förskräckligt små finns inte ens plats för mer än sängarna och det säger väl det mesta,börjar väl åxå bli lite dyrt med tanke på rummens storlek,du får i princip samma kvalitet och läge men dubbelt så stora rum på tex mandarin plaza
Erik N. Reste med partner Sweden, den 6 mars 2013
Bra hotell med trevlig personal

Stor dusch, skön säng, bra Internet
7,3
Marie P. Reste med partner Sweden, den 3 mars 2013
Ok läge men pyttesmå rum

Rent nytt och fräscht
6,3
Stannade bara en natt, hotellet är helt nytt och fräscht. Var förvånad att det luktade rök i korridoren men som tur var ej på rummet. Vi var två personer och rummen var så små att man inte ens kunde öppna sin resväska. Hotellet är bra när man bara ska stanna en natt och sen vidare.
Fredrik K. Reste med partner Sweden, den 22 januari 2013
Nära Ayala center

Tune är perfekt för kortare vistelser
6,3
Tune oavsett var är perfekt för kortare vistelser. Det är enkelt och rent och hyfsat läge med små rum. Det man bör tänka på är att om man ska förlänga sin vistelse eller funderar på ta in utan bokning är det dubbla priset mot en Agoda bokning.
Tips: Det här hotellet ligger 30-60 min från flygplatsen och ca 30 minuter från hamnen. Så ska man t ex till/från Bohol är det ett utmärkt hotell.
Ylva Z. Reste med partner Sweden, den 1 januari 2013
Nytt och fräscht

Bra dusch, högt vattentryck och bra värme
7,7
Hotellet är nytt och fräscht. Rummet var ganska trångt så till vida att platsen runt sängen/toan var i minsta laget för att inte skapa klaustrofobi. Men alla nödvändigheter fanns, Wifi Aircon samt takfläkt. Sängen var dessutom mycket bekväm. Hotellet ligger mitt i mot Ayala shopping center, och lämpar sig väl för den shoppingsugne. SM-mall var några minuter bort med taxi.
Francis R. Reste med partner Philippines, den 14 september 2014
I love tune hotel!

Fast wifi, clean rooms, friendly staff
10
It was really great. Stayed here for two separate days. Clean room, friendly staff, superfast wifi! If i could fault something, it would be the size of the room. A bit small and cramped considering that most of the guests here are foreigners. But i'm not complaining. Keep up the great standards! More power! Hope you can branch out to other philippine major provinces like palawan, bohol, cdo, ilocos, gensan, davao, etc.
Michael M. Ensamresenär Philippines, den 14 september 2014
Cebu City Tune Hotel

very accommodating staff, spotlessly clean and inexpensive
8
Leah B. Reste med partner Philippines, den 13 september 2014
A Good Stay

Clean, convenient, good value for money
8
It was a pleasant stay because it's very clean and near shopping areas.
Chadwick S. Ensamresenär Philippines, den 12 september 2014
As always, as expected

Very good location, quick service, nice room
9,3
It did not disappoint me. For all intents and purposes, the Tune in Cebu was the same as the one in Cagayan de Oro. The slight inconvenience was their cable TV going haywire which, of course, was not their fault. At the very least, they had the courtesy to inform all of us through a letter about what was happening and what they were doing about it.
Ivy G. Familj med äldre barn New Zealand, den 11 september 2014
Budget Hotel at its best!

1. Location 2. Comfortable Sleeping Sheets 3. Affordability
9,3
We've been staying @ Tune Hotel everytime we visit Cebu ---- because of its location & for its affordability --- they used a quality bed sheets (I'm not sure whats the thread count) but for me its comfortable & conducive for sleeping. The hotel is located near the Cebu Business Park which is near the Ayala Mall. The room is clean & small but reasonable for its price. Shower head is great with hot & cold. Water pressure is good too. Staff are friendly & accommodating. We've been in three hotel rooms (Tune) -- a slight disturbance is the loud (a little bit) sound of the air conditioning (but still we are ble to sleep soundly). Highly recommended!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Tune Hotel - Cebu Cebu CityTune Hotel - Cebu Cebu City - Hotellet från utsidanTune Hotel - Cebu Cebu City - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu City - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu City - ReceptionTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - Hotellet från insidanTune Hotel - Cebu Cebu City - ReceptionTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - Hotellet från utsidanTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum


AS-AGWEB-3A06