eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu City, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

Tune Hotel - Cebu Cebu City - Hotellet från utsidan Tune Hotel - Cebu Cebu City - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu City - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu City - Reception Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Hotellet från insidan Tune Hotel - Cebu Cebu City - Reception Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Hotellet från utsidan Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum
Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 150
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 3903 recensioner

Valuta för pengarna
8,6
Läge
9,1
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
5,4
Alla recensioner (3903)
Sortera efter:
Ewa A. Reste med partner Sweden, den 1 november 2014
så enkelt!

läge, läge, pris.
9
Kanonläge. Lyhört i korridoren och lite små rum, men fullt funktionsdugliga.
Tommy J. Reste med partner Sweden, den 11 december 2013
bra rent och fräscht

läget,rent,fräscht
6
bra egentligen inte mycket att klaga över,dock är rummen förskräckligt små finns inte ens plats för mer än sängarna och det säger väl det mesta,börjar väl åxå bli lite dyrt med tanke på rummens storlek,du får i princip samma kvalitet och läge men dubbelt så stora rum på tex mandarin plaza
Erik N. Reste med partner Sweden, den 6 mars 2013
Bra hotell med trevlig personal

Stor dusch, skön säng, bra Internet
7,3
Marie P. Reste med partner Sweden, den 3 mars 2013
Ok läge men pyttesmå rum

Rent nytt och fräscht
6,3
Stannade bara en natt, hotellet är helt nytt och fräscht. Var förvånad att det luktade rök i korridoren men som tur var ej på rummet. Vi var två personer och rummen var så små att man inte ens kunde öppna sin resväska. Hotellet är bra när man bara ska stanna en natt och sen vidare.
Fredrik K. Reste med partner Sweden, den 22 januari 2013
Nära Ayala center

Tune är perfekt för kortare vistelser
6,3
Tune oavsett var är perfekt för kortare vistelser. Det är enkelt och rent och hyfsat läge med små rum. Det man bör tänka på är att om man ska förlänga sin vistelse eller funderar på ta in utan bokning är det dubbla priset mot en Agoda bokning.
Tips: Det här hotellet ligger 30-60 min från flygplatsen och ca 30 minuter från hamnen. Så ska man t ex till/från Bohol är det ett utmärkt hotell.
Ylva Z. Reste med partner Sweden, den 1 januari 2013
Nytt och fräscht

Bra dusch, högt vattentryck och bra värme
7,7
Hotellet är nytt och fräscht. Rummet var ganska trångt så till vida att platsen runt sängen/toan var i minsta laget för att inte skapa klaustrofobi. Men alla nödvändigheter fanns, Wifi Aircon samt takfläkt. Sängen var dessutom mycket bekväm. Hotellet ligger mitt i mot Ayala shopping center, och lämpar sig väl för den shoppingsugne. SM-mall var några minuter bort med taxi.
Albert R. Affärsresenär Philippines, den 24 november 2014
Awesome

Room, Accomodations. Amenities
8
Ma C. Ensamresenär Philippines, den 23 november 2014
pleasant!

safe and clean
8
it was awesome!
Darron H. Reste med partner United States of America, den 23 november 2014
satisfied customer

it was close to Ayala mall and 7-Eleven
7,7
my stay at Tune was not too bad I miss having a refrigerator and a coffee maker and a little bigger room with the dresser for my clothes. all in all I was satisfied with the price I paid.
Joselito V. Affärsresenär Philippines, den 22 november 2014
best value for your money

location, price, internet
8,3
Very good stay

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Tune Hotel - Cebu Cebu CityTune Hotel - Cebu Cebu City - Hotellet från utsidanTune Hotel - Cebu Cebu City - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu City - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu City - ReceptionTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - Hotellet från insidanTune Hotel - Cebu Cebu City - ReceptionTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - Hotellet från utsidanTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum


AS-AGWEB-3B05