eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu City, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

Tune Hotel - Cebu Cebu City - Hotellet från utsidan Tune Hotel - Cebu Cebu City - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu City - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu City - Reception Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Hotellet från insidan Tune Hotel - Cebu Cebu City - Reception Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Hotellet från utsidan Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum
Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum Tune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 150
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 3622 recensioner

Valuta för pengarna
8,6
Läge
9,1
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
5,4
Alla recensioner (3622)
Sortera efter:
Tommy J. Reste med partner Sweden, den 11 december 2013
bra rent och fräscht

läget,rent,fräscht
6
bra egentligen inte mycket att klaga över,dock är rummen förskräckligt små finns inte ens plats för mer än sängarna och det säger väl det mesta,börjar väl åxå bli lite dyrt med tanke på rummens storlek,du får i princip samma kvalitet och läge men dubbelt så stora rum på tex mandarin plaza
Erik N. Reste med partner Sweden, den 6 mars 2013
Bra hotell med trevlig personal

Stor dusch, skön säng, bra Internet
7,3
Marie P. Reste med partner Sweden, den 3 mars 2013
Ok läge men pyttesmå rum

Rent nytt och fräscht
6,3
Stannade bara en natt, hotellet är helt nytt och fräscht. Var förvånad att det luktade rök i korridoren men som tur var ej på rummet. Vi var två personer och rummen var så små att man inte ens kunde öppna sin resväska. Hotellet är bra när man bara ska stanna en natt och sen vidare.
Fredrik K. Reste med partner Sweden, den 22 januari 2013
Nära Ayala center

Tune är perfekt för kortare vistelser
6,3
Tune oavsett var är perfekt för kortare vistelser. Det är enkelt och rent och hyfsat läge med små rum. Det man bör tänka på är att om man ska förlänga sin vistelse eller funderar på ta in utan bokning är det dubbla priset mot en Agoda bokning.
Tips: Det här hotellet ligger 30-60 min från flygplatsen och ca 30 minuter från hamnen. Så ska man t ex till/från Bohol är det ett utmärkt hotell.
Ylva Z. Reste med partner Sweden, den 1 januari 2013
Nytt och fräscht

Bra dusch, högt vattentryck och bra värme
7,7
Hotellet är nytt och fräscht. Rummet var ganska trångt så till vida att platsen runt sängen/toan var i minsta laget för att inte skapa klaustrofobi. Men alla nödvändigheter fanns, Wifi Aircon samt takfläkt. Sängen var dessutom mycket bekväm. Hotellet ligger mitt i mot Ayala shopping center, och lämpar sig väl för den shoppingsugne. SM-mall var några minuter bort med taxi.
Jonathan C. Affärsresenär Philippines, den 29 augusti 2014
impressive! worth every centavo spent!

location, location and location
8,3
If you're looking for a no frill, great value hotel located near the malls and the central business district, then this is your perfect place in cebu.
John D. Reste med partner Australia, den 29 augusti 2014
Cheap, convenient

Wifi, 7-eleven, location
8
Room is TINY Aircon is good Wifi is good bathroom is good Great value for money
Reina L. Ensamresenär Philippines, den 28 augusti 2014
I love staying at Tune Hotels

Great location, clean rooms and value for money
8
Whenever I am in Cebu for a business trip, I only have Tune Hotels in mind. Not only because of its affordability and clean rooms but the most thing I love about the hotel is its wonderful location in the heart of cebu business district. Transportation to nearby places are accessible via cab or even jeepneys. Staff are good too. Although they do not serve breakfast or any meals at all but fair enough since there are a bunch of restaurants in the other side which is the Ayala Center Cebu. I will definitely be coming back to Tune Hotels.
Joselito V. Affärsresenär Philippines, den 27 augusti 2014
Tune Hotel

cheap, near Ayala, with wifi in room
7,7
Ok
Vincent I. Reste med partner Philippines, den 27 augusti 2014
ALWAYS GOOD!!

location, value for money, cleanliness
9
As always Tune hotel lives up to its expectations. value for money, location is good, room is very clean!!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Tune Hotel - Cebu Cebu CityTune Hotel - Cebu Cebu City - Hotellet från utsidanTune Hotel - Cebu Cebu City - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu City - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu City - ReceptionTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - Hotellet från insidanTune Hotel - Cebu Cebu City - ReceptionTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - Hotellet från utsidanTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - GästrumTune Hotel - Cebu Cebu City - Gästrum


AS-AGWEB-3B06