Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

USA Hostel Hong Kong - Entré USA Hostel Hong Kong - Entré USA Hostel Hong Kong - Entré USA Hostel Hong Kong - Utsikt USA Hostel Hong Kong - Lobby USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidan USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidan USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum
USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 140

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,4

baserat på 4588 omdömen

6 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,0
Läge
8,7
Personal
5,8
Hotellets Skick/Renlighet
5,9
Bekvämligheter på rummet
6,1
Mat/Middag
5,1
Alla omdömen (4588)
Sortera efter:
Eva A. Reste med partner Sweden, den 31 oktober 2015
USA Hostel

Läget, personalen och nära till flygbussen
5
Rummet luktade mögel, och var inte städat när vi checkade in. Mycket slammer i dörrar på kvällen
Anmäl det här omdömet
Philips S. Reste med partner Indonesia, den 16 maj 2013
lokasi yang sangat dekat dengan MTR Tsim Sha Tsui

lokasi, kebersihan, kamar mandi dalam
8,3
Anmäl det här omdömet
Louisa N. Ensamresenär Sweden, den 14 april 2012
Små rum , ofräsch

Bra internet , nära till allt
3,3
Små rum, smutsig lakan och kudde inte hade bytts, urin på toa sistsen , kallt vatten, inga tvål eller schampo , Även jag hade betalad i förväg hela summan De tog ändå deposition av mig för vad vet inte, Och enligt info lappen som jag fick deposition Skall sättas tillbaka i mitt konto inom 30 dagar. Att kom upp med hissen har sin egen histori Oh nej aldrig mer dit.
Tips: Om du tar med dej egen lakan och påsklakan ,schampo, tvål , kudde och in vill dusha då Är det bra som ett tak över huvudet bara. Jag personligen rekommenderar inte denna Hotel .
Anmäl det här omdömet
Staffan B. Ensamresenär Sweden, den 24 april 2011
Billigt och litet hotell för personer med budget

Billigt, centralt,
7
Hotellet ligger på våning 13 och rummen är väldigt små. Men det är billigt och personalen var trevliga. Det är en 80 säng och inte riktigt anpassad för att ligga två i, om man inte kan stå ut med att trängas. Centralt läge, men en massa försäljare utanför huset som vill sälja klockor, kostymer m.m. Vissa kan se lite skumma ut men jag upplevde inga problem.
Anmäl det här omdömet
Hans C. Ensamresenär Sweden, den 3 mars 2011
bra läge

inga
4,7
väldigt litet rum, dåligt med varmvatten men man får vad man betalar för
Anmäl det här omdömet
Maria C. Gruppresenär Philippines, den 19 januari 2016
Not ok outside. But comfortable inside.

Cheap. Very good location. Nice to stay in the newly renovated rooms.
7
Location is good. The building is just beside the mtr station. The structure is already old. Our rooms were in the 3rd floor, we had to pass by the big open space with garbage collection area before we get into our rooms. Everything got better once inside the hallway. Our rooms were newly renovated. They were small but neat. There's hot water in the shower (between 7am-12mn), hot and cold water to drink, very fast wifi connection and TV with no sound.
Anmäl det här omdömet
Richard P. Familj med småbarn Philippines, den 9 januari 2016
Razelles' Review: USA Hostel

Location, staff, and price
6,7
it was exactly how I expected it to be
Anmäl det här omdömet
Mayuree P. Reste med partner Thailand, den 3 januari 2016
Great location!

Location, Convenience, Cleanliness
7,3
It's located on the best location. Steps from famous Tsim Sha Tsui.
Anmäl det här omdömet
Frederick R. Familj med småbarn Philippines, den 26 december 2015
very poor service

location
3,3
Very poor service. The quadruple room is only good for two persons (room 3405?). The room stinks.. aircon does not work.
Anmäl det här omdömet
Poh H. Familj med småbarn Singapore, den 20 december 2015
Happy stay

Good location, food is everywhere, convenient place
9,7
Excellent stay but lift is small and will get crowded easily.
Anmäl det här omdömet
1 - 6 av 6 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - UtsiktUSA Hostel Hong Kong - LobbyUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidanUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidanUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C07