Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

USA Hostel Hong Kong - Entré USA Hostel Hong Kong - Entré USA Hostel Hong Kong - Entré USA Hostel Hong Kong - Utsikt USA Hostel Hong Kong - Lobby USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidan USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidan USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum
USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 140
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,4

baserat på 4521
omdömen

Valuta för pengarna
7,0
Läge
8,7
Personal
5,8
Hotellets Skick/Renlighet
5,9
Bekvämligheter på rummet
6,1
Mat/Middag
5,1
Alla omdömen (4521)
Sortera efter:
Philips S. Reste med partner Indonesia, den 16 maj 2013
lokasi yang sangat dekat dengan MTR Tsim Sha Tsui

lokasi, kebersihan, kamar mandi dalam
8,3
Anmäl det här omdömet
Louisa N. Ensamresenär Sweden, den 14 april 2012
Små rum , ofräsch

Bra internet , nära till allt
3,3
Små rum, smutsig lakan och kudde inte hade bytts, urin på toa sistsen , kallt vatten, inga tvål eller schampo , Även jag hade betalad i förväg hela summan De tog ändå deposition av mig för vad vet inte, Och enligt info lappen som jag fick deposition Skall sättas tillbaka i mitt konto inom 30 dagar. Att kom upp med hissen har sin egen histori Oh nej aldrig mer dit.
Tips: Om du tar med dej egen lakan och påsklakan ,schampo, tvål , kudde och in vill dusha då Är det bra som ett tak över huvudet bara. Jag personligen rekommenderar inte denna Hotel .
Anmäl det här omdömet
Staffan B. Ensamresenär Sweden, den 24 april 2011
Billigt och litet hotell för personer med budget

Billigt, centralt,
7
Hotellet ligger på våning 13 och rummen är väldigt små. Men det är billigt och personalen var trevliga. Det är en 80 säng och inte riktigt anpassad för att ligga två i, om man inte kan stå ut med att trängas. Centralt läge, men en massa försäljare utanför huset som vill sälja klockor, kostymer m.m. Vissa kan se lite skumma ut men jag upplevde inga problem.
Anmäl det här omdömet
Hans C. Ensamresenär Sweden, den 3 mars 2011
bra läge

inga
4,7
väldigt litet rum, dåligt med varmvatten men man får vad man betalar för
Anmäl det här omdömet
Nilo C. Reste med partner United States of America, den 24 augusti 2015
Fair but....

price, price, price
3
I stayed for 3 nights at this hotel and my overall experience staying there was as expected. The only thing I did not expect was the location and how to navigate thru the very large building and finding where in the building the hostel check-in counter was. Asking directions from non-english speaking tenants inside the building did not help. The most negative thing I can think of is that they required me to post a U$50.00 deposit, promising to return it on check out, no problem here. However, I was not informed during check-in that if I check out earlier than 9:00AM, I need to check out the night before. I have to check out at 5:00am due to flight schedule. So, when I checked out at 5am, the counter was closed and I called the number indicated on the door. Somebody answered the phone and told me that instructions were at the room and she can't do anything, hanged up without saying good bye. In order not to miss my flight, I made a short note instructing how to get back may deposit and clipped the note together with the room key at the door of the reception room. I asked my girlfriend to go back to the hotel to pick up the deposit when she is available. Then she scheduled with the hotel to pick it up the next Sunday since that was her only time to do it. However, when she went there on the Sunday that they agreed, she was told that the $50.00 was not ready yet and promised (again) to come back the next Sunday. How can my deposit be not ready when did not even hesitate to give it to them when they asked for it? That next Sunday will be the 14th day since I checked out and still no refund of my deposit.
Anmäl det här omdömet
Jarunee T. Reste med partner Thailand, den 10 augusti 2015
dirty bad services
2,7
Room dirty/ bad services/ suck staff
Anmäl det här omdömet
Pei P. Familj med äldre barn Malaysia, den 27 juli 2015
Value money guest house

Good location,room very clean, staff very nice
9,3
This is 2nd time stay here~staff very nice!
Anmäl det här omdömet
Manish J. Affärsresenär India, den 27 juni 2015
location very good

location price and mattess on bed
6
Not good not bad
Anmäl det här omdömet
Wee H. Gruppresenär Malaysia, den 26 juni 2015
Bad experience

USA Hostel
3,7
Old room,smelly,small room,dirty bathroom
Anmäl det här omdömet
Anne P. Gruppresenär Malaysia, den 20 juni 2015
TAIPA

Clean, safe and peaceful
7
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - UtsiktUSA Hostel Hong Kong - LobbyUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidanUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidanUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - Gästrum

Kundrecensioner - USA Hostel, Hong Kong

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B03