Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,4

baserat på 4630 omdömen

6 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,0
Läge
8,7
Personal
5,8
Hotellets Skick/Renlighet
5,9
Bekvämligheter på rummet
6,1
Mat/Middag
5,1
Alla omdömen (4630)
Sortera efter:
Eva A. Reste med partner Sweden, den 31 oktober 2015
USA Hostel

Läget, personalen och nära till flygbussen
5
Rummet luktade mögel, och var inte städat när vi checkade in. Mycket slammer i dörrar på kvällen
Anmäl det här omdömet
Philips S. Reste med partner Indonesia, den 16 maj 2013
lokasi yang sangat dekat dengan MTR Tsim Sha Tsui

lokasi, kebersihan, kamar mandi dalam
8,3
Anmäl det här omdömet
Louisa N. Ensamresenär Sweden, den 14 april 2012
Små rum , ofräsch

Bra internet , nära till allt
3,3
Små rum, smutsig lakan och kudde inte hade bytts, urin på toa sistsen , kallt vatten, inga tvål eller schampo , Även jag hade betalad i förväg hela summan De tog ändå deposition av mig för vad vet inte, Och enligt info lappen som jag fick deposition Skall sättas tillbaka i mitt konto inom 30 dagar. Att kom upp med hissen har sin egen histori Oh nej aldrig mer dit.
Tips: Om du tar med dej egen lakan och påsklakan ,schampo, tvål , kudde och in vill dusha då Är det bra som ett tak över huvudet bara. Jag personligen rekommenderar inte denna Hotel .
Anmäl det här omdömet
Staffan B. Ensamresenär Sweden, den 24 april 2011
Billigt och litet hotell för personer med budget

Billigt, centralt,
7
Hotellet ligger på våning 13 och rummen är väldigt små. Men det är billigt och personalen var trevliga. Det är en 80 säng och inte riktigt anpassad för att ligga två i, om man inte kan stå ut med att trängas. Centralt läge, men en massa försäljare utanför huset som vill sälja klockor, kostymer m.m. Vissa kan se lite skumma ut men jag upplevde inga problem.
Anmäl det här omdömet
Hans C. Ensamresenär Sweden, den 3 mars 2011
bra läge

inga
4,7
väldigt litet rum, dåligt med varmvatten men man får vad man betalar för
Anmäl det här omdömet
Debbie A. Gruppresenär Philippines, den 24 april 2016
The room space are small
3,3
We cannot move well inside the room as it is small
Anmäl det här omdömet
Masakatsu M. Affärsresenär Japan, den 23 april 2016
best location
5,3
good location and reasonable price is what we need
Anmäl det här omdömet
Mickail J. Reste med partner Philippines, den 16 april 2016
Will come back
6
Hello Kumi! :)
Anmäl det här omdömet
Danica C. Gruppresenär Philippines, den 16 april 2016
Awful!!!
2,7
We were asked to deposit 1000HKD for no reason. Their office hours is from 9am-4pm. We advised them that we will have early check out at around 7am to catch up with our flight. To our dismay,the office is still closed. We really have to go for us not to miss our flight. The refundable 1000HKD were not returned. This is the worst hostel i had!!! Beware of their modus! Its not just us who experienced it. We had the same scenario with a group of 4 travelers.
Anmäl det här omdömet
Regienald E. Familj med äldre barn Philippines, den 15 april 2016
Thumbs down
2,7
Though the place is near the tourist spots, it is not what I expect it to be. The place has a lot of small cockroaches roaming around and on the bed. The smell is awful. Its like your near the garbage bin.
Anmäl det här omdömet
1 - 6 av 6 omdömen
USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - UtsiktUSA Hostel Hong Kong - LobbyUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidanUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidanUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - Gästrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B07