eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Entré USA Hostel Hong Kong - Entré USA Hostel Hong Kong - Entré USA Hostel Hong Kong - Utsikt USA Hostel Hong Kong - Lobby USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidan
USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 140
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,4

från 4360 recensioner

Valuta för pengarna
7,0
Läge
8,7
Personal
5,8
Hotellets Skick/Renlighet
5,9
Bekvämligheter på rummet
6,1
Mat/Middag
5,2
Alla recensioner (4360)
Sortera efter:
Philips S. Reste med partner Indonesia, den 16 maj 2013
lokasi yang sangat dekat dengan MTR Tsim Sha Tsui

lokasi, kebersihan, kamar mandi dalam
8,3
Louisa N. Ensamresenär Sweden, den 14 april 2012
Små rum , ofräsch

Bra internet , nära till allt
3,3
Små rum, smutsig lakan och kudde inte hade bytts, urin på toa sistsen , kallt vatten, inga tvål eller schampo , Även jag hade betalad i förväg hela summan De tog ändå deposition av mig för vad vet inte, Och enligt info lappen som jag fick deposition Skall sättas tillbaka i mitt konto inom 30 dagar. Att kom upp med hissen har sin egen histori Oh nej aldrig mer dit.
Tips: Om du tar med dej egen lakan och påsklakan ,schampo, tvål , kudde och in vill dusha då Är det bra som ett tak över huvudet bara. Jag personligen rekommenderar inte denna Hotel .
Staffan B. Ensamresenär Sweden, den 24 april 2011
Billigt och litet hotell för personer med budget

Billigt, centralt,
7
Hotellet ligger på våning 13 och rummen är väldigt små. Men det är billigt och personalen var trevliga. Det är en 80 säng och inte riktigt anpassad för att ligga två i, om man inte kan stå ut med att trängas. Centralt läge, men en massa försäljare utanför huset som vill sälja klockor, kostymer m.m. Vissa kan se lite skumma ut men jag upplevde inga problem.
Hans C. Ensamresenär Sweden, den 3 mars 2011
bra läge

inga
4,7
väldigt litet rum, dåligt med varmvatten men man får vad man betalar för
Rudolf K. Affärsresenär Austria, den 18 december 2014
Small rooms

Location location location
4,3
Nathan road is a good location but rooms are super small in that inn.
Tan H. Affärsresenär Indonesia, den 18 december 2014
cheap hotel in TST area

cheap rate, busy location, convinient
7,7
Took quite long time to check in, need to queue before getto my turn, room is small but ok for only sleeping, cheap rate. location in TST crowded area, convinient transport
Tan H. Affärsresenär Indonesia, den 17 december 2014
cheap hotel in TST area

cheap rate, busy location, convinient
7,3
to storage the luggage the hotel need to pay extra charge, other hotels always provide free of charge, even not much, HKD 30.00 for six hours, but thought it's quite annoying.
Lim K. Ensamresenär Singapore, den 15 december 2014
no good
4
the room top was full of dust. this is the worst room i stay.
Jerry F. Ensamresenär Philippines, den 9 december 2014
nice to stay near the shopping area

near on any shopping malls
6,7
its ok hope to comeback again...
Low S. Familj med småbarn Malaysia, den 7 december 2014
Good location

good location,affordable price, public transport
6,3
Everything just right. No complain.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - UtsiktUSA Hostel Hong Kong - LobbyUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidanUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - Gästrum

Kundrecensioner - USA Hostel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B06