Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Entré USA Hostel Hong Kong - Entré USA Hostel Hong Kong - Entré USA Hostel Hong Kong - Utsikt USA Hostel Hong Kong - Lobby USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidan USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidan USA Hostel Hong Kong - Badrum
USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 140
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,4

baserat på 4481 omdömen

Valuta för pengarna
7,0
Läge
8,7
Personal
5,8
Hotellets Skick/Renlighet
5,9
Bekvämligheter på rummet
6,1
Mat/Middag
5,1
Alla omdömen (4481)
Sortera efter:
Philips S. Reste med partner Indonesia, den 16 maj 2013
lokasi yang sangat dekat dengan MTR Tsim Sha Tsui

lokasi, kebersihan, kamar mandi dalam
8,3
Louisa N. Ensamresenär Sweden, den 14 april 2012
Små rum , ofräsch

Bra internet , nära till allt
3,3
Små rum, smutsig lakan och kudde inte hade bytts, urin på toa sistsen , kallt vatten, inga tvål eller schampo , Även jag hade betalad i förväg hela summan De tog ändå deposition av mig för vad vet inte, Och enligt info lappen som jag fick deposition Skall sättas tillbaka i mitt konto inom 30 dagar. Att kom upp med hissen har sin egen histori Oh nej aldrig mer dit.
Tips: Om du tar med dej egen lakan och påsklakan ,schampo, tvål , kudde och in vill dusha då Är det bra som ett tak över huvudet bara. Jag personligen rekommenderar inte denna Hotel .
Staffan B. Ensamresenär Sweden, den 24 april 2011
Billigt och litet hotell för personer med budget

Billigt, centralt,
7
Hotellet ligger på våning 13 och rummen är väldigt små. Men det är billigt och personalen var trevliga. Det är en 80 säng och inte riktigt anpassad för att ligga två i, om man inte kan stå ut med att trängas. Centralt läge, men en massa försäljare utanför huset som vill sälja klockor, kostymer m.m. Vissa kan se lite skumma ut men jag upplevde inga problem.
Hans C. Ensamresenär Sweden, den 3 mars 2011
bra läge

inga
4,7
väldigt litet rum, dåligt med varmvatten men man får vad man betalar för
Fatima T. Familj med äldre barn Philippines, den 26 maj 2015
Dingy place.. Unfriendly Staff..

Color and Location
5
It was bad. Dirty place with unfriendly staff.
Paul V. Familj med småbarn Philippines, den 17 maj 2015
i always reccommend this hostel

location, nice place , value money
6,7
very nice
Hai S. Ensamresenär Vietnam, den 17 maj 2015
good place

clean, safety, clear
8
Good
Keetawat T. Reste med partner Thailand, den 11 maj 2015
Good location

Location, service, comfort
5,7
Few walks to MTR, cleanliness needs improvement, counter service starts from 9am to midnight, access card and hair dryer require deposit, free water is available, towel needs to be changed manually, thin walls bring noise in - overall if focusing on good location and expect just a place to sleep, this is it.
Alfie T. Gruppresenär Philippines, den 5 maj 2015
what an experience!

near the mtr,near kowloon park and the aveneu of the stars
3
Almost a horrible experience ! Rude staff ( especially those two front desk girls) the rooms are poorly maintained, flaking paints, loose door hinges and bed bugs too!the water at the water dispenser tastes horrible , much like the water coming out of the faucet...i booked for a deluxe room and was given one however the aircon was not working.i was given a small electric fan and was told it was okay since the temp in hk was not that hot! The key in order to survive in this hostel is, to stand your ground.,do not let the hostel personnels bully you....
Lee H. Gruppresenär Malaysia, den 3 maj 2015
Poor services

location
4
We purchased in promo rate for family room,I had request extra bed and paid the extra bed rental. But, when we arrived, the front receptionist dint prepared the extra bed for us, but still ask us to upgrade to whole day provided heat water supply @ HKD 150 per day due to the golden holiday 1st May (labor day). We had booked and reserved the rate before we reach, this is very annoying someone is taking advantages on us (of course we refused). There was only 1 key for our room which not very convenient as we travelled in 5 pax. The cleanliness was awful.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - UtsiktUSA Hostel Hong Kong - LobbyUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidanUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidanUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - Gästrum

Kundrecensioner - USA Hostel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C05