eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Entré USA Hostel Hong Kong - Entré USA Hostel Hong Kong - Entré USA Hostel Hong Kong - Utsikt USA Hostel Hong Kong - Lobby USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidan
USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 140
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,4

från 4328 recensioner

Valuta för pengarna
7,0
Läge
8,7
Personal
5,8
Hotellets Skick/Renlighet
5,9
Bekvämligheter på rummet
6,1
Mat/Middag
5,2
Alla recensioner (4328)
Sortera efter:
Philips S. Reste med partner Indonesia, den 16 maj 2013
lokasi yang sangat dekat dengan MTR Tsim Sha Tsui

lokasi, kebersihan, kamar mandi dalam
8,3
Louisa N. Ensamresenär Sweden, den 14 april 2012
Små rum , ofräsch

Bra internet , nära till allt
3,3
Små rum, smutsig lakan och kudde inte hade bytts, urin på toa sistsen , kallt vatten, inga tvål eller schampo , Även jag hade betalad i förväg hela summan De tog ändå deposition av mig för vad vet inte, Och enligt info lappen som jag fick deposition Skall sättas tillbaka i mitt konto inom 30 dagar. Att kom upp med hissen har sin egen histori Oh nej aldrig mer dit.
Tips: Om du tar med dej egen lakan och påsklakan ,schampo, tvål , kudde och in vill dusha då Är det bra som ett tak över huvudet bara. Jag personligen rekommenderar inte denna Hotel .
Staffan B. Ensamresenär Sweden, den 24 april 2011
Billigt och litet hotell för personer med budget

Billigt, centralt,
7
Hotellet ligger på våning 13 och rummen är väldigt små. Men det är billigt och personalen var trevliga. Det är en 80 säng och inte riktigt anpassad för att ligga två i, om man inte kan stå ut med att trängas. Centralt läge, men en massa försäljare utanför huset som vill sälja klockor, kostymer m.m. Vissa kan se lite skumma ut men jag upplevde inga problem.
Hans C. Ensamresenär Sweden, den 3 mars 2011
bra läge

inga
4,7
väldigt litet rum, dåligt med varmvatten men man får vad man betalar för
Mohd S. Gruppresenär Malaysia, den 20 november 2014
Too small, staffs are not pleasant.

Just the location, others sucks.
3,3
Not comfortable. Just able to sleep even though not confortable.
Danny S. Reste med partner Indonesia, den 18 november 2014
hotel budget

budget,nice staff,near MTR
7,7
the staff is so nicely to we are. this is budget hotel but clean. just a few step from MTR tsim sa tsui so very easy if you wanna continuos to macau or shenzhen but the room is really small
Fadzil M. Reste med partner Malaysia, den 18 november 2014
Hotel on Busiest Street

Location , Shopping and Transport
6,7
Everything is near and we can move anywhere we want.
Matthew M. Ensamresenär United States of America, den 17 november 2014
Very simple, good location

its not much, but its a decent bed in a good location, right next to mrt
5,3
Piriya R. Affärsresenär Thailand, den 15 november 2014
Good location very near mtr, nice staff

Location is very good
7
Its value for money, i go out to work early morning and came back night time, good that i request to have windows in my room so its better for five nights stay, the internet is fast but room needs to be renovated and more clean, in my room tv is not working, nice staff, for me its value for the money
Michael K. Reste med partner Germany, den 11 november 2014
Short stay in Hongkong

location, fast check out
5,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - UtsiktUSA Hostel Hong Kong - LobbyUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidanUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - Gästrum

Kundrecensioner - USA Hostel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C01