eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Entré USA Hostel Hong Kong - Entré USA Hostel Hong Kong - Entré USA Hostel Hong Kong - Utsikt USA Hostel Hong Kong - Lobby USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidan
USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Badrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum USA Hostel Hong Kong - Gästrum
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 140
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,4

från 4234 recensioner

Valuta för pengarna
7,0
Läge
8,7
Personal
5,8
Hotellets Skick/Renlighet
5,9
Bekvämligheter på rummet
6,1
Mat/Middag
5,2
Alla recensioner (4234)
Sortera efter:
Philips S. Reste med partner Indonesia, den 16 maj 2013
lokasi yang sangat dekat dengan MTR Tsim Sha Tsui

lokasi, kebersihan, kamar mandi dalam
8,3
Louisa N. Ensamresenär Sweden, den 14 april 2012
Små rum , ofräsch

Bra internet , nära till allt
3,3
Små rum, smutsig lakan och kudde inte hade bytts, urin på toa sistsen , kallt vatten, inga tvål eller schampo , Även jag hade betalad i förväg hela summan De tog ändå deposition av mig för vad vet inte, Och enligt info lappen som jag fick deposition Skall sättas tillbaka i mitt konto inom 30 dagar. Att kom upp med hissen har sin egen histori Oh nej aldrig mer dit.
Tips: Om du tar med dej egen lakan och påsklakan ,schampo, tvål , kudde och in vill dusha då Är det bra som ett tak över huvudet bara. Jag personligen rekommenderar inte denna Hotel .
Staffan B. Ensamresenär Sweden, den 24 april 2011
Billigt och litet hotell för personer med budget

Billigt, centralt,
7
Hotellet ligger på våning 13 och rummen är väldigt små. Men det är billigt och personalen var trevliga. Det är en 80 säng och inte riktigt anpassad för att ligga två i, om man inte kan stå ut med att trängas. Centralt läge, men en massa försäljare utanför huset som vill sälja klockor, kostymer m.m. Vissa kan se lite skumma ut men jag upplevde inga problem.
Hans C. Ensamresenär Sweden, den 3 mars 2011
bra läge

inga
4,7
väldigt litet rum, dåligt med varmvatten men man får vad man betalar för
Man F. Ensamresenär Hong Kong, den 15 september 2014
Good to go again

Convinience, cheap, clean
7,3
Yanti G. Familj med äldre barn Indonesia, den 8 september 2014
BAD STAFF

good location
5,3
booking by online
Cherricel G. Familj med småbarn Philippines, den 6 september 2014
HK Sept. 2014

Location, Location, Location
6
Hotel feature includes FREE WIFI CONNECTION, but no WIFI connection during our stay. Hotel Staff are rude.
Melanie T. Familj med äldre barn Singapore, den 3 september 2014
great location

Just one - location
6,7
Great location but service and facilities is below par as room smells, broken TV, cranky window aircon unit, leaky bathroom... room attendant doesn't knocked, just barged in despite a "No Disturb" sign was placed on door.
Jeremiah U. Reste med partner Philippines, den 30 augusti 2014
Not very good

Location, Value for money, Room comfort
6
I initially booked the cheaper rooms which I suppose were located in their older flats. The receptionist literally forced us to upgrade to their newer rooms by telling us that we'll be in separate floors if we don't. From what I understood, the water heater also would not work 24/7 on the older rooms. I was also disappointed since there was NO WIFI in our new rooms at the 8F. The staff also seems to be disorganized and unfriendly. The upgraded rooms were not the same in size. One was very small compared to the other. Also, somebody was also knocking on the doors late at night. I don't think I will be coming back. I've stayed at better hostels in the same building before and would rather stay there the next time.
May A. Familj med äldre barn Philippines, den 30 augusti 2014
Very Nice

Near in Shopping area, tourist spot, accessible in all and especially this Hostel is not expensive.
9
USA Hostel for me is the best actually it’s my second time her and I’ll always recommend USA hostel to my entire friend. I’m comfortable with this Hostel and the front desk is friendly and accommodating. I want to suggest that they should have a Wifi access in the room as far I remember my first check in her there is a wifi connection in the room. Hope they can work out this for the safety of their client, especially in the evening.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - EntréUSA Hostel Hong Kong - UtsiktUSA Hostel Hong Kong - LobbyUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - Hotellet från insidanUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - BadrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - GästrumUSA Hostel Hong Kong - Gästrum

Kundrecensioner - USA Hostel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B04