Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

V Wanchai 2 Hotel

139 Thomson Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum
V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Reception V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Lobby V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Lobby V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Lobby V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Lobby V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Lobby V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Entré
Område: Wanchai Antal rum: 79
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

baserat på 1234
omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,7
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
6,3
Alla omdömen (1234)
Sortera efter:
Christer A. Affärsresenär Sweden, den 13 juni 2013
Skumt hotel

Jag gillade inte hotellet
5,3
Det var ett skumt hotel med fruktansvärt dålig frukost det rengnade så då fick man äta frukost i hotel foaljen!
Anmäl det här omdömet
Jens K. Reste med partner Sweden, den 13 februari 2013
snyggt hotell med bra service.

servicen
8
Verkligen ett bra hotell till bra pris med super trevlig personal. Ligger bra och är enkelt att hitta till från tunnelbanan.
Anmäl det här omdömet
Kwok W. Reste med partner United Kingdom, den 30 augusti 2015
Very good service and good location

Location, Service and Price
9,7
Very good staff service, good location
Anmäl det här omdömet
Jv R. Affärsresenär Philippines, den 29 augusti 2015
Good business hotel

Amenities, location, service
9
Anmäl det här omdömet
Lorraine T. Ensamresenär Singapore, den 18 augusti 2015
Great

Location, clean and friendly staff
10
i will definitely recommend this hotel to my friends . Value for money
Anmäl det här omdömet
Wai Y. Reste med partner Malaysia, den 16 augusti 2015
nice room

nice big room and clean for its price in HK wanchai
7,7
excellent
Anmäl det här omdömet
Shin Y. Affärsresenär Singapore, den 15 augusti 2015
Great Hotel

Value for money, great location, spacious room
9
Only 10 minutes walk to Convention Centre. It was very convenient for me as I went to the centre everyday. The room was comfortable and very spacious. The staff was helpful. Everything was great. The only minor problem was the lift. There were only 2 lifts in the hotel and one was not working during my stay!
Anmäl det här omdömet
Ben M. Affärsresenär United States of America, den 11 augusti 2015
Stylish, small room - and got a cheap upgrade

Location, furnishings, service
9,3
My stay was excellent. The staff was responsive and friendly, the room was beautiful and comfortable, and the entire hotel was stylish. The only issue was that one elevator was down, but that one hiccup did nothing to affect my opinion of the hotel.
Anmäl det här omdömet
Jihong H. Familj med äldre barn China, den 10 augusti 2015
Clean location

Service clean
8,3
The one of lifts is out of order,but with convenient location near from causebay.
Anmäl det här omdömet
Setiadi S. Reste med partner Indonesia, den 9 augusti 2015
Great afforadable design hotel

The design, the room, the value
8,3
The hotel is conveniently located around happening wanchai area. Interestingly designed with good value for money. The room was big compare to hong kong standard. The staff was generous to give upgrade. It definitely meets the 4 star standard or better.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

V Wanchai 2 Hotel Hong KongV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - ReceptionV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - LobbyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - LobbyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - LobbyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - LobbyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - LobbyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Entré


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C07