eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

V Wanchai 2 Hotel

139 Thomson Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Badrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Entré V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum
V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Reception
Område: Wanchai Antal rum: 79
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 1090 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,7
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
6,3
Alla omdömen (1090)
Sortera efter:
Christer A. Affärsresenär Sweden, den 13 juni 2013
Skumt hotel

Jag gillade inte hotellet
5,3
Det var ett skumt hotel med fruktansvärt dålig frukost det rengnade så då fick man äta frukost i hotel foaljen!
Jens K. Reste med partner Sweden, den 13 februari 2013
snyggt hotell med bra service.

servicen
8
Verkligen ett bra hotell till bra pris med super trevlig personal. Ligger bra och är enkelt att hitta till från tunnelbanan.
Mak L. Familj med småbarn Hong Kong, den 28 februari 2015
So far so good.

Room
8
Kelly Z. Reste med partner China, den 24 februari 2015
N/a

Decoration, friendly staff and v new
8,7
Loh W. Gruppresenär Singapore, den 15 februari 2015
Revisiting

Near to MRT, lot of eatery and shops
7
The house keeping was not as good but still acceptable. They given a smaller room than my previous stay.
Li-Chun C. Ensamresenär Taiwan, den 14 februari 2015
great

location, service, clean
9,7
good location and friendly staff
Yuen S. Reste med partner Hong Kong, den 13 februari 2015
Modern Hotel

Friendly staffs, Good Location, Good Room Size
7,7
Stayed there 2 nights and got upgraded to a bigger room. Great! Staff are polite and helpful. Good location, less than 5mins to the nearest MTR station.
Catherine C. Familj med äldre barn Singapore, den 9 februari 2015
poor housekeeping
5,3
we were return customers and upon check in, we were asked to pay to upgrade to a suite. the suite was nice but the housekeeping in the room was very poor. the amenities were not refilled and a bin was not cleared. upon check out we feedbacked to the front desk only to receive no apology and excuses. in my opinion not worth the upgrade and amount we spent.
Delphine C. Gruppresenär Singapore, den 9 februari 2015
Great stay at V Wanchai 2

Location, size of room, value for money
8,3
Hotel was in good location, room was spacious and have a good view. MTR station is just approx. 5 mins walk away. Everything was nice and new. However, there are not much facilities in the hotel and also no room service. Overall, it was a good stay with good value. Recommended!
Sidhanun D. Reste med partner Thailand, den 2 februari 2015
New boutique hotel

Comfort, Clean & Convenient
9
The location is very convenient. The room was new& clean. We got upgraded to a higher floor w/ a mountain view. That was awesome. The staffs were nice. Overall we enjoy our stay!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - BadrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - EntréV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Reception


AS-AGWEB-3C06