eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

V Wanchai 2 Hotel

139 Thomson Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Badrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Entré V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum
V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Gästrum V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Reception
Område: Wanchai Antal rum: 79
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 1105 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,7
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
6,3
Alla omdömen (1105)
Sortera efter:
Christer A. Affärsresenär Sweden, den 13 juni 2013
Skumt hotel

Jag gillade inte hotellet
5,3
Det var ett skumt hotel med fruktansvärt dålig frukost det rengnade så då fick man äta frukost i hotel foaljen!
Jens K. Reste med partner Sweden, den 13 februari 2013
snyggt hotell med bra service.

servicen
8
Verkligen ett bra hotell till bra pris med super trevlig personal. Ligger bra och är enkelt att hitta till från tunnelbanan.
Virginia R. Affärsresenär Australia, den 13 mars 2015
My New Home in Hong Kong

Great location, friendly staff, the view from the room
10
I loved it. I will definitely return, comfortable bed , good size room, convenient location, the most helpful staff ! Nothing was too hard for them. I highly recommend this hotel.
Chaocho Y. Affärsresenär Taiwan, den 12 mars 2015
Convenient location

Good location, clean, friendly staff
8,3
Jong P. Affärsresenär United States of America, den 9 mars 2015
Director

Clean,Location & good Services
10
Denny L. Reste med partner Canada, den 4 mars 2015
Good valve

Room size, location and service
8,3
We were staying in a deluxe room so the size can be considered to be large for a HK hotel. The in room washer/dryer is definitely a plus.
Mak L. Familj med småbarn Hong Kong, den 28 februari 2015
So far so good.

Room
8
Kelly Z. Reste med partner China, den 24 februari 2015
N/a

Decoration, friendly staff and v new
8,7
Loh W. Gruppresenär Singapore, den 15 februari 2015
Revisiting

Near to MRT, lot of eatery and shops
7
The house keeping was not as good but still acceptable. They given a smaller room than my previous stay.
Li-Chun C. Ensamresenär Taiwan, den 14 februari 2015
great

location, service, clean
9,7
good location and friendly staff

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - BadrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - EntréV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - GästrumV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Reception


AS-AGWEB-3C08