eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Villa Mandi

Jl. Katik Lantang, Ubud, Bali, Indonesien (Visa karta)

Boka nu!

Villa Mandi Bali - Pool Villa Mandi Bali - Trädgård Villa Mandi Bali - Hotellet från insidan Villa Mandi Bali - Hotellet från insidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan Villa Mandi Bali - Hotellet från insidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan Villa Mandi Bali - Hotellet från insidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan
Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan Villa Mandi Bali - Hotellet från insidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan Villa Mandi Bali - Hotellet från utsidan
Område: Ubud Antal rum: 15
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 403 recensioner

Valuta för pengarna
8,4
Läge
7,2
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (403)
Sortera efter:
Kristin H. Reste med partner Sweden, den 16 oktober 2014
fint hotel

trevlig personal relativt billigt o stora badrum
6,7
den va bra
Kristin H. Reste med partner Sweden, den 15 oktober 2014
fint hotel

tysthet personallen o rumet
6
Jumianto J. Gruppresenär Indonesia, den 17 december 2014
Quite a distance to Ubud City

Just for rest. Nothing much to expect
5,3
I check in quite late around 11am. I find the room is ok only. Nothing much to expect. The toilet bowl is shaky. It is not installed firmly onto the ground. Breakfast option only pancakes and egg + juice/cut fruits.
Miki M. Ensamresenär United States of America, den 15 december 2014
Great value with friendly staff

Lovely supportive persons made my stay easy.
6,7
I guess that I stayed at the chest room, so i didn't expect a lot. However, the room's side windows didn't have glass, so i couldnt open them as bugs would come in. Thus the room was dark. The bathroom didn't have glass nor screen, so bugs would are just welcome Those inconveniented me, yet the friendly staff was really helpful, and I have made great memories there.
Richard G. Reste med partner Canada, den 14 december 2014
A place to call home

Staff, Wayan, Gusti
9,3
We can always rely on the staff and Wayan to take care of us during our stay! Love you all!
Lee S. Reste med partner South Korea, den 7 december 2014
good to stay

staff clean food
9,7
Its nice experience to stay in villa
Mr.Teo L. Reste med partner Malaysia, den 4 december 2014
breakfast no more choice

smile service location
9,3
Jennifer D. Ensamresenär Australia, den 29 november 2014
Nice rice (paddy)

Peace and quiet. Privacy, staff
8,7
Perfect spot to wind down after the beaches. Peaceful, green and loved I had to Wait 5 minutes for the Papaya to arrive for my juice. Lovely fresh simple food. Nice pool and staff were ever so helpful.
David N. Reste med partner Belgium, den 21 november 2014
nice

quite, nice big rooms, nice staff
9
Philip M. Reste med partner Australia, den 17 november 2014
Very surprised great value for money

Cleanliness, location, very friendly and helpful staff
9
Very relaxing & enjoyable

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Villa Mandi BaliVilla Mandi Bali - PoolVilla Mandi Bali - TrädgårdVilla Mandi Bali - Hotellet från insidanVilla Mandi Bali - Hotellet från insidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från insidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från insidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från insidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från insidanVilla Mandi Bali - Hotellet från insidanVilla Mandi Bali - Hotellet från insidanVilla Mandi Bali - Hotellet från insidanVilla Mandi Bali - Hotellet från insidanVilla Mandi Bali - Hotellet från insidanVilla Mandi Bali - Hotellet från insidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från utsidanVilla Mandi Bali - Hotellet från insidanVilla Mandi Bali - Hotellet från insidan

Kundrecensioner - Villa Mandi, Bali

AS-AGWEB-3A08