eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Villa Puri Royan

Jl. Pantai Sari No. 25, Jimbaran, Bali, Indonesien 80361 (Visa karta)

Boka nu!

Villa Puri Royan Bali - Gästrum Villa Puri Royan Bali - Badrum Villa Puri Royan Bali - Badrum Villa Puri Royan Bali - Pool Villa Puri Royan Bali - Hotellet från utsidan Villa Puri Royan Bali - Badrum Villa Puri Royan Bali - Hotellet från insidan Villa Puri Royan Bali - Gästrum Villa Puri Royan Bali - Hotellet från insidan Villa Puri Royan Bali - Gästrum Villa Puri Royan Bali - Hotellet från insidan Villa Puri Royan Bali - Hotellet från insidan Villa Puri Royan Bali - Gästrum Villa Puri Royan Bali - Pool Villa Puri Royan Bali - Badrum Villa Puri Royan Bali - Gästrum
Villa Puri Royan Bali - Badrum Villa Puri Royan Bali - Gästrum
Område: Jimbaran Antal rum: 18

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

från 437 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,0
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,0
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
6,5
Alla recensioner (437)
Sortera efter:
Mathilda J. Reste med partner Sweden, den 12 maj 2014
Mycket trevlig personal, dock slitna rum

Mycket trevlig och hjälpsam personal som tog väl hand om oss! Skönt med pool, som var ren och fräsch! God frukost :) nära till bra restauranger på stranden!
5,3
Mycket trevlig personal som gjorde vår vistelse till en ok övernattning. Fantastiska sea,food restauranger på stranden, bara 200m från hotellet samt nära till fiskmarknaden. Dock väldigt slitet rum! Vi bodde en natt i standard rum m fläkt. Vattnet rann knappt ur kranen och färgen flagade från väggarna, trots detta tyckte vi det var ok. Relativt sköna sängar och härligt med pool!
Linda S. Reste med partner Sweden, den 14 januari 2013
Trevligt hotell i bra läge för att ta sig runt.

Området, poolen, personalen
8
trevligt hotell som uppfyllde alla våra behov. personalen gjorde det hemtrevligt.
Gerth Z. Ensamresenär Sweden, den 4 januari 2012
Fint litet hotel, nära till flygplatsen

Nära till flygplatsen, trevlig personal, bra service
7,3
ett litet fint hotel med allt från enkla rum med fläkt till stora lite lyxigare rum som tar upp hela våningsplan. mycket trevlig personal. passar utmärkt för den som vill ha nära till flygplatsen, bara 5-10 minuter bort med taxi. frukosten var det enda vi inte var så nöjda med.
Johan P. Reste med partner Sweden, den 30 november 2011
Nära stranden men slitet

Priset och läget nära flygplatsen
4
Enkelt hotell 100m från stranden och 10minuter från flygplatsen. Annars inget fantastiskt hotell direkt. Slitet och trist hotell att stanna på för endast ett fåtal dagar. En kort promenad ner till stranden, men annars ett smutsigt område. Frukosten väldigt basic men fungerar väl. Rummen hyffsat rena men hotellet i övrigt i sämre skick. Inget drömmhotel, man får vad man betalar för. Råttor springer på gatorna.
Hyeweon K. Ensamresenär South Korea, den 19 november 2014
Great location.. just 2mins to the.beach

location pool bigroom
7
Good. Food at restaurant also cheap and eatable. Pool is good. Just think it was worth just right the money. Not more than that.
Ants L. Reste med partner Estonia, den 12 september 2014
nice small resort

hotel room, swimming pool, food at restaurant
9,3
I enjoied my stay in Villa Puri Royan. Staff is friendly and helpful. Everything was okay.
Camille K. Reste med partner France, den 3 september 2014
Great rooms so close to the beach!

The hotel is literally 100m from the best spot on the beach
8,7
The room was big and clean, very luminous. The hotel is close to the restaurants on the beach and then you just go left or right to find a good spot for your towel to go swimming. Breakfast was a little thin but good. Wifi at the restaurant and reception. Nice pool with 6 longchairs around it. We didn't try the restaurant other than for breakfast but it looked good. The staff was nice and helpful. They made our room everyday (made the bed, toilet paper, new towels, etc) which is amazing for the price you pay! We highly recommend this hotel, you will not regret it!!
Loy Y. Reste med partner Singapore, den 19 augusti 2014
hospitality that keeps bringing people back

hospitality, close to local life, value for money
8
my parents have stayed here for only one night and it was a late check-in, but the host were very hospitable and help arrange transport for them to their next location and were genuinely interested in making them happy. may I add that I previously referred my taiwanese friend to stay in this guesthouse as he landed in bali with no prior planning. it was the vast network from one hotel staff (an elderly man) that my friend got through 3 weeks of bali with the best local experiences in bali, even with little spoken english. he went out to sea with a local fisherman, shopped with locals in market and learnt to cook balinese meals...
Li L. Familj med småbarn China, den 2 augusti 2014
very close to Jimbaran beach and the airport

location and price
7,7
Lovely place. Just walking distance from this hotel to the beach as well as the restaurant that you 'd like to have dinner under the moon, listening to the sound of wave. I just don't like the smell of the room, esp. the bathroom. I spent one night here and got "don't know what bite" on my back, itching for days.
Nha H. Familj med småbarn France, den 1 augusti 2014
great sty near jimbaran beach

location, staff kindness and pool
8,7
just fine. it is next to beach, shops, airport is 15 min away.... the pool is a real extra for young children staff is helpful and can arrange everything you may need no commercial pressure

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Villa Puri Royan BaliVilla Puri Royan Bali - GästrumVilla Puri Royan Bali - BadrumVilla Puri Royan Bali - BadrumVilla Puri Royan Bali - PoolVilla Puri Royan Bali - Hotellet från utsidanVilla Puri Royan Bali - BadrumVilla Puri Royan Bali - Hotellet från insidanVilla Puri Royan Bali - GästrumVilla Puri Royan Bali - Hotellet från insidanVilla Puri Royan Bali - GästrumVilla Puri Royan Bali - Hotellet från insidanVilla Puri Royan Bali - Hotellet från insidanVilla Puri Royan Bali - GästrumVilla Puri Royan Bali - PoolVilla Puri Royan Bali - BadrumVilla Puri Royan Bali - GästrumVilla Puri Royan Bali - BadrumVilla Puri Royan Bali - Gästrum


AS-AGWEB-3C01