eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Villa Puri Royan

Jl. Pantai Sari No. 25, Jimbaran, Bali, Indonesien 80361 (Visa karta)

Boka nu!

Villa Puri Royan Bali - Gästrum Villa Puri Royan Bali - Badrum Villa Puri Royan Bali - Badrum Villa Puri Royan Bali - Pool Villa Puri Royan Bali - Hotellet från utsidan Villa Puri Royan Bali - Badrum Villa Puri Royan Bali - Hotellet från insidan Villa Puri Royan Bali - Gästrum Villa Puri Royan Bali - Hotellet från insidan Villa Puri Royan Bali - Gästrum Villa Puri Royan Bali - Hotellet från insidan Villa Puri Royan Bali - Hotellet från insidan Villa Puri Royan Bali - Gästrum Villa Puri Royan Bali - Pool Villa Puri Royan Bali - Badrum Villa Puri Royan Bali - Gästrum
Villa Puri Royan Bali - Badrum Villa Puri Royan Bali - Gästrum
Område: Jimbaran Antal rum: 18

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 416 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,0
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,0
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
6,5
Alla recensioner (416)
Sortera efter:
Mathilda J. Gruppresenär Sweden, den 12 maj 2014
Mycket trevlig personal, dock slitna rum

Mycket trevlig och hjälpsam personal som tog väl hand om oss! Skönt med pool, som var ren och fräsch! God frukost :) nära till bra restauranger på stranden!
5,3
Mycket trevlig personal som gjorde vår vistelse till en ok övernattning. Fantastiska sea,food restauranger på stranden, bara 200m från hotellet samt nära till fiskmarknaden. Dock väldigt slitet rum! Vi bodde en natt i standard rum m fläkt. Vattnet rann knappt ur kranen och färgen flagade från väggarna, trots detta tyckte vi det var ok. Relativt sköna sängar och härligt med pool!
Linda S. Reste med partner Sweden, den 14 januari 2013
Trevligt hotell i bra läge för att ta sig runt.

Området, poolen, personalen
8
trevligt hotell som uppfyllde alla våra behov. personalen gjorde det hemtrevligt.
Gerth Z. Ensamresenär Sweden, den 4 januari 2012
Fint litet hotel, nära till flygplatsen

Nära till flygplatsen, trevlig personal, bra service
7,3
ett litet fint hotel med allt från enkla rum med fläkt till stora lite lyxigare rum som tar upp hela våningsplan. mycket trevlig personal. passar utmärkt för den som vill ha nära till flygplatsen, bara 5-10 minuter bort med taxi. frukosten var det enda vi inte var så nöjda med.
Johan P. Reste med partner Sweden, den 30 november 2011
Nära stranden men slitet

Priset och läget nära flygplatsen
4
Enkelt hotell 100m från stranden och 10minuter från flygplatsen. Annars inget fantastiskt hotell direkt. Slitet och trist hotell att stanna på för endast ett fåtal dagar. En kort promenad ner till stranden, men annars ett smutsigt område. Frukosten väldigt basic men fungerar väl. Rummen hyffsat rena men hotellet i övrigt i sämre skick. Inget drömmhotel, man får vad man betalar för. Råttor springer på gatorna.
Patricia H. Gruppresenär Australia, den 25 juni 2014
Value for money. $38 aus. Close to beach/restauran

Clean & spacious. Pretty pool & surroundings Close to Jimbarin beach/resturants Close to airport Quiet.
8,7
We enjoyed our stay Friendly welcoming staff Would highly recommend to those watching a budget. Our room was a suite, very roomy, great for some self catering. Hot plates & fridge.
Jane W. Gruppresenär Australia, den 24 juni 2014
Nice, basic

Our plane was delayed and we were able to check in at midnight. Close to the beach and local seafood restaurants. Decent basic hotel, looks a bit worn but not an issue.
7,7
Only started one night and checked in late. Went to local market and seafood restaurants. Good value for money. Typical bali breakfast , banana pancake.
Emily W. Reste med partner Canada, den 21 juni 2014
Bathroom has seen better days and bed had stains.

2 minute walk from the beach
6,3
Georgina W. Reste med partner United Kingdom, den 30 maj 2014
Friendly staff but damp rooms

Staff, friendly dog and a cheap taxi to Ubud
5
This place is cheap and false to the airport. The staff are helpful and will help organising onwards travel . However, the rooms themselves are pretty grotty. We we're put in a room on the ground floor which was very damp, dark and smelly. We asked for a change of room and were given a room on the second floor. It was less smelly but the beds were so damp it was uncomfortable to sleep. Both rooms were shabby.
Katherine R. Ensamresenär United Kingdom, den 27 maj 2014
Nice hotel, close to airport

Close to airport, good swimming pool, quiet
6,7
Wifi only available in lobby, breakfast nice (although breakfast staff a bit surly), lady at front desk was lovely. 5 minute walk to beach.
Laurent P. Ensamresenär France, den 11 maj 2014
Good Value

big room / close to the beach / quiet
7,7
I stay there 2 nights, it is a good value Quiet hotel, good swimming pool and close to the beach and restaurant. Only bad point is that you dont have wifi in the room so you have to go next to the reception. For the rest it was a fait deal.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Villa Puri Royan BaliVilla Puri Royan Bali - GästrumVilla Puri Royan Bali - BadrumVilla Puri Royan Bali - BadrumVilla Puri Royan Bali - PoolVilla Puri Royan Bali - Hotellet från utsidanVilla Puri Royan Bali - BadrumVilla Puri Royan Bali - Hotellet från insidanVilla Puri Royan Bali - GästrumVilla Puri Royan Bali - Hotellet från insidanVilla Puri Royan Bali - GästrumVilla Puri Royan Bali - Hotellet från insidanVilla Puri Royan Bali - Hotellet från insidanVilla Puri Royan Bali - GästrumVilla Puri Royan Bali - PoolVilla Puri Royan Bali - BadrumVilla Puri Royan Bali - GästrumVilla Puri Royan Bali - BadrumVilla Puri Royan Bali - Gästrum


AS-AGWEB-3B08