Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Villa Puri Royan

Jl. Pantai Sari No. 25, Jimbaran, Bali, Indonesien 80361 (Visa på karta)

Boka nu!

Villa Puri Royan Bali - Gästrum Villa Puri Royan Bali - Badrum Villa Puri Royan Bali - Badrum Villa Puri Royan Bali - Pool Villa Puri Royan Bali - Hotellet från utsidan Villa Puri Royan Bali - Badrum Villa Puri Royan Bali - Hotellet från insidan Villa Puri Royan Bali - Gästrum Villa Puri Royan Bali - Hotellet från insidan Villa Puri Royan Bali - Gästrum Villa Puri Royan Bali - Hotellet från insidan Villa Puri Royan Bali - Hotellet från insidan Villa Puri Royan Bali - Gästrum Villa Puri Royan Bali - Pool Villa Puri Royan Bali - Badrum Villa Puri Royan Bali - Gästrum
Villa Puri Royan Bali - Badrum Villa Puri Royan Bali - Gästrum
Område: Jimbaran Antal rum: 18

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 469
omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,0
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
6,9
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,5
Alla omdömen (469)
Sortera efter:
Mathilda J. Reste med partner Sweden, den 12 maj 2014
Mycket trevlig personal, dock slitna rum

Mycket trevlig och hjälpsam personal som tog väl hand om oss! Skönt med pool, som var ren och fräsch! God frukost :) nära till bra restauranger på stranden!
5,3
Mycket trevlig personal som gjorde vår vistelse till en ok övernattning. Fantastiska sea,food restauranger på stranden, bara 200m från hotellet samt nära till fiskmarknaden. Dock väldigt slitet rum! Vi bodde en natt i standard rum m fläkt. Vattnet rann knappt ur kranen och färgen flagade från väggarna, trots detta tyckte vi det var ok. Relativt sköna sängar och härligt med pool!
Anmäl det här omdömet
Linda S. Reste med partner Sweden, den 14 januari 2013
Trevligt hotell i bra läge för att ta sig runt.

Området, poolen, personalen
8
trevligt hotell som uppfyllde alla våra behov. personalen gjorde det hemtrevligt.
Anmäl det här omdömet
Gerth Z. Ensamresenär Sweden, den 4 januari 2012
Fint litet hotel, nära till flygplatsen

Nära till flygplatsen, trevlig personal, bra service
7,3
ett litet fint hotel med allt från enkla rum med fläkt till stora lite lyxigare rum som tar upp hela våningsplan. mycket trevlig personal. passar utmärkt för den som vill ha nära till flygplatsen, bara 5-10 minuter bort med taxi. frukosten var det enda vi inte var så nöjda med.
Anmäl det här omdömet
Johan P. Reste med partner Sweden, den 30 november 2011
Nära stranden men slitet

Priset och läget nära flygplatsen
4
Enkelt hotell 100m från stranden och 10minuter från flygplatsen. Annars inget fantastiskt hotell direkt. Slitet och trist hotell att stanna på för endast ett fåtal dagar. En kort promenad ner till stranden, men annars ett smutsigt område. Frukosten väldigt basic men fungerar väl. Rummen hyffsat rena men hotellet i övrigt i sämre skick. Inget drömmhotel, man får vad man betalar för. Råttor springer på gatorna.
Anmäl det här omdömet
Dario D. Reste med partner Italy, den 15 augusti 2015
Ok

Courtesy, cleaning, big rooms
8,3
Anmäl det här omdömet
Danielle B. Ensamresenär Australia, den 11 juli 2015
Okay for what it is.

Proximity to Jimbaran Bay seafood restaurants
5,7
It was a good spot for our final night in Bali so we could enjoy dinner at Jimbaran Bay. sadly our bathroom smelt mouldy and it permeated into our room. It was difficult for our driver to find as it is not well known. I suggest ordering a bluebird group taxi to take you anywhere as the transport they provide have very little knowledge and are more expensive.
Anmäl det här omdömet
Ashley T. Reste med partner Australia, den 5 juli 2015
Nice place to arrive after a long flight

Safe, clean, quiet
7,7
Anmäl det här omdömet
Rachel E. Reste med partner Australia, den 22 maj 2015
Great place to stay

Location, atmosphere, cleanliness
7,3
This was our third stay at Villa Puri Royan and we love staying there. Clost to the beach and seafood warungs, Short stroll along the beach to the Fish market.Away from the chaos of Kuta. Only negative was the WIFI connection. This kept dropping out.
Anmäl det här omdömet
Mathieu F. Reste med partner Canada, den 4 maj 2015
Cheap

Location price and good staff
5
Anmäl det här omdömet
Marty N. Familj med småbarn Japan, den 13 april 2015
Reasonable price

Moderate, standard, average
4,7
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Villa Puri Royan BaliVilla Puri Royan Bali - GästrumVilla Puri Royan Bali - BadrumVilla Puri Royan Bali - BadrumVilla Puri Royan Bali - PoolVilla Puri Royan Bali - Hotellet från utsidanVilla Puri Royan Bali - BadrumVilla Puri Royan Bali - Hotellet från insidanVilla Puri Royan Bali - GästrumVilla Puri Royan Bali - Hotellet från insidanVilla Puri Royan Bali - GästrumVilla Puri Royan Bali - Hotellet från insidanVilla Puri Royan Bali - Hotellet från insidanVilla Puri Royan Bali - GästrumVilla Puri Royan Bali - PoolVilla Puri Royan Bali - BadrumVilla Puri Royan Bali - GästrumVilla Puri Royan Bali - BadrumVilla Puri Royan Bali - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C03