eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa karta)

Boka nu!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pool Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Mötesrum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Mötesrum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Mötesrum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Mötesrum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Mötesrum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Mötesrum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Mötesrum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pub/lounge Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Gästrum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Gästrum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Restaurang Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Lobby Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Gästrum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Gästrum Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Restaurang
Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Restaurang
Område: Cebu City Antal rum: 561
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

från 2395 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,4
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
8,1
Alla recensioner (2395)
Sortera efter:
Carl H. Gruppresenär Sweden, den 11 april 2013
Trevligt, stort och renligt hotell

Maten rummen och personalen
9,3
Var bara där en natt på genomresa i Asien, men hade en underbar vistelse! Rekommenderat!
Rolf M. Reste med partner Switzerland, den 8 december 2012
von Aussen schöner als Innen

tolle Restaurants
8
die zimmer sind gross aber etwas in die jahre gekommen. der tv ist ein witz für ein solches hotel. die restaurants sind toll und das frühstücksbüffet enthält ein sehr grosses angebot, leider merkt man die massenabfertigung
Tomas H. Reste med partner Sweden, den 7 december 2012
Stort fint hotell

Poolen var jättefin
8,3
Bra hotell som ligger centralt i Cebu. Nära till shopping och bra säkerhet med bombhundar och allt.
Restaurangtips: Condolen, bra italiensk mat.
Bo-Lennart K. Reste med partner Sweden, den 1 december 2011
Bra hotell, bra läge, mycket trevlig personal

Rent och snyggt.
7,3
Tyvärr, gillar jag inte att man "fryser" ett belopp när jag checkar in. - Ifall att jag skall köpa något från minibaren, eller restauranten...osv. Man känner sig inte betrodd. Det känns väldigt ogästvänligt. Och när jag checkar ut, så måste dom ringa och be någon checka minibaren på rummet innan fakturan kan skrivas ut. Har bott på Imperial Palace och andra stora hotell i Cebu, som inte har samma rutiner. Man känner sig mer välkommen och betrodd på dessa hotell. Jag vet att flera hotell reserverar pengar från kredit-kortet vid incheckningen, men jag tycker detta känns ogästvänligt.
Dennis C. Reste med partner Sweden, den 17 mars 2011
Fint & stort hotell med ordning o reda.

Den fina säkerheten på hotellet och servicen
8,7
Kan varmt rekommendera detta hotell med den goda servicen och den enormt bra säkerheten vid entrén. Ett trevligt hotell som har ett gigantiskt utbud på frukosten. Ett flertal restauranger finns att tillgå samt det som höjer upp stämnigen extra är Casinot som är öppet 24 timmar om dygnet. Är man inte intresserad av Casinot så går det lika bra att sitta i Lobbyn och lyssna till livemusiken.
Tips om shopping: SM Mall. Det stora shoppingcentrumet 5 min med taxi från hotellet kan varmt rekommenderas.
Gunne T. Ensamresenär Sweden, den 9 januari 2011
Tjusigt hotell och trevlig personal

Sakerheten, trevlig personal, god frukostbuffe
8,7
Jag hade 8 harliga dygn pa hotellet. Nyrenoverat rum, rokfritt, lugnt o tyst, rent o snyggt med fin utsikt over staden. Latt att forflytta sig i hotellet via snabb hiss. Bra gym, trevlig swimmingpool o en fantastiskt god frukostbuffe. Mycket tillmotesgaende o effektiv personal. Bra med fri shuttle in till shoppingcenter, Vid mitt nasta besok i Cebu valjer jag absolut detta hotell, trots att det ar lite i dyraste laget.
Tips om shopping: Fri shuttle in till Ayala shoppingcenter. Flera billiga o bra fast food restauranger.
Richard O. Ensamresenär Sweden, den 21 december 2010
Flott hotell och skyline

Klassisk lyx, bra resturanter
8,7
Klassiskt hotell med casino på området. Ligger centralt och bra. Ok poolområde. Staden i sig är inte fantastisk men man bor väldigt bra på det här hotellet
Jessica K. Reste med partner Sweden, den 3 november 2010
Trevlig personal och fin byggnad

Väldigt stor säkerhet, man fick gå igenom en metalldetektor innan man fick komma in!
9
Vi stannade 1 natt på Waterfront hotel innan vi reste vidare.
Erika B. Familj med småbarn Sweden, den 27 mars 2010
perfekt!

Frukost, rummen och utsikten!!
9,7
bästa var servicen och det otroligt vackra hotellet! Frukosten var toppen och rummen vackra och stora!!luktade lite rök på rummet när vi kom, men det rummet bytte de snart till ut ett icke-rökarrum och det var jätte bra!! Frukosten var helt fantastisk med massa god mat och massor med underbara serviceinriktade personal! Toppen är allt jag kan säga!!
Henric S. Reste med partner Sweden, den 3 mars 2010
Helt okej hotell

Väldigt bra service, god tillgång till taxi
6,7
Hotellet känns väldigt pampigt. Hotellpersonalen är väldigt trevlig och tillmötesgående.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu CityWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - PoolWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - MötesrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - MötesrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - MötesrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - MötesrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - MötesrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - MötesrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - MötesrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pub/loungeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - GästrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - GästrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - RestaurangWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - LobbyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - GästrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - GästrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - RestaurangWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Restaurang

Kundrecensioner - Waterfront Cebu City Hotel and Casino, Cebu City

AS-AGWEB-3C07