arrow-up-icon Tjäna poäng till ditt lojalitetsprogram!
Tillbaka till hotellinfo

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Cebu City, Cebu, Filippinerna 6000

Mycket bra 8,0
baserat på 3195 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3195 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 8,0

Gunne T.
Sverige
12 januari 2011
Tjusigt hotell och trevlig personal
Sakerheten, trevlig personal, god frukostbuffe
dyrt
Jag hade 8 harliga dygn pa hotellet. Nyrenoverat rum, rokfritt, lugnt o tyst, rent o snyggt med fin utsikt over staden. Latt att forflytta sig i hotellet via snabb hiss. Bra gym, trevlig swimmingpool o en fantastiskt god frukostbuffe. Mycket tillmotesgaende o effektiv personal. Bra med fri shuttle in till shoppingcenter, Vid mitt nasta besok i Cebu valjer jag absolut detta hotell, trots att det ar lite i dyraste laget.

Richard O.
Sverige
26 december 2010
Flott hotell och skyline
Klassisk lyx, bra resturanter
Duschen är inte byggd för långa individer
Klassiskt hotell med casino på området. Ligger centralt och bra. Ok poolområde. Staden i sig är inte fantastisk men man bor väldigt bra på det här hotellet

Jessica K.
Sverige
06 november 2010
Trevlig personal och fin byggnad
Väldigt stor säkerhet, man fick gå igenom en metalldetektor innan man fick komma in!
Vi stannade 1 natt på Waterfront hotel innan vi reste vidare.

ERIKA B.
Sverige
03 april 2010
perfekt!
Frukost, rummen och utsikten!!
luktade lite rök!
bästa var servicen och det otroligt vackra hotellet! Frukosten var toppen och rummen vackra och stora!!luktade lite rök på rummet när vi kom, men det rummet bytte de snart till ut ett icke-rökarrum och det var jätte bra!! Frukosten var helt fantastisk med massa god mat och massor med underbara serviceinriktade personal! Toppen är allt jag kan säga!!

Henric S.
Sverige
16 mars 2010
Helt okej hotell
Väldigt bra service, god tillgång till taxi
Hårda sängar, rummen står inte riktigt i propotion till antal stjärnor
Hotellet känns väldigt pampigt. Hotellpersonalen är väldigt trevlig och tillmötesgående.

Hock A.
Singapore
31 juli 2016
Have better choices
No queen size bed avail. Ended with 2 x single (exactly single and not super single). Shower head is a fixture. No spray hose. Toilet small and cramp. No side door to enter or exit from town and have to walk all the way up.

Eugene C.
Singapore
30 juli 2016
3 night conference stay
The housekeeping did not respond to my help asking for electrical adaptor. Otherwise, the service is okay.

JESSIE S.
Filippinerna
30 juli 2016
Excellent
Truly a five star hotel it will endorse it to my friends go book at water front...thanks waterfront I had a great experienced...,

JESSIE S.
Filippinerna
30 juli 2016
Grand hotel excellent pleasant to stay.
Location is near to the mall,love the buffet breakfast a wide range of selection definitely will go back.

Zenaida A.
USA
30 juli 2016
Nice
Beautiful hotel, will come and stay again. Casino part is awful, saw bugs crawling in the slot machine. Cashiers short changed me and my husband when cashing tickets, they should be mindful that if we want to give them tip, we will give them but taking it upon themselves by short changing customers with even with the smallest change. They should give the whole face value of the ticket, there were several instances that I have to ask them for the rest of my money, otherwise the hotel is beautiful and the staffs are great.