Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Cebu City, Cebu, Filippinerna 6000

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

baserat på 3106 omdömen

16 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,4
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
8,0
Alla omdömen (3106)
Sortera efter:
Roger E. Reste med partner Sweden, den 9 mars 2016
ok
5,3
Ok
Anmäl det här omdömet
Jens A. Reste med partner Sweden, den 28 januari 2016
Okidoki
6
Nice view
Anmäl det här omdömet
Stig O. Reste med partner Norway, den 31 maj 2015
Morsmål

Selve bygningen er vakker, ingterøret ekslusivt, maten god
8,7
Behagelig. Jeg liker de vakre kvinnene som arbeider der, rommene og maten er meget bra
Anmäl det här omdömet
Martin H. Reste med partner Sweden, den 20 januari 2015
Bra!

Faciliteter, bra rum, god frukost
8
Stort hotell med bra faciliteter och många olika typer av rum. Poolområdet är lugnt och fint och ett mycket bra gym finns i hotellet, kostnadsfritt för boende. Ett tips är att gå till IT Park, där det finns många caféer och restauranger, cirka 5 minuter promenadavstånd.
Anmäl det här omdömet
Johan E. Reste med partner Sweden, den 22 december 2014
Bra frukost

Bra frukost
6
Anmäl det här omdömet
Carl H. Gruppresenär Sweden, den 11 april 2013
Trevligt, stort och renligt hotell

Maten rummen och personalen
9,3
Var bara där en natt på genomresa i Asien, men hade en underbar vistelse! Rekommenderat!
Anmäl det här omdömet
Rolf M. Reste med partner Switzerland, den 8 december 2012
von Aussen schöner als Innen

tolle Restaurants
8
die zimmer sind gross aber etwas in die jahre gekommen. der tv ist ein witz für ein solches hotel. die restaurants sind toll und das frühstücksbüffet enthält ein sehr grosses angebot, leider merkt man die massenabfertigung
Anmäl det här omdömet
Tomas H. Reste med partner Sweden, den 7 december 2012
Stort fint hotell

Poolen var jättefin
8,3
Bra hotell som ligger centralt i Cebu. Nära till shopping och bra säkerhet med bombhundar och allt.
Restaurangtips: Condolen, bra italiensk mat.
Anmäl det här omdömet
Bo-Lennart K. Reste med partner Sweden, den 1 december 2011
Bra hotell, bra läge, mycket trevlig personal

Rent och snyggt.
7,3
Tyvärr, gillar jag inte att man "fryser" ett belopp när jag checkar in. - Ifall att jag skall köpa något från minibaren, eller restauranten...osv. Man känner sig inte betrodd. Det känns väldigt ogästvänligt. Och när jag checkar ut, så måste dom ringa och be någon checka minibaren på rummet innan fakturan kan skrivas ut. Har bott på Imperial Palace och andra stora hotell i Cebu, som inte har samma rutiner. Man känner sig mer välkommen och betrodd på dessa hotell. Jag vet att flera hotell reserverar pengar från kredit-kortet vid incheckningen, men jag tycker detta känns ogästvänligt.
Anmäl det här omdömet
Dennis C. Reste med partner Sweden, den 17 mars 2011
Fint & stort hotell med ordning o reda.

Den fina säkerheten på hotellet och servicen
8,7
Kan varmt rekommendera detta hotell med den goda servicen och den enormt bra säkerheten vid entrén. Ett trevligt hotell som har ett gigantiskt utbud på frukosten. Ett flertal restauranger finns att tillgå samt det som höjer upp stämnigen extra är Casinot som är öppet 24 timmar om dygnet. Är man inte intresserad av Casinot så går det lika bra att sitta i Lobbyn och lyssna till livemusiken.
Tips om shopping: SM Mall. Det stora shoppingcentrumet 5 min med taxi från hotellet kan varmt rekommenderas.
Anmäl det här omdömet
1 - 10 av 16 omdömen
Waterfront Cebu City Hotel and Casino CebuWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - PoolWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MötesrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MötesrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MötesrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MötesrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MötesrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MötesrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MötesrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/loungeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Hotellet från utsidanWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GästrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GästrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestaurangWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - LobbyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GästrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GästrumWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestaurangWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestaurangWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestaurangWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Hotellet från utsidanWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Hotellet från utsidanWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Hotellet från utsidanWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Hotellet från utsidanWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - TrädgårdWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Hotellet från utsidanWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - PoolWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - PoolWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - PoolWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - PoolWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Hotellet från utsidanWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Hotellet från utsidanWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - LobbyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Hotellet från utsidanWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - TrädgårdWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - PoolWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Hotellet från utsidanWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Hotellet från utsidan


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A05