Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Waterfront Insular Hotel Davao

Km. 7 Lanang, Lanang, Davao City, Filippinerna 8000

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 1147 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,0
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
7,7
Alla omdömen (1147)
Sortera efter:
Ake A. Ensamresenär Sweden, den 20 augusti 2012
Trevligt hotell område med pool.

...wifi, frukost buffen.
9
trevligt hotell område med pool, som dock kändes något avsides. rummen i någon mån i behov av uppfräshning...dock inget fel på renligheten. charmiga allmänna utrummen.
Anmäl det här omdömet
Mikael J. Reste med partner Sweden, den 5 april 2012
Fint hotel i utkanten av Davao city

Stort och fint hotellområde m gröna gräsmattor o mycket blomprakt
9
bodde här 3 nätter och tyckte om hotellet. kändes mer genuint trevligt än systerhotellet i cebu där vi bott tidigare. alla som jobbade på hotellt var oerhört vänliga o artiga. poolområdet var fint men lite"övergivet"tyckte jag. oftast tomt runt poolen. väldigt välskött, gräset såg ut som det klippts med nagelsax. en annan bra sak var att det hade direkt båtanknytning med en resort på samal island. tog ca 10 minuter över. tyvärr tog de betalt för båtresan. desto värre var att det var inträde till själva resorten på samal också. konstigt...
Anmäl det här omdömet
Hans H. Ensamresenär Sweden, den 18 oktober 2010
Mycket fint hotell med stora ytor

Fin tradgard och poolomrade
7,7
Ett forstklassigt hotell med stora fina ytor att vistas pa. Fina rum och tillmotesgaende personal.
Anmäl det här omdömet
Tony K. Ensamresenär Sweden, den 20 november 2009
Nja hum över reklamerat

Stort erkänt säkeheten uteplatser havs utsikt underbart läge.....
6,3
Ja uteplatser blir ju runt ekvatorn oerhört varmt. service inne på hotelet med faciliteter är begränsat då det ligger avsides, fem stjärmnor nej inte i min bok. Det höjer bara priset omotiverat på många saker men personal och service är bra. Det här är inte för party priffen chopping vännen. Då blir det taxi in till Davao och detta ligger inte så centralt..
Restaurangtips: här finns restauranger på hotellet
Anmäl det här omdömet
David M. Reste med partner United States of America, den 26 maj 2016
Excellent
5,7
Overall excellent. Employees beach front needed to be clean but otherwise beautiful place. Friendly, clean rooms, well kept property. Would highly recommend to anyone.
Anmäl det här omdömet
Stephen G. Reste med partner Australia, den 24 maj 2016
great stay
5,7
love this hotel friendly helpful staff, lovely well maintained gardens and pool
Anmäl det här omdömet
Rowena H. Familj med äldre barn Philippines, den 22 maj 2016
Birthday celebration
6,3
I enjoyed my stay
Anmäl det här omdömet
Dietmar O. Reste med partner Germany, den 21 maj 2016
nice hotel in excellent location
6
we will be back
Anmäl det här omdömet
Mark S. Reste med partner United States of America, den 17 maj 2016
Terrible experience
4,7
The pool was very dirty. The food and beverages were way overpriced. I requested a print out if my itinerary, they printed it then they charged me $1.00 American dollar per sheet which is totally unacceptable. The 10% mandatory service charge for everything they touched was a total rip off. I will not return to Waterfront hotel. The pictures on line did not represent the hotel in it's dilapidated condition.
Anmäl det här omdömet
Daniel C. Reste med partner United States of America, den 13 maj 2016
Nice, clean, comfortable, safe
6,7
The staff was great and the service was also excellent. Good breakfast buffet and child friendly.
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
Waterfront Insular Hotel Davao Davao CityWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - BufféWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurangWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - SvitWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - SvitWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - FestvåningWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - CaféWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - MötesrumWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - FestvåningWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurangWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - SvitWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurangWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurangWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurangWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurangWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Business CenterWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - PoolWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - SvitWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - SvitWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - SvitWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - GästrumWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - SvitWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Hotellet från insidanWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurangWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Hotellet från utsidanWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurangWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurangWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - LobbyWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - PoolWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Pub/loungeWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Restaurang


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A05