Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Waterfront Insular Hotel Davao

Km. 7 Lanang, Lanang, Davao City, Filippinerna 8000

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 1137 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,0
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
7,7
Alla omdömen (1137)
Sortera efter:
Ake A. Ensamresenär Sweden, den 20 augusti 2012
Trevligt hotell område med pool.

...wifi, frukost buffen.
9
trevligt hotell område med pool, som dock kändes något avsides. rummen i någon mån i behov av uppfräshning...dock inget fel på renligheten. charmiga allmänna utrummen.
Anmäl det här omdömet
Mikael J. Reste med partner Sweden, den 5 april 2012
Fint hotel i utkanten av Davao city

Stort och fint hotellområde m gröna gräsmattor o mycket blomprakt
9
bodde här 3 nätter och tyckte om hotellet. kändes mer genuint trevligt än systerhotellet i cebu där vi bott tidigare. alla som jobbade på hotellt var oerhört vänliga o artiga. poolområdet var fint men lite"övergivet"tyckte jag. oftast tomt runt poolen. väldigt välskött, gräset såg ut som det klippts med nagelsax. en annan bra sak var att det hade direkt båtanknytning med en resort på samal island. tog ca 10 minuter över. tyvärr tog de betalt för båtresan. desto värre var att det var inträde till själva resorten på samal också. konstigt...
Anmäl det här omdömet
Hans H. Ensamresenär Sweden, den 18 oktober 2010
Mycket fint hotell med stora ytor

Fin tradgard och poolomrade
7,7
Ett forstklassigt hotell med stora fina ytor att vistas pa. Fina rum och tillmotesgaende personal.
Anmäl det här omdömet
Tony K. Ensamresenär Sweden, den 20 november 2009
Nja hum över reklamerat

Stort erkänt säkeheten uteplatser havs utsikt underbart läge.....
6,3
Ja uteplatser blir ju runt ekvatorn oerhört varmt. service inne på hotelet med faciliteter är begränsat då det ligger avsides, fem stjärmnor nej inte i min bok. Det höjer bara priset omotiverat på många saker men personal och service är bra. Det här är inte för party priffen chopping vännen. Då blir det taxi in till Davao och detta ligger inte så centralt..
Restaurangtips: här finns restauranger på hotellet
Anmäl det här omdömet
Rencel M. Affärsresenär Philippines, den 15 april 2016
Nicce Htel
5,3
Room, Location, Food
Anmäl det här omdömet
Shane S. Reste med partner Australia, den 6 april 2016
Great place to stay
6,7
Stayed for eleven nights then married my girl there. Fabulous wedding using the hotel facilities, very happy we choose to marry there. Great place to stay and the staff make you feel welcome, close to malls and other fun things to do in Davao city. We will return again. Prices are good, beautiful grounds too walk when you just want to relax.
Anmäl det här omdömet
Shane S. Reste med partner Australia, den 6 april 2016
Great place to stay
6,7
Stayed for eleven nights then married my girl there. Fabulous wedding using the hotel facilities, very happy we choose to marry there. Great place to stay and the staff make you feel welcome, close to malls and other fun things to do in Davao city. We will return again. Prices are good, beautiful grounds too walk when you just want to relax.
Anmäl det här omdömet
Morell B. Reste med partner United States of America, den 6 april 2016
Great place
6,7
Overall a great experience-- especially the staff-- fantastic
Anmäl det här omdömet
Chiara M. Familj med småbarn Philippines, den 3 april 2016
Perfect for relaxation.
6
Great food.
Anmäl det här omdömet
Fernando U. Reste med partner Philippines, den 30 mars 2016
The room was spacious and clean. The Bathroom real
6,3
Please install bidets in toilet area.
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
Waterfront Insular Hotel Davao Davao CityWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - BufféWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurangWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - SvitWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - SvitWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - FestvåningWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - CaféWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - MötesrumWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - FestvåningWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurangWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - SvitWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurangWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurangWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurangWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurangWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Business CenterWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - PoolWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - SvitWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - SvitWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - SvitWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - GästrumWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - SvitWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Hotellet från insidanWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurangWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Hotellet från utsidanWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurangWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurangWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - LobbyWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - PoolWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Pub/loungeWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Restaurang


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A04