Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

WellCome Hotel

18 Molave St., Escario, Camputhaw, Cebu City, Filippinerna 6000

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

baserat på 1175 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,2
Läge
8,1
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (1175)
Sortera efter:
Bjorn N. Reste med partner Sweden, den 22 juli 2015
Toppen!

Vänlighet, bra personal, kanonfrukost.
10
Mycket trevlig, jag rekommenderar livligt!
Anmäl det här omdömet
Michael S. Reste med partner Sweden, den 11 februari 2015
Billigt bra hotell

Mycket trevligt hotell,billigt och trevlig personal
9,3
Personalen var mycket hjälpsamma,stort luftigt rum,ett bra ställe att bo på om man ska vidare till båthamnen
Anmäl det här omdömet
Daniel N. Ensamresenär Sweden, den 31 oktober 2014
Bra hotel med trevlig och vänlig service personal

mat, personalen och rummen
8,7
Kanon
Anmäl det här omdömet
Robert D. Reste med partner France, den 30 april 2013
agreable,personnel sympa

bien situe ,silencieux
7,7
bon sejour ,personnel souriant et disponible .Petit dejeuner correct bien que limite en choix
Anmäl det här omdömet
Alfonso P. Ensamresenär Switzerland, den 20 januari 2016
Clean room and bathroom. Comfortable bed

Large room, location, elevator
6,7
Clean large room, clean bathroom. Comfortable double bed. Air-con (in room) not noisy, with a remote. Air-con (in living-room) noisy and no remote. Poor breakfast quality. No paper in the restaurant's toilet. Small pool on 3rd floor. I even recommend this hotel.
Anmäl det här omdömet
Daniel R. Reste med partner Philippines, den 18 januari 2016
Wellcome Hotel is a nice place to stay clean

Clean, Safe, Food
10
It was so memorable stay in this hotel which we really want to happen in the future
Anmäl det här omdömet
Cleo F. Gruppresenär Philippines, den 17 januari 2016
good place to stay

location, food and accomodation
8,7
it was great but agoda didnt advise me that there would be an extra charge even if i chose 4 adults, so i was charge for extra bed! i hope agoda will inform us in regards to this matter.
Anmäl det här omdömet
Jessilyn A. Gruppresenär Philippines, den 17 januari 2016
I recommend this hotel

Food, Hotel Room and Location
9,3
Anmäl det här omdömet
Guy D. Reste med partner United Kingdom, den 16 januari 2016
Staff brilliant

Staff a real credit
8,7
Location price and staff
Anmäl det här omdömet
Lee S. Reste med partner Malaysia, den 16 januari 2016
Location

Location, Friendly Staff
6,7
Waling distance to Ayala Shopping centre and public transportation to main attraction.
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
WellCome Hotel Cebu CityWellCome Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanWellCome Hotel Cebu City - LobbyWellCome Hotel Cebu City - UtsiktWellCome Hotel Cebu City - PoolWellCome Hotel Cebu City - GästrumWellCome Hotel Cebu City - GästrumWellCome Hotel Cebu City - RestaurangWellCome Hotel Cebu City - PoolWellCome Hotel Cebu City - UtsiktWellCome Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanWellCome Hotel Cebu City - UtsiktWellCome Hotel Cebu City - UtsiktWellCome Hotel Cebu City - UtsiktWellCome Hotel Cebu City - UtsiktWellCome Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanWellCome Hotel Cebu City - BadrumWellCome Hotel Cebu City - BadrumWellCome Hotel Cebu City - GästrumWellCome Hotel Cebu City - GästrumWellCome Hotel Cebu City - UtsiktWellCome Hotel Cebu City - CaféWellCome Hotel Cebu City - Balkong/terrassWellCome Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterWellCome Hotel Cebu City - LobbyWellCome Hotel Cebu City - PoolWellCome Hotel Cebu City - SkönhetssalongWellCome Hotel Cebu City - PoolWellCome Hotel Cebu City - PoolWellCome Hotel Cebu City - PoolWellCome Hotel Cebu City - PoolWellCome Hotel Cebu City - CaféWellCome Hotel Cebu City - UtsiktWellCome Hotel Cebu City - FaciliteterWellCome Hotel Cebu City - RestaurangWellCome Hotel Cebu City - UtsiktWellCome Hotel Cebu City - ReceptionWellCome Hotel Cebu City - RestaurangWellCome Hotel Cebu City - Hotellet från insidanWellCome Hotel Cebu City - FaciliteterWellCome Hotel Cebu City - Hotellet från insidanWellCome Hotel Cebu City - FaciliteterWellCome Hotel Cebu City - Hotellet från insidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B02