Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

WellCome Hotel

18 Molave St., Escario, IT Park, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa på karta)

Boka nu!

WellCome Hotel Cebu City - Hotellet från utsidan WellCome Hotel Cebu City - Lobby WellCome Hotel Cebu City - Utsikt WellCome Hotel Cebu City - Pool WellCome Hotel Cebu City - Gästrum WellCome Hotel Cebu City - Gästrum WellCome Hotel Cebu City - Restaurang WellCome Hotel Cebu City - Pool WellCome Hotel Cebu City - Utsikt WellCome Hotel Cebu City - Hotellet från utsidan WellCome Hotel Cebu City - Utsikt WellCome Hotel Cebu City - Utsikt WellCome Hotel Cebu City - Utsikt WellCome Hotel Cebu City - Utsikt WellCome Hotel Cebu City - Hotellet från utsidan WellCome Hotel Cebu City - Badrum
WellCome Hotel Cebu City - Badrum WellCome Hotel Cebu City - Gästrum WellCome Hotel Cebu City - Gästrum WellCome Hotel Cebu City - Utsikt WellCome Hotel Cebu City - Café WellCome Hotel Cebu City - Balkong/terrass WellCome Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter WellCome Hotel Cebu City - Lobby WellCome Hotel Cebu City - Pool WellCome Hotel Cebu City - Skönhetssalong WellCome Hotel Cebu City - Pool WellCome Hotel Cebu City - Pool
Område: IT Park Antal rum: 68
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

baserat på 1094
omdömen

Valuta för pengarna
8,2
Läge
8,1
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,0
Alla omdömen (1094)
Sortera efter:
Bjorn N. Reste med partner Sweden, den 22 juli 2015
Toppen!

Vänlighet, bra personal, kanonfrukost.
10
Mycket trevlig, jag rekommenderar livligt!
Anmäl det här omdömet
Michael S. Reste med partner Sweden, den 11 februari 2015
Billigt bra hotell

Mycket trevligt hotell,billigt och trevlig personal
9,3
Personalen var mycket hjälpsamma,stort luftigt rum,ett bra ställe att bo på om man ska vidare till båthamnen
Anmäl det här omdömet
Daniel N. Ensamresenär Sweden, den 31 oktober 2014
Bra hotel med trevlig och vänlig service personal

mat, personalen och rummen
8,7
Kanon
Anmäl det här omdömet
Robert D. Reste med partner France, den 30 april 2013
agreable,personnel sympa

bien situe ,silencieux
7,7
bon sejour ,personnel souriant et disponible .Petit dejeuner correct bien que limite en choix
Anmäl det här omdömet
Jenniffer Q. Reste med partner Philippines, den 27 augusti 2015
Our stay at the Wellcome Hotel cebu

The friendly staff, its location and hot shower
6
Our stay was ok but the food was terrible and expensive.
Anmäl det här omdömet
Glenn R. Familj med småbarn Philippines, den 23 augusti 2015
big rooms

..location, room size, kiddie pool
8,3
enjoyable
Anmäl det här omdömet
Matt I. Affärsresenär Philippines, den 20 augusti 2015
"So-so" Hotel

Location...
4,3
I had a car with me. And instead of leading me to the basement parking, the security guard asked me to park by the roadside, to which I objected. The cramped semi-spiral stairs to the lobby from the basement parking is an accident-prone area... I navigated the stairs with my luggage in tow, and could miss a step had I not been that careful. The room was "weird" in a sense that carpentry done in it was bad. The ceilings had weird designs. And there are power outlets all over the room; a lot of them (not that I'm complaining; just pointing out). The breakfast buffet area was cramped, and food choices were very limited if compared with other three-star hotels in the area.
Anmäl det här omdömet
Charlot A. Familj med småbarn Philippines, den 19 augusti 2015
Worth it!

Good service from the friendly staffs, very accommodating and the location is great. Will definitely booked again. ☺
9
Anmäl det här omdömet
Shane A. Familj med småbarn Philippines, den 18 augusti 2015
Different than expected

Staffs were ok
5
Different than what i expect. Pool is for kids only and the water looks dirty. Breakfast is not so special.
Anmäl det här omdömet
Bill C. Ensamresenär Australia, den 18 augusti 2015
Very Good Stay Here !

Lovely staff, good breakfast included & value for money.
8,3
Wellcome Hotel is a 3 star, well located hotel with lovely staff. Easy walk to the mall, but in a quiet area. Everything nice & clean, and very good breakfast included. Will stay there next time ... Recommended. 😄
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

WellCome Hotel Cebu CityWellCome Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanWellCome Hotel Cebu City - LobbyWellCome Hotel Cebu City - UtsiktWellCome Hotel Cebu City - PoolWellCome Hotel Cebu City - GästrumWellCome Hotel Cebu City - GästrumWellCome Hotel Cebu City - RestaurangWellCome Hotel Cebu City - PoolWellCome Hotel Cebu City - UtsiktWellCome Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanWellCome Hotel Cebu City - UtsiktWellCome Hotel Cebu City - UtsiktWellCome Hotel Cebu City - UtsiktWellCome Hotel Cebu City - UtsiktWellCome Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanWellCome Hotel Cebu City - BadrumWellCome Hotel Cebu City - BadrumWellCome Hotel Cebu City - GästrumWellCome Hotel Cebu City - GästrumWellCome Hotel Cebu City - UtsiktWellCome Hotel Cebu City - CaféWellCome Hotel Cebu City - Balkong/terrassWellCome Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterWellCome Hotel Cebu City - LobbyWellCome Hotel Cebu City - PoolWellCome Hotel Cebu City - SkönhetssalongWellCome Hotel Cebu City - PoolWellCome Hotel Cebu City - PoolWellCome Hotel Cebu City - PoolWellCome Hotel Cebu City - PoolWellCome Hotel Cebu City - CaféWellCome Hotel Cebu City - Utsikt

Kundrecensioner - WellCome Hotel, Cebu City

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B03