Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Wifi Boutique Hotel

366 Lockhard Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 2213 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,5
Läge
8,1
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
5,7
Alla omdömen (2213)
Sortera efter:
Michaela K. Familj med äldre barn Sweden, den 29 juni 2011
Bra läge men små rum

Bra läge och frächa rum
8
Ett väldigt litet hotell som är lätt och missa. Trevlig personal. Bra läge. Frächa rum, dock väldigt små. Extrasängen var stor och skön.
Anmäl det här omdömet
Peter M. Ensamresenär Sweden, den 18 april 2011
Nice hotel and location

Läget!
6,7
Bra hotel för pengarna, bra läge, stort rum och badrum, bra uppkoppling, schysst pris.
Anmäl det här omdömet
Ola S. Affärsresenär Sweden, den 26 november 2010
Prisvärt rum

Centralt beläget hotel
8
Bra centralt läge ett prisvärt hotel och utmärkt om man skall besöka Hong kong för att förnya eller söka nytt visum till Kina, då det Kinesiska visum kontoret endast ligger ett par hundra meter där ifrån (absolut gångavstånd. Nära till färjan till Kowloon.
Anmäl det här omdömet
Joacim W. Ensamresenär Sweden, den 6 mars 2010
Trevligt!

Nybyggt Gratis Internet Snyggt rum Mjuk och skon sang
7,7
Jattebra hotell med kanonlage, nara shopping och tunnelbana. Rummet ar snyggt inrett och sangen var verkligen jatteskon, allt var rent och frascht. Peronalen var genomgaende trevliga och pratar helt okej engelska. Trakigt att dom inte har restaurang eller bar, men det finns i narheten, ga bara vanster ut fran hotellet cirka 4 kvarter. Jag anser att duverkligen far varde for pengarna.
Tips om nattklubbar: Red Light till vanster ut fran hotellet, later varre an va det ar, mycket oar som gar dit och tar en drink!
Anmäl det här omdömet
Katherine F. Reste med partner Canada, den 11 februari 2016
Served its purpose

Location, price
7
The location is great. Walking distance to Causeway Bay and Wan Chai MTR. Circle K near by for snacks and drinks. There is a Welcome grocery store near by on the next block on Hennesey Road. This is also where you can catch a bus or tram to get to Central. About a 7 minute walk to Time square. About 45 minutes walk to Soho. I like walking so that was great. The bed was hard and short, but we are used to that. The room is also small, but if you are used to traveling on a budget in Asia then it's fine.
Anmäl det här omdömet
Suey C. Reste med partner Hong Kong, den 7 februari 2016
Staff are impolite
4,3
Den här gästen har bara poängsatt hotellet och har inte skrivit några kommentarer.
Anmäl det här omdömet
Tsia H. Familj med småbarn Singapore, den 27 december 2015
First stay with two children

Location, staff friendliness and cleanliness
7,7
First impression is near the eateries, mtr, 7-11 and market. The lobby is small but the staff are young n English speaking. We booked the family room with 4 beds. The bed size is alright but a bit soft in the mattress. The bathroom shower is small for a pax. I wanted to bath for my child but too small to squeeze in. The bedroom wall is black n make the room dark. The tv is big for room viewing. The housekeeping staff is honest as I left Hkg 1k+ on the side table and they left it untouched. Generally the stay is good for my family.
Anmäl det här omdömet
John M. Affärsresenär United States of America, den 24 december 2015
wifi hotel with bad wifi

location price room size
4,7
A 2 star performance
Anmäl det här omdömet
Hamizah I. Gruppresenär Singapore, den 22 december 2015
Comfortable stay

cleanliness, toiletries, beds
7,7
The room was relatively clean and it catered to our needs (3 single beds). There were adequate items for the 3 of us for toiletries, bedroom slippers. The hotel is able to store our luggage. Although it is kept in an open space, it was under the supervision of the receptionists. Our items did not go missing. The reception counter had mini cards for places of attractions. Very handy and useful - some had discounts for attractions.
Anmäl det här omdömet
John M. Affärsresenär United States of America, den 21 december 2015
WiFi has weak WiFi

Location price room size
5,3
Average WiFi was intermittent
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
Wifi Boutique Hotel Hong KongWifi Boutique Hotel Hong Kong - EntréWifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanWifi Boutique Hotel Hong Kong - EntréWifi Boutique Hotel Hong Kong - EntréWifi Boutique Hotel Hong Kong - ReceptionWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - BadrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - BadrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - BadrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - BadrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - BadrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - BadrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - BadrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - BadrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - GästrumWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B06