Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,4
baserat på 3791 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 3791 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,5
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 9,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,2
  • Valuta för pengarna 8,4
  • Mat/Middag 7,4
Sortera efter

Johanna L. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i mars 2011
Bra läge
Centralt, prisvärt
Ligger centralt med närhet till resturanger, shopping och färje- förbindelser. En nackdel är att gästerna får betala för internet uppkoppling vilket bör ingå i priset. De flesta hotell bjuder på denna servicen. Standarden är inte i toppklass men är helt ok för det pris man betalar. Helt enkelt ett bra och prisvärt medelklasshotell.
Recenserad 08 april 2011

Jens E. från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde en natt i februari 2011
Trevligt hotel med bästa läge och bra rum
Läget, personalen och frukosten gör priset väldigt bra
Läget är bästa tänkbara med The Peninsula som närmsta granne och hamnen direkt utanför. Sen är det bara några minuters promenad till Ferry Terminal och alla bussar. Airport Express har hållplats bakom hotellet (delas med Peninsula).
Recenserad 07 mars 2011

Birgit C. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i november 2009
Ett bra centralt beläget hotell. God frukost. Synd
The harbour+view! Centralt vid Star Ferry och affärer
Det med ombyggnaden, att det saknades salong-bar
Jag har bott två gånger på Nathan Road, vilket också var bra. Dock var Salisbury mer centralt, närhet till färja, affärer, bussstation och subway Candle of lights fantastisk show att se från rummet, dock kunde jag ej få in musiken på radion från rummet. Jag hade rekommenderats rum med harbour view av vänner som varit bosatta i HongKong!
Recenserad 08 november 2009

Justin N. från Kanada
Ensamresenär
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Would of been better if gym was included or had a better deal. None the less. Best hotel for the money in the heart of kowloon!
Recenserad 23 augusti 2016

WON C. från Sydkorea
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2016
Location is good
Price is so high
Recenserad 22 augusti 2016

CHISUNG Y. från Sydkorea
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Good location
Good location, Close Star perry n Shopping Center
Recenserad 19 augusti 2016

Yasumitsu H. från Japan
Familj med äldre barn
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Good location and nice room
The hotel is located near to malls and Tsim Sha Tsui and East Tsim Sha Tsui subway stations. The room is not luxury but very clean.
Recenserad 17 augusti 2016

efren A. från Filippinerna
Affärsresenär
Bodde i 5 nätter i augusti 2016
Excellent Hotel
Excellent staff, location, hotel. Very near to everything like mtr, shopping, tourist destination. Very convenient to go anywhere.
Recenserad 14 augusti 2016

Ferdian B. från Singapore
Familj med småbarn
Bodde en natt i januari 2016
Best value for money for its location
Probably the best bang for your dollars as its location is quite central & facing the harbor. Excellent spacious room with a separate living room that can fit one extra bed.
Recenserad 12 augusti 2016

Amy J. från USA
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i juli 2016
3day Hong Kong with 7yr old
Overall fantastic experience. Located in perfect spot, ferry, metro or big bus stop. all right there. Breakfast expensive if you are a vegetarian, lunch good value.
Recenserad 05 augusti 2016