eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta / Legian, Bali, Indonesien (Visa karta)

Boka nu!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrass Yulia Beach Inn Hotel Bali - Badrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidan
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Badrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum
Område: Kuta / Legian Antal rum: 41
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 2068 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
9,0
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,1
Alla recensioner (2068)
Sortera efter:
Per E. Reste med partner Sweden, den 7 januari 2013
Bra läge

Läget
9,3
Bra läge nära stranden. Utmärkt frukost. Wifi-n fungerade bara utanför rummet.
Erik W. Reste med partner Sweden, den 31 augusti 2012
Fräscht och perfekt läge

fina rum m badkar och dusch
6,7
Sprang flera råttor i trädgården och vid poolen, vilket var hemskt för min flickvän. Okej frukost. Dåligt wifi överlag. Flyttade efter en dag för billigare ställe, men detta var absolut prisvärt! Nära till stranden, nära till Poppies 1, nära till Legian street för party och nära till Discovery för shopping. Något smutsig bädd.
Carina M. Reste med partner Sweden, den 16 juli 2011
Bra hotell med trevlig personal

Bra läge
8,3
Bra läge på Kuta beach. Nära till shopping och nära till stranden. Trevligt litet poolområde. Lugn och tyst innergård.
Emilie F. Reste med partner Sweden, den 2 januari 2011
Prisvärt

Mycket trevlig personal, bra frukost, AC, som en oas.
7,7
Ett trevligt hotell med mycket bra läge i Kuta, nära till stranden men ändå lugnt då rummen ligger mot en innergård. Personalen var enormt trevliga och serviceminded. Frukosten var utmärkt och överlag så är det absolut ett prisvärt hotell. Poolen var ganska liten med endast 6 stycken solstolar vilket var lite tråkigt då stranden inte är någon höjdare. Men i gengäld så var det oftast knappt någon rusning till stolarna.
Tips om shopping: På Poppies I & II kan man köpa souvenirer och kläder precis hur billigt som helst. Men glöm absolut inte att pruta! Försäljarna kan säga priser om är 3-4 ggr så höga som i affärerna så pruta friskt.
Kok K. Gruppresenär Malaysia, den 20 juli 2014
nice and service is fine

no
6
The customer service is fine . The area is conveniently access to Beach and all the shopping spot. The Facilities need to improve such as the bath room water running very slow .
Amber N. Reste med partner Australia, den 20 juli 2014
Stay at Yulia

cleanliness, location near the beach
6,3
Everything was generally good, however breakfast was slow service. I ended up getting the complete wrong order and my partner ended up with my order. When we advised this we were told that it was the right order and that we were incorrect. This is not very good service, especially since we were time poor and needed to go to the airport that later that morning
Dillion T. Gruppresenär Singapore, den 12 juli 2014
Good location near the beach, shopping and bars.

Hotel staffs were helpful, enthusiastic and friendly. Hotel's food was tasty and affordable. Ideal location for a budget stay near the beach. Good for short stays.
6,7
Faciltiies such as the Internet and marble floors could be improved. Include room slippers for the cold floor. Overall, the stay was enjoyable.
Malcolm D. Reste med partner Australia, den 6 juli 2014
Great location with friendly staff.

Friendly staff, great restaurant and close to the beach and shopping
10
We have stayed at the Yulia Beach Inn on several occasions and will continue to stay there in the future. The staff are very helpful and friendly. The gardens are manicured and the pool is inviting. The rooms are well maintained and clean. The restaurant is very clean with a wide variety of delicious foods.
Gracia V. Familj med småbarn Indonesia, den 5 juli 2014
Nice hotel

Clean, good location and near shopping area
9,7
I stayed only 1 nigh in a room next to reception desk, with my husband and my daughter. We love the hotel because it's closed to the beach. Staffs are friendly too. The room is clean and the bathroom is big.
Claudia D. Gruppresenär Australia, den 4 juli 2014
Good value for money; excellent location for Kuta

Big bed; breakfast; friendly staff
7
Airport pick up ran smoothly; check in / out quick and friendly; clean and superb value for money!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidanYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrassYulia Beach Inn Hotel Bali - BadrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - BadrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum


AS-AGWEB-3C04