Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta, Bali, Indonesien (Visa på karta)

Boka nu!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Trädgård Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Lobby Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Pool Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrass Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrass Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrass Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Badrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Entré Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrass Yulia Beach Inn Hotel Bali - Restaurang
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Trädgård Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrass Yulia Beach Inn Hotel Bali - Trädgård
Område: Kuta Antal rum: 41

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 2269
omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
9,0
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (2269)
Sortera efter:
Per E. Reste med partner Sweden, den 7 januari 2013
Bra läge

Läget
9,3
Bra läge nära stranden. Utmärkt frukost. Wifi-n fungerade bara utanför rummet.
Anmäl det här omdömet
Erik W. Reste med partner Sweden, den 31 augusti 2012
Fräscht och perfekt läge

fina rum m badkar och dusch
6,7
Sprang flera råttor i trädgården och vid poolen, vilket var hemskt för min flickvän. Okej frukost. Dåligt wifi överlag. Flyttade efter en dag för billigare ställe, men detta var absolut prisvärt! Nära till stranden, nära till Poppies 1, nära till Legian street för party och nära till Discovery för shopping. Något smutsig bädd.
Anmäl det här omdömet
Carina M. Reste med partner Sweden, den 16 juli 2011
Bra hotell med trevlig personal

Bra läge
8,3
Bra läge på Kuta beach. Nära till shopping och nära till stranden. Trevligt litet poolområde. Lugn och tyst innergård.
Anmäl det här omdömet
Emilie F. Reste med partner Sweden, den 2 januari 2011
Prisvärt

Mycket trevlig personal, bra frukost, AC, som en oas.
7,7
Ett trevligt hotell med mycket bra läge i Kuta, nära till stranden men ändå lugnt då rummen ligger mot en innergård. Personalen var enormt trevliga och serviceminded. Frukosten var utmärkt och överlag så är det absolut ett prisvärt hotell. Poolen var ganska liten med endast 6 stycken solstolar vilket var lite tråkigt då stranden inte är någon höjdare. Men i gengäld så var det oftast knappt någon rusning till stolarna.
Tips om shopping: På Poppies I & II kan man köpa souvenirer och kläder precis hur billigt som helst. Men glöm absolut inte att pruta! Försäljarna kan säga priser om är 3-4 ggr så höga som i affärerna så pruta friskt.
Anmäl det här omdömet
Chung Y. Gruppresenär Malaysia, den 23 augusti 2015
Bali vacation on 2015

Location, Food and
8,3
Anmäl det här omdömet
Freddy A. Ensamresenär Australia, den 22 augusti 2015
Small Classy Hotel

Food, Staff, Location
10
It is about the highest priced hotel in the circle of the area however, it is worth every penny. Staffs are professional and courteous. Breakfast and Dinner are great with wide variety of menus. Room is spacious and very clean. Nicely trimmed garden, well kept with big caramel fruit tree at the front, just exquisite. Plenty of squirrels around too!!! make sure book super deluxe room. Deluxe room is great too
Anmäl det här omdömet
Jeevan J. Reste med partner Malaysia, den 13 augusti 2015
air-conditioner not chill enough, beds are old.

location
6,3
Good, stayed most time out of the room.. Find this hotel in central location and decent breakfast.
Anmäl det här omdömet
Jean-Michel D. Reste med partner New Zealand, den 12 augusti 2015
Best value for money in Kuta

Location, Cleanliness, good staff
9,3
Spent 1 night best hotel in Kuta, Highly recommended
Anmäl det här omdömet
Yiu C. Gruppresenär United States of America, den 10 augusti 2015
Excellent Hotel

Location, Price, Staff
9,7
I stayed at the Yulia Hotel aug 1-9 with my family and we booked 8 rooms. This is one of the best hotels in Kuta. The staff is always ready to serve you with whatever you need and they are sooooo friendly. The rooms are clean, the bed is very comfortable, the food is delicious, the hotel is just a 2 minute walk to kuta beach and kuta square and my wife loves the bathroom! everyone enjoyed their stay and we plan to stay at the Yulia when we return to Bali next time.
Anmäl det här omdömet
Muhammad Y. Reste med partner Singapore, den 6 augusti 2015
Hospitality

Room service, staff , location
7,7
I would like to thank Mr Mega and staff for the hospitality in providing good services to me and my husband.. Thank u for the birthday cake and the room..
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - TrädgårdYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - LobbyYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - PoolYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrassYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrassYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrassYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - BadrumYulia Beach Inn Hotel Bali - EntréYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrassYulia Beach Inn Hotel Bali - RestaurangYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - TrädgårdYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrassYulia Beach Inn Hotel Bali - Trädgård


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C06