eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta / Tuban, Bali, Indonesien (Visa karta)

Boka nu!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrass Yulia Beach Inn Hotel Bali - Badrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidan
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Badrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Badrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Trädgård Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum
Område: Kuta / Tuban Antal rum: 41

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 2157 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
9,0
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,1
Alla recensioner (2157)
Sortera efter:
Per E. Reste med partner Sweden, den 7 januari 2013
Bra läge

Läget
9,3
Bra läge nära stranden. Utmärkt frukost. Wifi-n fungerade bara utanför rummet.
Erik W. Reste med partner Sweden, den 31 augusti 2012
Fräscht och perfekt läge

fina rum m badkar och dusch
6,7
Sprang flera råttor i trädgården och vid poolen, vilket var hemskt för min flickvän. Okej frukost. Dåligt wifi överlag. Flyttade efter en dag för billigare ställe, men detta var absolut prisvärt! Nära till stranden, nära till Poppies 1, nära till Legian street för party och nära till Discovery för shopping. Något smutsig bädd.
Carina M. Reste med partner Sweden, den 16 juli 2011
Bra hotell med trevlig personal

Bra läge
8,3
Bra läge på Kuta beach. Nära till shopping och nära till stranden. Trevligt litet poolområde. Lugn och tyst innergård.
Emilie F. Reste med partner Sweden, den 2 januari 2011
Prisvärt

Mycket trevlig personal, bra frukost, AC, som en oas.
7,7
Ett trevligt hotell med mycket bra läge i Kuta, nära till stranden men ändå lugnt då rummen ligger mot en innergård. Personalen var enormt trevliga och serviceminded. Frukosten var utmärkt och överlag så är det absolut ett prisvärt hotell. Poolen var ganska liten med endast 6 stycken solstolar vilket var lite tråkigt då stranden inte är någon höjdare. Men i gengäld så var det oftast knappt någon rusning till stolarna.
Tips om shopping: På Poppies I & II kan man köpa souvenirer och kläder precis hur billigt som helst. Men glöm absolut inte att pruta! Försäljarna kan säga priser om är 3-4 ggr så höga som i affärerna så pruta friskt.
Keith M. Ensamresenär Australia, den 8 december 2014
Great hotel with excellent food

Food is great.. Nice clean room.. Great location
9
Small hotel in great location Totally Recommend it
Jia Q. Familj med äldre barn Malaysia, den 7 december 2014
Worth staying

Location, friendly staff, and good service
8,7
Value for money
Susan C. Ensamresenär Australia, den 6 december 2014
Enjoyable stay

Location,value for money and friendly staff.
10
I really enjoyed my stay. No complaints. Will definitely stay again.
Elry J. Reste med partner Indonesia, den 30 november 2014
Late Nov 2014's stay was enjoyable

surrounding is quite, room comfort, staff
7
It was nice and thinking to stay over there on my next visit. But be aware of traffic jam hour when we're thinking to drive instead of walk.
Mark P. Reste med partner Philippines, den 25 november 2014
Very nice hotel clean affordable

Affordable, Near tourist spots, clean and nice staff
9,3
Yuh K. Reste med partner Malaysia, den 24 november 2014
bad services
4,3
i booked my room half year ago and requested a king bed room. they provided me twin bed room without informing me. when i reach the room and just found out the room is a twin bed room with 2 single bed. am having my honeymoon and yet asking us to stay twin bed room?? i requested to change the room and the manager told me that they are fully booked?!!! i booked the room half year ago and mention i want a king size bed!! and now you told me fully booked? what the hell on earth then you should ask us to choose either twin bed or king size bed!!! and the wifi is no function at all!!! saying that will function outside room, swimming pool, restaurant and lobby. what the!! it doesnt work at all!! even i try connect at lobby and no function. asking the staff and they said got problem! two nights am staying there and 2 night no function?? couldnt fix at all?? bad service!!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidanYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrassYulia Beach Inn Hotel Bali - BadrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - BadrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - BadrumYulia Beach Inn Hotel Bali - TrädgårdYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - BadrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Pool


AS-AGWEB-3C08