eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta / Tuban, Bali, Indonesien (Visa karta)

Boka nu!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrass Yulia Beach Inn Hotel Bali - Badrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidan
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Badrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Badrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Trädgård Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum
Område: Kuta / Tuban Antal rum: 41

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 2143 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
9,0
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,1
Alla recensioner (2143)
Sortera efter:
Per E. Reste med partner Sweden, den 7 januari 2013
Bra läge

Läget
9,3
Bra läge nära stranden. Utmärkt frukost. Wifi-n fungerade bara utanför rummet.
Erik W. Reste med partner Sweden, den 31 augusti 2012
Fräscht och perfekt läge

fina rum m badkar och dusch
6,7
Sprang flera råttor i trädgården och vid poolen, vilket var hemskt för min flickvän. Okej frukost. Dåligt wifi överlag. Flyttade efter en dag för billigare ställe, men detta var absolut prisvärt! Nära till stranden, nära till Poppies 1, nära till Legian street för party och nära till Discovery för shopping. Något smutsig bädd.
Carina M. Reste med partner Sweden, den 16 juli 2011
Bra hotell med trevlig personal

Bra läge
8,3
Bra läge på Kuta beach. Nära till shopping och nära till stranden. Trevligt litet poolområde. Lugn och tyst innergård.
Emilie F. Reste med partner Sweden, den 2 januari 2011
Prisvärt

Mycket trevlig personal, bra frukost, AC, som en oas.
7,7
Ett trevligt hotell med mycket bra läge i Kuta, nära till stranden men ändå lugnt då rummen ligger mot en innergård. Personalen var enormt trevliga och serviceminded. Frukosten var utmärkt och överlag så är det absolut ett prisvärt hotell. Poolen var ganska liten med endast 6 stycken solstolar vilket var lite tråkigt då stranden inte är någon höjdare. Men i gengäld så var det oftast knappt någon rusning till stolarna.
Tips om shopping: På Poppies I & II kan man köpa souvenirer och kläder precis hur billigt som helst. Men glöm absolut inte att pruta! Försäljarna kan säga priser om är 3-4 ggr så höga som i affärerna så pruta friskt.
Mark P. Reste med partner Philippines, den 25 november 2014
Very nice hotel clean affordable

Affordable, Near tourist spots, clean and nice staff
9,3
Revi N. Familj med småbarn Indonesia, den 13 november 2014
Simple and warm hotel

Location, location and value for money
6,3
This is my second visit to this hotel and we only stay for 1 night because we only stay for transit and move to another hotel on the next day. this hotel located in a very strategic area, 5 minutes walk to Kuta beach near Inna hotel, 3 minutes to Dullang Resto and 15 minutes walk to Discovery mall. Very convenient and nice hotel.
Ma. I. Reste med partner Philippines, den 12 november 2014
Yulia Bali Inn

It was really near the beach and was in the middle of Kuta, their rooms were really clean, and the hotel itself was simply beautiful
9
I loved my stay!!! Although, I'm not sure if they have room service cause most of the time they asked me to pick up stuff at the lobby but that's fine.
Meng J. Reste med partner Malaysia, den 11 november 2014
fair

location only
6,3
Mui F. Reste med partner Malaysia, den 8 november 2014
good location, near Kuta beach

locations, clean room, friendly staff
8,3
the location was good and very near to beach, many shop lots nearby and no worries looking for goods and food. room is clean.
Yok K. Familj med äldre barn Malaysia, den 1 november 2014
Very good

Location is near the beach, breakfast is good, staff is helpful.
7,3
Value for money, I will go back to stay on next visit.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidanYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrassYulia Beach Inn Hotel Bali - BadrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - BadrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - BadrumYulia Beach Inn Hotel Bali - TrädgårdYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - BadrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Pool


AS-AGWEB-3A03