eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta / Tuban, Bali, Indonesien (Visa karta)

Boka nu!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Pool Yulia Beach Inn Hotel Bali - Lobby Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Pool Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrass Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrass Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrass Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Badrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Badrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Badrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Badrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Entré Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrass Yulia Beach Inn Hotel Bali - Restaurang
Område: Kuta / Tuban Antal rum: 41

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 2206 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
9,0
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,1
Alla recensioner (2206)
Sortera efter:
Per E. Reste med partner Sweden, den 7 januari 2013
Bra läge

Läget
9,3
Bra läge nära stranden. Utmärkt frukost. Wifi-n fungerade bara utanför rummet.
Erik W. Reste med partner Sweden, den 31 augusti 2012
Fräscht och perfekt läge

fina rum m badkar och dusch
6,7
Sprang flera råttor i trädgården och vid poolen, vilket var hemskt för min flickvän. Okej frukost. Dåligt wifi överlag. Flyttade efter en dag för billigare ställe, men detta var absolut prisvärt! Nära till stranden, nära till Poppies 1, nära till Legian street för party och nära till Discovery för shopping. Något smutsig bädd.
Carina M. Reste med partner Sweden, den 16 juli 2011
Bra hotell med trevlig personal

Bra läge
8,3
Bra läge på Kuta beach. Nära till shopping och nära till stranden. Trevligt litet poolområde. Lugn och tyst innergård.
Emilie F. Reste med partner Sweden, den 2 januari 2011
Prisvärt

Mycket trevlig personal, bra frukost, AC, som en oas.
7,7
Ett trevligt hotell med mycket bra läge i Kuta, nära till stranden men ändå lugnt då rummen ligger mot en innergård. Personalen var enormt trevliga och serviceminded. Frukosten var utmärkt och överlag så är det absolut ett prisvärt hotell. Poolen var ganska liten med endast 6 stycken solstolar vilket var lite tråkigt då stranden inte är någon höjdare. Men i gengäld så var det oftast knappt någon rusning till stolarna.
Tips om shopping: På Poppies I & II kan man köpa souvenirer och kläder precis hur billigt som helst. Men glöm absolut inte att pruta! Försäljarna kan säga priser om är 3-4 ggr så höga som i affärerna så pruta friskt.
Chor C. Reste med partner Malaysia, den 1 mars 2015
Clean, tidy and friendly staff

basically everthing about Yulia are perfect and value for money
9,3
attended by friendly staffs, clean and tidy room. Nice breakfast and welcome drinks. Everything just too perfect for this hotel
Ahmad S. Familj med småbarn Malaysia, den 20 februari 2015
Very nice and comfortable hotel

friendly staff, clean environment, suitable for my family vacation
9,7
maximum star for this hotel. i think it is a very nice to travel with the young children. the environment is very clean and the place is located just few minutes to kuta beach and shopping places.
Irwan S. Familj med äldre barn Indonesia, den 20 februari 2015
value for money

good location, attentive staff, value for money
7,7
good location, attentive staff, value for money
Du J. Familj med äldre barn China, den 17 februari 2015
Worth the price

Location, little garden, other service
6,7
I stayed 3 nights ther with my parents, overall is ok, I booked 4 months ago so i think it worth the price. The outside looks good but in the room is very simple, sometimes ants on the wall, it's anout 5 mins walk to the kuta beach.
Anna M. Reste med partner Australia, den 15 februari 2015
Briillant

Location,clean,value for money
9,7
We had a relaxing time ,beautiful little hotel .will stay again.
Barathan P. Reste med partner Singapore, den 10 februari 2015
Great Value and Great stay. Perfect location

1. The Balinese landscape 2. The Room Cleanliness 3. The Friendly Staff
9
Great Stay and very well looked after. Great location and Hotel has a good restaurant. Just a short walk to the Beach. Kuta is known to be hectic and a Party place but Yulia Inn really lets you wind back and unwind in a peaceful and tranquil setting.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - PoolYulia Beach Inn Hotel Bali - LobbyYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - PoolYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrassYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrassYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrassYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - BadrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - BadrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - BadrumYulia Beach Inn Hotel Bali - BadrumYulia Beach Inn Hotel Bali - EntréYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrassYulia Beach Inn Hotel Bali - RestaurangYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - TrädgårdYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrassYulia Beach Inn Hotel Bali - TrädgårdYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum


AS-AGWEB-3B02