eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta / Tuban, Bali, Indonesien (Visa karta)

Boka nu!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrass Yulia Beach Inn Hotel Bali - Badrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidan
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidan Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Badrum Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum
Område: Kuta / Tuban Antal rum: 41

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 2083 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
9,0
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,1
Alla recensioner (2083)
Sortera efter:
Per E. Reste med partner Sweden, den 7 januari 2013
Bra läge

Läget
9,3
Bra läge nära stranden. Utmärkt frukost. Wifi-n fungerade bara utanför rummet.
Erik W. Reste med partner Sweden, den 31 augusti 2012
Fräscht och perfekt läge

fina rum m badkar och dusch
6,7
Sprang flera råttor i trädgården och vid poolen, vilket var hemskt för min flickvän. Okej frukost. Dåligt wifi överlag. Flyttade efter en dag för billigare ställe, men detta var absolut prisvärt! Nära till stranden, nära till Poppies 1, nära till Legian street för party och nära till Discovery för shopping. Något smutsig bädd.
Carina M. Reste med partner Sweden, den 16 juli 2011
Bra hotell med trevlig personal

Bra läge
8,3
Bra läge på Kuta beach. Nära till shopping och nära till stranden. Trevligt litet poolområde. Lugn och tyst innergård.
Emilie F. Reste med partner Sweden, den 2 januari 2011
Prisvärt

Mycket trevlig personal, bra frukost, AC, som en oas.
7,7
Ett trevligt hotell med mycket bra läge i Kuta, nära till stranden men ändå lugnt då rummen ligger mot en innergård. Personalen var enormt trevliga och serviceminded. Frukosten var utmärkt och överlag så är det absolut ett prisvärt hotell. Poolen var ganska liten med endast 6 stycken solstolar vilket var lite tråkigt då stranden inte är någon höjdare. Men i gengäld så var det oftast knappt någon rusning till stolarna.
Tips om shopping: På Poppies I & II kan man köpa souvenirer och kläder precis hur billigt som helst. Men glöm absolut inte att pruta! Försäljarna kan säga priser om är 3-4 ggr så höga som i affärerna så pruta friskt.
Jing G. Ensamresenär China, den 10 augusti 2014
good stay

room quality, proximity to beach, nice staff
8
My booking was for a deluxe, but they upgraded it to a super deluxe for free. The room's spacious, clean and very comfortable. It was on the ground floor, and I had a porch to myself. Very relaxed atmosphere, with a pool and garden at the back. 2 minutes walk to the beautiful Kuta beach, perfect especially for surfing. Then I book 2 more nights, thinking perhaps I won't find a nicer place with the same kind money.
Lim J. Ensamresenär Malaysia, den 29 juli 2014
great location

beach, shopping,relax
8
The area is conveniently access to Beach and all the shopping spot. The Facilities need to improve such as the bath room water running very slow .
An G. Reste med partner Australia, den 28 juli 2014
Not good for money, more expansive.

close beach, wire need go to outside the room.
6,7
not for next time when I travel Bali.
Barathan P. Reste med partner Singapore, den 26 juli 2014
Perfect Sanctuary

Great location. Friendly staff and Tranquil greenery
9,7
Fabulous. Great value for money and more the quietness of the place in the inner rooms and splendid and cosy landscaping
Kok K. Gruppresenär Malaysia, den 20 juli 2014
nice and service is fine

no
6
The customer service is fine . The area is conveniently access to Beach and all the shopping spot. The Facilities need to improve such as the bath room water running very slow .
Amber N. Reste med partner Australia, den 20 juli 2014
Stay at Yulia

cleanliness, location near the beach
6,3
Everything was generally good, however breakfast was slow service. I ended up getting the complete wrong order and my partner ended up with my order. When we advised this we were told that it was the right order and that we were incorrect. This is not very good service, especially since we were time poor and needed to go to the airport that later that morning

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidanYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terrassYulia Beach Inn Hotel Bali - BadrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från utsidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellet från insidanYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - GästrumYulia Beach Inn Hotel Bali - BadrumYulia Beach Inn Hotel Bali - Gästrum


AS-AGWEB-3A03