eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Zing's Ganymede Resort

41 3/85,86 Moo 12 Jomtien Complex, Dong Tarn Beach, Pattaya, Thailand 20260 (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Ganymede- Resort & Spa
Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Pool Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Pool Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Gym Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Reception Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Café Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Café Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Café Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Café Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Badtunna Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidan Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidan Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidan Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Entré Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Svit Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Reception
Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Pool Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Pool Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Faciliteter Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryck Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Lobby Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryck Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryck Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryck Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryck
Område: Dong Tarn Beach Antal rum: 37
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

från 563 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
7,8
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (563)
Sortera efter:
Hans N. Ensamresenär Sweden, den 8 november 2014
Lång weekend

Läget, priset, facilitetrena
8
utmärkt förutom att frukosten är underligt presenterad på matsedeln. man kan ej utläsa vad som ingår i de olika typerna
Lars R. Ensamresenär Sweden, den 12 januari 2014
Rent och prisvänligt hotell.

Bra service, rena rum och härlig pool. Hotellet är från början ett gayhotell som idag blivit utbyggt.
9
Alltid lika trevligt och nära till allt. Frukosten får man ta med en nypa salt.
Resgar J. Gruppresenär Sweden, den 25 juni 2013
Bra hotell

Språkwt, rent, nära stranden .
9
Fredrik B. Reste med partner Sweden, den 19 april 2013
Vänlig men oproffessionell personal.

Läget, närhet till kommunikationer, närhet till stranden.
5,3
Frukost skulle enligt beställningen ingå, men vi fick betala för dryck. Man fick också betala extra om man ville ha mer än den ynka frukosttallrik som ingick. Personalen var lekfulla och trevliga, men unga och oerfarna. Stämningen bland gäster och personal var dock god. Poolside-sviten vi hade var stor, men luktade lite mögel. Det var mycket mygg i området och myggen kom även in i rummet - så vi fick spraya varje dag.
Roger L. Ensamresenär Sweden, den 12 mars 2013
Jätte fint hotell i stil

Personalen läget standarden
9,3
Väldigt uppskattad, något jag gärna hatte velat veta innan jag valde att boka detta hotell är att det ligger i Pattayas gay area, detta ink hotellet samt deras personal va alla homosexuella. Men dem var fantastiskt trevliga och jag rekommenderar lätt hotellet, ni som reser ensamma, två eller flera vänner. Det kommer tas föregivet att du ni är homosexuella
Felix B. Reste med partner Sweden, den 29 november 2012
"Gay-friendly" hotell/område

Lugnt område, nära till stranden
6,3
Det va väldigt trevlig personal på hotellet. Tyvärr höll dom på att renovera poolområdet, vilket förde ett jävla liv. Rummet var medelmåttigt, de va ganska stort men ingen vidare inredning. Det är ett hotell jag själv har rekommenderat för min homosexuella svåger och hans pojkvän. Det visade sig att det var ett hotell complex där nästan alla som jobbade eller bodde var homosexuella. Med allt från unga singelmän till äldre par, såg faktiskt inte en enda kvinna på området som inte jobbade där.
Wilfred M. Ensamresenär United Kingdom, den 20 januari 2015
Pool towels

The location ,staff friendliness ,room cleanliness
9
the staff I found was very friendly and helpful ,comfort and cleanliness of the room was very good the cleaner always greeted you with a smile ,the breakfast was as good as any others places around there .the only thing that concerned me based on emergencys ,was that there was no telephone in the room , my only annoyance was at the pool I booked a double room for myself ,and they charged me extra 50 baht for extra pool towel I feel that this was a bit stingy as I only asked once for extra towel the pool staff was clearly embarrass having to ask me for the extra 50 baht .other than that niggle I recommend this Hotel
William B. Ensamresenär Canada, den 19 januari 2015
good stay

location nice room
7,7
Nice clean room, reasonable size. In the middle of gay area so helps tobe gay I am not but if you do not mind being checked in at reception by very gay guys, mostly gays at pool and being leered at in the neighbourhood then its a good spot. Some very good restaurants in area, not far to walk to beach easy to take songtheow to pattaya.
Denis K. Reste med partner Denmark, den 9 januari 2015
Comfortable

Location, Comfortable roons, Clean
8
Nice hotel, clean and great poolside suite. Ungortunately most of the staff can't understand basic english.
James T. Ensamresenär United Kingdom, den 5 januari 2015
Zing ganymede review

Relaxed atmosphere, Swimming Pool , Bar and fitness studio .
9
My stay at the Ganymede resort was very relaxing and if asked for any information was given the best advice possible including motorbike hire and excursions.After two weeks I felt like part of a little family . To put it short nice people , nice place, value for money.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Zing’s Ganymede Resort PattayaZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - SpaZing’s Ganymede Resort Pattaya - GymZing’s Ganymede Resort Pattaya - ReceptionZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - BadtunnaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidanZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidanZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidanZing’s Ganymede Resort Pattaya - EntréZing’s Ganymede Resort Pattaya - SvitZing’s Ganymede Resort Pattaya - ReceptionZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - FaciliteterZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - LobbyZing’s Ganymede Resort Pattaya - SpaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - SpaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - SpaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - ReceptionZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidanZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - FaciliteterZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidanZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - Balkong/terrassZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - SpaZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - SpaZing’s Ganymede Resort Pattaya - SpaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryck


AS-AGWEB-3A07