Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Zing's Ganymede Resort

41 3/85,86 Moo 12 Jomtien Complex, Dong Tarn Beach, Pattaya, Thailand 20260 (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Ganymede- Resort & Spa
Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Pool Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Pool Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Gym Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Reception Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Café Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Café Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Café Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Café Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Badtunna Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidan Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidan Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidan Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Entré Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Svit Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Reception
Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Pool Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Pool Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Faciliteter Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryck Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Lobby Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryck Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryck Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryck Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryck
Område: Dong Tarn Beach Antal rum: 37
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 618
omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
7,9
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (618)
Sortera efter:
Anders P. Ensamresenär Sweden, den 18 maj 2015
Standrard hotrel

Bra läge och hyfsat tyst i ett annars livligt område
7,7
Det är allt trevligt att vara på hotellet . Man har ett bra rum med standard . Att de har skaffat hiss är mycket bra. Städpersonalen är mycket bra och fixar saker om man påpekar . som tex om det kommer in myror och de själva inte har sett det Så fixar det det det snabbt och bra. så det försvinner .
Eduardo C. Ensamresenär Sweden, den 14 maj 2015
helt ok

pris, läge och rent
7,3
Det var bra
Lizette L. Ensamresenär Sweden, den 1 mars 2015
jättebra hotell

rummen, pool & fitness, nära till strand
9
Bokade först 4 nätter här men så fort jag kom hit bokade jag ytterligare 10 nätter. Superbra hotell med bra service och rena rum, 5 min gåing till stranden. Hit kommer jag åka igen om jag besöker pattaya i framtiden.
Hans N. Ensamresenär Sweden, den 8 november 2014
Lång weekend

Läget, priset, facilitetrena
8
utmärkt förutom att frukosten är underligt presenterad på matsedeln. man kan ej utläsa vad som ingår i de olika typerna
Lars R. Ensamresenär Sweden, den 12 januari 2014
Rent och prisvänligt hotell.

Bra service, rena rum och härlig pool. Hotellet är från början ett gayhotell som idag blivit utbyggt.
9
Alltid lika trevligt och nära till allt. Frukosten får man ta med en nypa salt.
Resgar J. Gruppresenär Sweden, den 25 juni 2013
Bra hotell

Språkwt, rent, nära stranden .
9
Fredrik B. Reste med partner Sweden, den 19 april 2013
Vänlig men oproffessionell personal.

Läget, närhet till kommunikationer, närhet till stranden.
5,3
Frukost skulle enligt beställningen ingå, men vi fick betala för dryck. Man fick också betala extra om man ville ha mer än den ynka frukosttallrik som ingick. Personalen var lekfulla och trevliga, men unga och oerfarna. Stämningen bland gäster och personal var dock god. Poolside-sviten vi hade var stor, men luktade lite mögel. Det var mycket mygg i området och myggen kom även in i rummet - så vi fick spraya varje dag.
Roger L. Ensamresenär Sweden, den 12 mars 2013
Jätte fint hotell i stil

Personalen läget standarden
9,3
Väldigt uppskattad, något jag gärna hatte velat veta innan jag valde att boka detta hotell är att det ligger i Pattayas gay area, detta ink hotellet samt deras personal va alla homosexuella. Men dem var fantastiskt trevliga och jag rekommenderar lätt hotellet, ni som reser ensamma, två eller flera vänner. Det kommer tas föregivet att du ni är homosexuella
Felix B. Reste med partner Sweden, den 29 november 2012
"Gay-friendly" hotell/område

Lugnt område, nära till stranden
6,3
Det va väldigt trevlig personal på hotellet. Tyvärr höll dom på att renovera poolområdet, vilket förde ett jävla liv. Rummet var medelmåttigt, de va ganska stort men ingen vidare inredning. Det är ett hotell jag själv har rekommenderat för min homosexuella svåger och hans pojkvän. Det visade sig att det var ett hotell complex där nästan alla som jobbade eller bodde var homosexuella. Med allt från unga singelmän till äldre par, såg faktiskt inte en enda kvinna på området som inte jobbade där.
Michael P. Ensamresenär Australia, den 22 juni 2015
A reasonable place, let down by management

Price, pool, location
6,3
I've stayed at this hotel many times. If you like a Jomtien location, it represents good value for money. The standard rooms are fine for a couple of nights. This time I paid for an upgrade and was given a room in the main building. It was located on top of some air conditioners outside and they were constantly noisy - so I had to move. The main building (where the check in is) is inconveniently located for the pool. The upgrade was not worth the extra money. Day staff at the restaurant and the regular weekday girl at check in are very friendly and polite. The large girl who works the check in desk at night is lazy and impolite. When I had to go down to ask her for assistance, she had to be persuaded to assist, as it was just too much trouble for her. I found her whole attitude offensive. I gave this feedback to the manager the next day and advised him of my experience - and he could not have been less interested. He made an excuse for her then proceeded to ignore me and get on with his work. Two examples of "great" customer service! The pool is very nice, though pool staff are bored and disinterested. I found the breakfast a little overpriced for what it was. All in all, a reasonable and cheap hotel in a good location with a nice pool - looked after by a manager who seems not to care less about his own or his staff's attitude to customer service.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Zing’s Ganymede Resort PattayaZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - SpaZing’s Ganymede Resort Pattaya - GymZing’s Ganymede Resort Pattaya - ReceptionZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - BadtunnaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidanZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidanZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidanZing’s Ganymede Resort Pattaya - EntréZing’s Ganymede Resort Pattaya - SvitZing’s Ganymede Resort Pattaya - ReceptionZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - FaciliteterZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - LobbyZing’s Ganymede Resort Pattaya - SpaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - SpaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - SpaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - ReceptionZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidanZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - FaciliteterZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidanZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryckZing’s Ganymede Resort Pattaya - Balkong/terrassZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - SpaZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - SpaZing’s Ganymede Resort Pattaya - SpaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Mat och dryck


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

HK-AGWEB-2D05