eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Zing's Ganymede Resort

41 3/85,86 Moo 12 Jomtien Complex, Dong Tarn Beach, Pattaya, Thailand 20260 (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Ganymede- Resort & Spa
Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Gästrum Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Pool Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Pool Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Gym Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Gästrum Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Gästrum Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Gästrum Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Gästrum Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Gästrum Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Gästrum Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Restaurang Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Reception Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Café Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Café Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Café
Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Café Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Badtunna Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidan Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidan Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidan Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidan Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidan Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Entré Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Svit Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Reception Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Pool Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Café
Område: Dong Tarn Beach Antal rum: 37
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 535 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
7,8
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
6,6
Alla recensioner (535)
Sortera efter:
Hans N. Ensamresenär Sweden, den 8 november 2014
Lång weekend

Läget, priset, facilitetrena
8
utmärkt förutom att frukosten är underligt presenterad på matsedeln. man kan ej utläsa vad som ingår i de olika typerna
Lars R. Ensamresenär Sweden, den 12 januari 2014
Rent och prisvänligt hotell.

Bra service, rena rum och härlig pool. Hotellet är från början ett gayhotell som idag blivit utbyggt.
9
Alltid lika trevligt och nära till allt. Frukosten får man ta med en nypa salt.
Resgar J. Gruppresenär Sweden, den 25 juni 2013
Bra hotell

Språkwt, rent, nära stranden .
9
Fredrik B. Reste med partner Sweden, den 19 april 2013
Vänlig men oproffessionell personal.

Läget, närhet till kommunikationer, närhet till stranden.
5,3
Frukost skulle enligt beställningen ingå, men vi fick betala för dryck. Man fick också betala extra om man ville ha mer än den ynka frukosttallrik som ingick. Personalen var lekfulla och trevliga, men unga och oerfarna. Stämningen bland gäster och personal var dock god. Poolside-sviten vi hade var stor, men luktade lite mögel. Det var mycket mygg i området och myggen kom även in i rummet - så vi fick spraya varje dag.
Roger L. Ensamresenär Sweden, den 12 mars 2013
Jätte fint hotell i stil

Personalen läget standarden
9,3
Väldigt uppskattad, något jag gärna hatte velat veta innan jag valde att boka detta hotell är att det ligger i Pattayas gay area, detta ink hotellet samt deras personal va alla homosexuella. Men dem var fantastiskt trevliga och jag rekommenderar lätt hotellet, ni som reser ensamma, två eller flera vänner. Det kommer tas föregivet att du ni är homosexuella
Felix B. Reste med partner Sweden, den 29 november 2012
"Gay-friendly" hotell/område

Lugnt område, nära till stranden
6,3
Det va väldigt trevlig personal på hotellet. Tyvärr höll dom på att renovera poolområdet, vilket förde ett jävla liv. Rummet var medelmåttigt, de va ganska stort men ingen vidare inredning. Det är ett hotell jag själv har rekommenderat för min homosexuella svåger och hans pojkvän. Det visade sig att det var ett hotell complex där nästan alla som jobbade eller bodde var homosexuella. Med allt från unga singelmän till äldre par, såg faktiskt inte en enda kvinna på området som inte jobbade där.
Apoorv S. Reste med partner India, den 18 november 2014
Perfect little resort in a great location!

Friendly staff, Awesome location, Beautiful little hotel
8,7
Perfect! We needed to be away from all the noise and madness Pattaya had to offer, yet catch up with it. This pretty resort was super convenient, and very nice. We could get songthaew to virtually the entire places "that matter" in Pattaya right in front. Beautiful beach to walk on right next to it. Small, but functional rooms. Great stay!
John N. Ensamresenär Denmark, den 5 november 2014
Very nice

Staff, room and pool...
8
Exelent..
John L. Ensamresenär United States of America, den 5 november 2014
Good Value in a Good Location

Staff attentiveness, good location and a great value
9,3
A very pleasant stay in a good location. A great value with an attentive staff. I plan to return at my first opportunity.
Matheephat P. Reste med partner Thailand, den 19 oktober 2014
Nice location

nice room, great swimming pool, staff friendly
8
good location, room very big and comfortable

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Zing’s Ganymede Resort PattayaZing’s Ganymede Resort Pattaya - GästrumZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - SpaZing’s Ganymede Resort Pattaya - GymZing’s Ganymede Resort Pattaya - GästrumZing’s Ganymede Resort Pattaya - GästrumZing’s Ganymede Resort Pattaya - GästrumZing’s Ganymede Resort Pattaya - GästrumZing’s Ganymede Resort Pattaya - GästrumZing’s Ganymede Resort Pattaya - GästrumZing’s Ganymede Resort Pattaya - RestaurangZing’s Ganymede Resort Pattaya - ReceptionZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - BadtunnaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidanZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidanZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidanZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidanZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidanZing’s Ganymede Resort Pattaya - EntréZing’s Ganymede Resort Pattaya - SvitZing’s Ganymede Resort Pattaya - ReceptionZing’s Ganymede Resort Pattaya - PoolZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - CaféZing’s Ganymede Resort Pattaya - EntréZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidanZing’s Ganymede Resort Pattaya - BadtunnaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från insidanZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från utsidanZing’s Ganymede Resort Pattaya - GästrumZing’s Ganymede Resort Pattaya - SvitZing’s Ganymede Resort Pattaya - Balkong/terrassZing’s Ganymede Resort Pattaya - Balkong/terrassZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hotellet från insidanZing’s Ganymede Resort Pattaya - GästrumZing’s Ganymede Resort Pattaya - Café


AS-AGWEB-3A02