Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Zylan Luxury Villa

115 Rosmead Place, Cinnamon Gardens, Colombo, Sri Lanka

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

baserat på 450 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,0
Läge
8,2
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,7
Mat/Middag
7,8
Alla omdömen (450)
Sortera efter:
Caspar A. Reste med partner Netherlands, den 10 februari 2016
Perfekt hotell

Bra läge, mycket stiligt, rent
9,7
Zylan är ett mycket bra val när du letar efter ett betalbsrt (prisvårt!) hotell i Colombo. Hotellet har en ganska hög standard och en mycket vacker inredning. Frukost är bra och på taket finns en liten pool och där har du en bra vy över omgivningen. Vårt rum var ganska stort och det gälde även för vår balkong samt badrummet. Zylan rekommenderas varmt och bestämt när du har din vistelse i Sri Lankas huvudstad!
Anmäl det här omdömet
Margit J. Reste med partner Sweden, den 26 februari 2015
Mycket vackert och smakfullt hotell. Hjälpsamperso

Bra personal vackert hotell bra läge
8,7
Den var lyckad. Vackert rum. Smakfullt. Lugnt och fint.
Anmäl det här omdömet
Hans L. Reste med partner Sweden, den 6 februari 2013
Perfekt litet hotell med personlig service

Hotellet ligger i den "fin" stadsdelen, litet koncepthotell med 10 unika rum. Fantastiskt vackert renoverat och ombyggt. Ögar och själen mår bar här. Personalen är mycket serviceinriktad att ger gästen all service som efterfrågas
9
En riktig pårla. Hotellet passar inte för barnfamiljer utan för par eller sällskap som vill ha det lugnt och skönt i en vacker miljö.
Anmäl det här omdömet
Ibrahim H. Ensamresenär Maldives, den 14 maj 2016
Tourist
6
It's a very quiet, clean, simple place with very hospitable staff and great food!
Anmäl det här omdömet
Daniel A. Reste med partner United States of America, den 12 april 2016
Good location and friendly staff
6
This boutique hotel is nicely designed with quality in mind. Bamboo trees provide shading from the surrounding buildings and the wood work is beautifully designed. Would highly recommend this place to someone staying in Colombo that desires a nice accommodation for a reasonable price.
Anmäl det här omdömet
Sh.Tahir I. Reste med partner Pakistan, den 4 april 2016
Good
5
Hospitality level is very low. Break fast is very pathetic . Atmosphere is very dull & gloomy.
Anmäl det här omdömet
Fabian S. Familj med småbarn Sweden, den 27 mars 2016
Lovely place
5,7
Beautiful hotel with nice pool and good service.
Anmäl det här omdömet
Tyrrian L. Reste med partner United Kingdom, den 7 mars 2016
3rd stay at Zylan

Room size, restaurant and the friendly staff
8,7
This was our 3rd stay at Zylan and will not be our last! We enjoy the comfort and luxury of this lovely, beautifully decorated small hotel(10 good sized rooms) with it's helpful friendly staff. Zylan is situated in the quiet Colombo 7 district, close to the golf club and well situated for most places of interested. ZEN a super Japanese restaurant is on the roof open to all. There is no alcohol due to hotel's situation close to a school (local law) but no objections to you bringing in your own. WE always enjoy staying in Zylan and we will be back again next year.
Anmäl det här omdömet
Ismail F. Affärsresenär Maldives, den 4 mars 2016
Great stay!

location, facility, space
7,7
Anmäl det här omdömet
Caspar A. Reste med partner Netherlands, den 20 februari 2016
Very good hotell
6,7
If you are in Colombo, Zylan is a very good hotel i a quiet area (Cinnamon gardens). Stylish, clean, friendly staff. We can definitely recommend this hotel.
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
Zylan Luxury Villa ColomboZylan Luxury Villa Colombo - GästrumZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - GästrumZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - GästrumZylan Luxury Villa Colombo - GästrumZylan Luxury Villa Colombo - GästrumZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - GästrumZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - GästrumZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från utsidanZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - PoolZylan Luxury Villa Colombo - PoolZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - EntréZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - PoolZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - RestaurangZylan Luxury Villa Colombo - RestaurangZylan Luxury Villa Colombo - RestaurangZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - Hotellet från insidanZylan Luxury Villa Colombo - Gästrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C03