Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Enter your dates to check availability and book this hotel

Talima Fish Sanctuary, Olango Island, Lapu-Lapu City, Mactan Island, Mactan Island, Philippines 6015 (Show on map)

Book now!

Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Restaurant Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - View Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Entrance Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Garden Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Garden Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Garden Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Garden Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Beach Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Restaurant Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Beach front Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Viewing deck Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Beach front Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Beach front Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Cliff side Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Swimming Pool Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Swimming Pool
Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Swimming Pool Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Restaurant Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - View Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - View Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Facilities Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Beach Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Beach Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - View Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Swimming Pool Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Garden Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Beach Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - View
Area: Mactan Island Number of Rooms: 8

Recent customer reviews

Staff Performance
Hotel Condition/Cleanliness
Room Comfort/Standard
Food/Dining
Business travelers (3)
Sort by:
Brad L. Business travelers United States of America, September 7, 2013
Very nice and quiet hidden gem.

1) Serene. 2) Beautiful Surroundings. 3) Good food.
This is a very quiet and peaceful getaway. You need to take a ferry from Mactan Island to Olango Island, and then catch a tricycle to get to the resort. The rooms are comfortable, large, and clean. The bathrooms are also modern, large, and clean. There's no beach, but the ocean view is still very beautiful. There is some nice snorkeling in the fish sanctuary at the resort. The pool is pretty nice too. I was surprised by the quality of the food. I especially enjoyed the Talima Express.
Report this review
Vlad T. Business travelers United States of America, June 27, 2011
very relaxing island a++

very relaxing island makes you forget about crazy city
next trip for sure will come back ...
Report this review
Masahiro A. Business travelers Japan, September 9, 2013
ゆっくりとした時間が流れる隠れ家リゾート

何もないところ、野鳥、ゲッコウやヤドカリ、ホタルの一種など自然がいっぱい感じれるところ、縛られない感じ
とにかく他のレビューにもあったようにゆっくりとした時間が流れる場所です。レビューを見て予約しましたが、最初小さな島かと思ったのですが、地図をみると以外に大きな島でそた。しかしながら実際に行ってみると、行く途中の道は荒れたオフロードを通っていったので、少々不安になりましたが、逆に集落とは離れているので、隠れ家的な感じで、リゾートについてみると、そこはキレイな小さい村といった感じのリゾートでした。私が予約したところはベランダにハンモックなどあって、読書するにはもってこいの部屋でした。アクティビティもあるようでしたが、私は何も選ばずに、ただそこで過ごすだけにしました。当初1日だけの宿泊予定でしたが、ついて落ち着いてみると、かなり気に入ったので2日間にしようと、カード決済できるか聞いたら、NGだったので、一度あきらめると伝えました。でもやはりどうしても泊まりたくなったので再度webにて予約したら、すごく喜んでくれて、その後食事の後にマンゴーのサービスをしてくれました。2日目にたまたまオーナーが来たらしく、わざわざ私に追加で宿泊してくれたことに感謝の挨拶と、ビールとおつまみを奢ってくれました。少々ビジネスの話をしましたが、ここは小さいビジネスだけど、きれいな空気と静かな空間を大事にしたいから、それでいいのだと言っていました。オーナーの意思が他のスタッフにしっかりと伝わっていると感じました。 部屋はバスタブはなく、シャワーはかなり水圧が弱いです。あとテレビもないです(私にとっては余計なものなので逆にありがたかったですが)あと、水が2本とタオル2つ、石鹸が一つだけで、シャンプーも歯ブラシ(歯ブラシはフィリピンのホテルはある方が珍しいですが)歯磨き粉などはありまえん。それ以外は気になるところはないと思います。食事は口に合う合わないがあると思いますが、私はサンドイッチと魚のソテーがおいしいと感じました。値段は一皿200ペソくらいで、外食なのでその程度と思います。現金しか使えないことや、ATMはオクタンまでいかないとだめなので、用意しておいた方がいいです。(追加の宿泊の時にドルはもっていないか聞かれたので、ドルなど持っていれば対応してくれそうでした)夜はオクタン島から花火が見えました。日本のホタルとは違う形ですが、おしりがヒカル虫がいて、きれいでした。海はそこまできれいではないですが、オクタンも同じだと思います(基本的にビーチがあるところは人工だと思います)総合的に私はかなりスキな場所になりました。オクタン島のリゾートの価格からすると、かなり安くて、きれいな場所でとてもいい気分でした。ちなみに船は朝5時から1時間ごとに(オランゴ島から出発?)出ているそうで15ペソです。私は荷物がほとんどなかったので、バイクの後ろに乗ると30ペソ、サイドカーのようなバイシクルは120から150ペソです。港からバイク等に乗るときは、バイクが集まっている場所の中央に紙を持っているおじさんが、とり仕切っているようなので、その人にお伺いしてください。
Report this review

Book now!

Sale ends soon!

Talima Beach Villas & Dive Resort Mactan IslandTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - RestaurantTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - ViewTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - EntranceTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - GardenTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - GardenTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - GardenTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - GardenTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - BeachTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - RestaurantTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Beach frontTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Viewing deckTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Beach frontTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Beach frontTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Cliff sideTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Swimming PoolTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Swimming PoolTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Swimming PoolTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - RestaurantTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - ViewTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - ViewTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - FacilitiesTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - BeachTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - BeachTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - ViewTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Swimming PoolTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - GardenTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - BeachTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - ViewTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - EntranceTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - GardenTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - GardenTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Beach CabanaTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - GardenTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - GardenTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Dive CenterTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - ViewTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Beach CabanaTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Swimming PoolTalima Beach Villas & Dive Resort Mactan Island - Swimming Pool

Agoda.com is part of The Priceline Group, the world leader in online travel & related services.