ya da

Bir Agoda müşterisi bir otelden check out yaptırdığında, kendisine oteldeki konaklaması ile ilgili bir değerlendirme yazmasını isteyen bir e-posta yollarız.Değerlendirmelerin gönderilebilmesinin tek yolu budur.Her değerlendirme, Agoda internet sitesinde yayınlanmadan önce içerik ekibimiz tarafından onaylanmalıdır.Bu nedenle, diğer seyahat sitelerinin çoğundan farklı olarak, TÜM Agoda değerlendirmeleri onaylı ve gerçektir.
Uygunluğu kontrol edip otelde yer ayırtmak için tarihlerinizi girin

CHI Residences 138

138 Connaught Road West, Sai Ying Pun, Batı Hong Kong Adası, Hong Kong (Haritayı göster)

Şimdi ayırtın!

CHI Residences 138 Hong Kong - Konuk Odası CHI Residences 138 Hong Kong - Banyo CHI Residences 138 Hong Kong - Fitness Salonu CHI Residences 138 Hong Kong - Konuk Odası CHI Residences 138 Hong Kong - Konuk Odası CHI Residences 138 Hong Kong - Manzara CHI Residences 138 Hong Kong - Banyo
Bölge: Batı Hong Kong Adası Oda sayısı: 52
Ücretsiz Wifi

Yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat Tipini Seçin

 

Çok İyi

7,9

674 değerlendirme

Parasal Değeri
8,2
Konum
7,2
Personel Performansı
8,2
Otel Koşulları/Temizlik
8,6
Oda Konforu/Standardı
8,8
Yiyecek/Yemek
6,1
Tüm değerlendirmeler (674)
Buna göre sırala:
Hakan G. Gruplar Turkey, 25 Ağustos 2013
Shopping, Disneyland, metro MTR...

Mukemmel manzara, Macau Ferry iskelesi ve MTR istasyonu yakin...
10
Mukemmeldi herkese tavsiye ediyorum, Macau Macao kesinlikle feribotla gidiniz tekrar CHI Residences 138 tercih edecegim, tesekkurler CHI 138...
Hakan G. Yalnız seyahat edenler Turkey, 11 Şubat 2013
guleryuzlu karsilama buyuk oda cok guzel residence

Sheung Wan MTR metro istasyonuna Macau Ferry iskelesine yakin sakin bir bolge cok memnun kaldim
8,3
Sheung Wan MTR metro istasyonuna ve Macau Ferry iskelesine yakin olmasi sakin bir bolgede olmasindan dolayi cok memnun kaldigimi soyleyebilirim residence oda, banyo tuvalet alanlari oldukca tatmin edici derecede buyuk deniz manzarasi karsinizda sessiz sakin huzur verici cevrede market change ofis mevcuttur cok memnun kaldim erken check-in yapmakta dahi herhangi bir problem yasamadim dostca karsilandim dostane bir sekilde check-out la ugurlandim tesekkurler CHI Residences 138, thanks.
Sightseeing/Attractions Tip: Macau feribotuna binerek Macau adasina gidiniz geziniz dolasiniz cok memnun kalacaksiniz gorulmesi gereken bir ada ozellikle ve onemle tavsiye ediyorum.
Youngmin O. Çiftler Hong Kong, 23 Mart 2015
Clean, nice place, big room,

Big room, nice view, clean
8,7
Fabulous with my love to stay here
Valentina L. Çiftler Singapore, 22 Mart 2015
Great Stay!

Location, Space and Attentiveness
10
Had a great stay at Chi Residences 138 with my partner. We have stayed at Chi 138 previously, and we loved the location and great view from the room. The attentiveness of the hotel staff was good as well, as we came back to a tidy room each night. We love the location as it is not far from Central, and the streets were not as bustling as the other population infested streets of Hong Kong, hence, making it a good place to stay at.
Suet Y. Çiftler Hong Kong, 21 Mart 2015
Nice hotel

Spacious, Spectacular View, Clean
9,3
this is my 6th stay in Chi and it never let me down. Staff is polite and responsive, tge room is large and clean, i have an enjoyable stay in chi as usual.
Pritha V. İş için seyahat edenler India, 18 Mart 2015
Good! Keep it up.

Service, Ambience & Staff
8
Enjoyed my stay at Chi Residences 138.
Jayson P. İş için seyahat edenler Philippines, 2 Mart 2015
My experience

Spaciouse, comfotable bed, living and dining area
6,7
Happy
Bernhard S. Çiftler Switzerland, 24 Şubat 2015
Disappointing Stay

Location, quietness, layout
4
We have stayed at Chi Residences 5 times over the past 4 years (over 10 weeks in total), since its management changed hands. We were very impressed with our first stay, when the property was called La Rivage. We have noticed a steady decline in service levels especially over the last 2 years. We were very disappointed during our recent visit. I would like to elaborate further as follows; the day before we checked out we put the sign out to make up the room and when we returned late in the afternoon nothing was done. Towels and bed linen were never changed during our 6 night stay. We ran out of toilet paper and soap and had to request from the front desk. The window was so filthy that we couldn't enjoy the view. We also had lots of ants crawling on the bay window sitting area. Really disgusting, as this is directly related to the lack of cleanliness and maintenance. As a consequence, we have decided never to return, and look for alternative accommodation for our next visit. This is really sad, as the property has a lot going for it if it would be managed better. Good bye.
Karen N. Küçük çocuklu aileler Hong Kong, 24 Şubat 2015
this is annoyinh
6
no
Yiu C. Çiftler Hong Kong, 16 Şubat 2015
gd
10
Bu müşteri yalnızca bu otele puan verdi ve yorum göndermedi.

Şimdi ayırtın!

Bu fırsat kaçmak üzere!

CHI Residences 138 Hong KongCHI Residences 138 Hong Kong - Konuk OdasıCHI Residences 138 Hong Kong - BanyoCHI Residences 138 Hong Kong - Fitness SalonuCHI Residences 138 Hong Kong - Konuk OdasıCHI Residences 138 Hong Kong - Konuk OdasıCHI Residences 138 Hong Kong - ManzaraCHI Residences 138 Hong Kong - Banyo


AS-AGWEB-3C07