ya da

Bir Agoda müşterisi bir otelden check out yaptırdığında, kendisine oteldeki konaklaması ile ilgili bir değerlendirme yazmasını isteyen bir e-posta yollarız.Değerlendirmelerin gönderilebilmesinin tek yolu budur.Her değerlendirme, Agoda internet sitesinde yayınlanmadan önce içerik ekibimiz tarafından onaylanmalıdır.Bu nedenle, diğer seyahat sitelerinin çoğundan farklı olarak, TÜM Agoda değerlendirmeleri onaylı ve gerçektir.
Uygunluğu kontrol edip otelde yer ayırtmak için tarihlerinizi girin

Furama Hotel Bukit Bintang

136, Jalan Changkat Thambi Dollah,, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malezya 55100 (Haritayı göster)

Şimdi ayırtın!

Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk Odası Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk Odası Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk Odası Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk Odası Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk Odası Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk Odası Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk Odası Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Banyo Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Resepsiyon Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Lobi Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bar/Bekleme Salonu Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Restoran Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bar/Bekleme Salonu Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bar/Bekleme Salonu Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Yüzme havuzu Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Yüzme havuzu
Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Fitness Salonu Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Toplantı Salonu Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Balo Salonu Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Toplantı Salonu Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Otelin Dış Görünümü
Bölge: Bukit Bintang Oda sayısı: 433

Yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat Tipini Seçin

 

Çok İyi

7,7

11189 değerlendirme

Parasal Değeri
7,8
Konum
7,7
Personel Performansı
7,9
Otel Koşulları/Temizlik
8,0
Oda Konforu/Standardı
7,8
Yiyecek/Yemek
7,2
Tüm değerlendirmeler (11189)
Şu kritere göre ayır:
Bilal A. İş için seyahat edenler Turkey, 18 Ekim 2014
Personel yavaş
7
Bu müşteri yalnızca bu otele puan verdi ve yorum göndermedi.
Levent T. Çiftler Turkey, 29 Ocak 2013
merkezi bir otel

internet problemi olan bir otel
6
otel konum olarak merkezi sayılabilecek konumda odaları güzel .ancak agoda rezervasyon sayfasında yazdığı gibi wifi yok sadece lan var. wifi kesinlikle ücretli ve herbir insan için ayrı ücretli.problem nereden kaynaklanırsa kaynaklansın çok ayıp.ben saat tek telefon için ringit para ödedim.üstelik cok sağlıksız.sürekli kesilen bir internet.memnun kalmadım.bir daha bu otelde kalmayı kesinlikle düsünmem.otel idaresi ile konustuğumda sadece aile odalarında wifi olduğunu söylediler.bu konu ile ilgilenmenizi rica ediyorum
Salim U. Yalnız seyahat edenler Turkey, 15 Aralık 2011
guzel konum

konum, konfor
9,7
2 gun hotelde kalkdiktan sonra 3. gun ekstradan kalmak istedim cunku hotel gercekten fiyatina gore bekledigimin ustunde bir konfora sahipti. 5 yildizli bir hotelde arayipta bulabilecegin hersey bu hotelde de mevcuttu. ilk gittigim gun 5 yildizli bir hotel olan sunway putra kaldiktan sonra bu hotelde orada buldugum herseyi buldum. konumu cok iyi, butun alisveris merkezlerine yurume mesafesinde, kahvalti ve aksam acikbufe ve cok zengin. odalar cok guzel ve klcc manzarasi 20. kattan itibaren alabildigine gozukuyor.
Salim U. Yalnız seyahat edenler Turkey, 14 Aralık 2011
mukemmel bir hotel

saymakla bitmez
9,7
hotel bir kere her yere cok yakin. klcc ve bukit bintangda her yere yuruyerek bile gidebilirsiniz. hotel local olarak baktiginizda 5 yildizli olarak dusunebilirsiniz. havuzu ve spor salonu olmasi avantaj. 2011 yapimi bir hotel oldugu icin her turlu teknoloji mevcut. internet hizli ve ucretsiz. isteyen kabloyla isteyen wifi baglanabilir. sabahlari acik bufe kahvalti cok guzel ve aksamlari ucretli yemek cok guzeldi. hoteli herkese tavsiye ederim. fiyat performans olarak en uygun oteldi bence.
Salim U. Yalnız seyahat edenler Turkey, 13 Aralık 2011
mukemmel bir hotel

saymakla bitmez
9,7
kuala lumpurda kaldigim 1 hafta boyunca 4 hotelde kaldim fakat bu hotel gercekten muthisti. 2011 yili yapimi oldugu icin hersey yeni ve muazzamdi. sabah acik bufe mukemmeldi. yok yoktu resmen. aksamlari acik bufe secenegi ucretli fakat gercekten uygun fiyatliydi ve ayni zamanda muthisti. ben inanilmaz memnun kaldim. 5 yildizli hotellerden daha iyi bir konaklama yasadim. gercekten cok begendim.
Abdulrahman T. Büyük çocuklu aileler Canada, 30 Ekim 2014
Task
4
Staff very irogant, rude. Plus it is in china town, not safe to walk around at night.
Kok S. İş için seyahat edenler Malaysia, 27 Ekim 2014
friendly, clean, convenient

friendly, clean and convenient.
3,3
Maret E. Gruplar Indonesia, 27 Ekim 2014
huge room

huge room . clean . money value
8,3
Great. With huge room.
Christopher L. Yalnız seyahat edenler Australia, 27 Ekim 2014
Furama Review

The room was great. The lifts were reliable and safe. The location was good for Berjaya Times Square but poor for anywhere else.
6,3
The room was great but was spoiled by a lot of little things. The in-room internet was unreliable and spasmodic and didn't work at all on the day of the power failure. It also didn't work on the last day when I especially wanted it to check my on-going flights. I was forbidden from having a beer with my evening meal because it was a 'Muslim' dining room. I was the only diner and I've never heard of such a thing. Instead, I was 'invited' to sit outside, where it was raining. On the 23rd October, there was no power the whole day. In my opinion I should have been refunded for that day as I was unable to use any of the hotels facilities.
Inderpaul S. Yalnız seyahat edenler Singapore, 26 Ekim 2014
Best stay ever!

Hotel staff were courteous and friendly, room was cleaned properly, hotel room was spacious
9
It never fails to surprise me that everytime I come to stay at the Furama Bukit Bintang, I will be in for a treat. The staff are always friendly and they always get back to you with a response almost immediately. Breakfast was one of the best I've ever had. Got a surprise when they upgraded me to an executive suite. It was really nice and spacious.

Şimdi ayırtın!

Bu fırsat kaçmak üzere!

Furama Hotel Bukit Bintang Kuala LumpurFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BanyoFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - ResepsiyonFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - LobiFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bar/Bekleme SalonuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - RestoranFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bar/Bekleme SalonuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bar/Bekleme SalonuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Yüzme havuzuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Yüzme havuzuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Fitness SalonuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Toplantı SalonuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Balo SalonuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Toplantı SalonuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Otelin Dış Görünümü

Müşteri Değerlendirmeleri - Furama Hotel Bukit Bintang, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3A03