Bir Agoda müşterisi bir otelden check out yaptırdığında, kendisine oteldeki konaklaması ile ilgili bir değerlendirme yazmasını isteyen bir e-posta yollarız.Değerlendirmelerin gönderilebilmesinin tek yolu budur.Her değerlendirme, Agoda internet sitesinde yayınlanmadan önce içerik ekibimiz tarafından onaylanmalıdır.Bu nedenle, diğer seyahat sitelerinin çoğundan farklı olarak, TÜM Agoda değerlendirmeleri onaylı ve gerçektir.
Uygunluğu kontrol edip otelde yer ayırtmak için tarihlerinizi girin

Furama Hotel Bukit Bintang

136, Jalan Changkat Thambi Dollah,, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malezya 55100

Yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin

 

Çok İyi

7,7

13279 değerlendirme

Türkçe 5 değerlendirme

Parasal Değeri
7,8
Konum
7,7
Personel Performansı
7,9
Otel Koşulları/Temizlik
8,0
Oda Konforu/Standardı
7,9
Yiyecek/Yemek
7,2
Tüm değerlendirmeler (13279)
Buna göre sırala:
Bilal A. İş için seyahat edenler Turkey, 18 Ekim 2014
Personel yavaş
7
Bu müşteri yalnızca bu otele puan verdi ve yorum göndermedi.
Bu değerlendirmeyi rapor et
Levent T. Çiftler Turkey, 29 Ocak 2013
merkezi bir otel

internet problemi olan bir otel
6
otel konum olarak merkezi sayılabilecek konumda odaları güzel .ancak agoda rezervasyon sayfasında yazdığı gibi wifi yok sadece lan var. wifi kesinlikle ücretli ve herbir insan için ayrı ücretli.problem nereden kaynaklanırsa kaynaklansın çok ayıp.ben saat tek telefon için ringit para ödedim.üstelik cok sağlıksız.sürekli kesilen bir internet.memnun kalmadım.bir daha bu otelde kalmayı kesinlikle düsünmem.otel idaresi ile konustuğumda sadece aile odalarında wifi olduğunu söylediler.bu konu ile ilgilenmenizi rica ediyorum
Bu değerlendirmeyi rapor et
Salim U. Yalnız seyahat edenler Turkey, 15 Aralık 2011
guzel konum

konum, konfor
9,7
2 gun hotelde kalkdiktan sonra 3. gun ekstradan kalmak istedim cunku hotel gercekten fiyatina gore bekledigimin ustunde bir konfora sahipti. 5 yildizli bir hotelde arayipta bulabilecegin hersey bu hotelde de mevcuttu. ilk gittigim gun 5 yildizli bir hotel olan sunway putra kaldiktan sonra bu hotelde orada buldugum herseyi buldum. konumu cok iyi, butun alisveris merkezlerine yurume mesafesinde, kahvalti ve aksam acikbufe ve cok zengin. odalar cok guzel ve klcc manzarasi 20. kattan itibaren alabildigine gozukuyor.
Bu değerlendirmeyi rapor et
Salim U. Yalnız seyahat edenler Turkey, 14 Aralık 2011
mukemmel bir hotel

saymakla bitmez
9,7
hotel bir kere her yere cok yakin. klcc ve bukit bintangda her yere yuruyerek bile gidebilirsiniz. hotel local olarak baktiginizda 5 yildizli olarak dusunebilirsiniz. havuzu ve spor salonu olmasi avantaj. 2011 yapimi bir hotel oldugu icin her turlu teknoloji mevcut. internet hizli ve ucretsiz. isteyen kabloyla isteyen wifi baglanabilir. sabahlari acik bufe kahvalti cok guzel ve aksamlari ucretli yemek cok guzeldi. hoteli herkese tavsiye ederim. fiyat performans olarak en uygun oteldi bence.
Bu değerlendirmeyi rapor et
Salim U. Yalnız seyahat edenler Turkey, 13 Aralık 2011
mukemmel bir hotel

saymakla bitmez
9,7
kuala lumpurda kaldigim 1 hafta boyunca 4 hotelde kaldim fakat bu hotel gercekten muthisti. 2011 yili yapimi oldugu icin hersey yeni ve muazzamdi. sabah acik bufe mukemmeldi. yok yoktu resmen. aksamlari acik bufe secenegi ucretli fakat gercekten uygun fiyatliydi ve ayni zamanda muthisti. ben inanilmaz memnun kaldim. 5 yildizli hotellerden daha iyi bir konaklama yasadim. gercekten cok begendim.
Bu değerlendirmeyi rapor et
Muhamad F. Büyük çocuklu aileler Singapore, 8 Şubat 2016
Staff performance review

Central location, convenient and cleanliness
6,3
Quite dissapointed with the staff performance due to miscommunication with other customer. The staff should call someone to take over her place and attend to other customers who were waiting to check-in. After 30 mins of waiting time then someone came and took over. Working in a customer service line, staff should not show tantrum or be in a defensive mode when comes to who is right and who is wrong infront of other customers. Very rude. Understand the situation but handle with lots and lots of patience. Best, show them with a good facts and T&C. Anyway keep up the good work to the staff because sometimes customers can also be pain in the ass! :)
Bu değerlendirmeyi rapor et
Gerard Q. Çiftler France, 7 Şubat 2016
Very bad experience
4,7
I usually stay in Furama river front hotel in Singapore. Always very satisfied. I went to KL for a meeting and I had to stay overnight. So I booked Furama in KL. The room was big but quite ordinary. I usually like to see the news on Foreign channels like CNN. No such thing here , like wise for sports and music channels. My worse experience was to come the next morning when I attempted to have breakfast. The restaurant was much too small for breakfast. It was an absolute chaos. No staff to place the guests. The tables were cleared very slowly. More than 50 persons were waiting and waiting to get a table. the access to the lift was even difficult since the queue was very long. I managed to find a table myself, nobody from the hotel checked if my breakfast was included or not in my package simply because there was no staff available. Later when I tried to check out, there was again a lot of people lining up/ More than half an hour to check out. I almost missed my flight. So for me ,this hotel is banned for ever .
Bu değerlendirmeyi rapor et
Edison O. Küçük çocuklu aileler Malaysia, 7 Şubat 2016
good

facility
7,7
Bu değerlendirmeyi rapor et
Jean M. Çiftler United Kingdom, 6 Şubat 2016
The sun bed was very dirty & only 3 sun beds

Room, staff & cleanease
8
Bu değerlendirmeyi rapor et
Lim B. İş için seyahat edenler Singapore, 5 Şubat 2016
Best location

Location , room cleaness & value formoney
7
Good location that my business partner can easily reach me
Bu değerlendirmeyi rapor et
1 - 5 /5 değerlendirme
Furama Hotel Bukit Bintang Kuala LumpurFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BanyoFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BanyoFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Otelin İç GörünümüFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - ResepsiyonFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - LobiFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - LobiFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Yönetici Bekleme SalonuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Yönetici Bekleme SalonuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bar/Bekleme SalonuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bar/Bekleme SalonuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - RestoranFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Yüzme havuzuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Yüzme havuzuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Yüzme havuzuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Fitness SalonuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Toplantı SalonuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Toplantı SalonuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Balo SalonuFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Otelin Dış GörünümüFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk OdasıFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Konuk Odası


Agoda.com, online konaklama lideri Priceline Group şirketidir.

AS-AGWEB-3C01