Bir Agoda müşterisi bir otelden check out yaptırdığında, kendisine oteldeki konaklaması ile ilgili bir değerlendirme yazmasını isteyen bir e-posta yollarız.Değerlendirmelerin gönderilebilmesinin tek yolu budur.Her değerlendirme, Agoda internet sitesinde yayınlanmadan önce içerik ekibimiz tarafından onaylanmalıdır.Bu nedenle, diğer seyahat sitelerinin çoğundan farklı olarak, TÜM Agoda değerlendirmeleri onaylı ve gerçektir.
Uygunluğu kontrol edip otelde yer ayırtmak için tarihlerinizi girin

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Makao (Haritayı göster)

Şimdi ayırtın!

Hard Rock Hotel Makao - Süit Oda Hard Rock Hotel Makao - Süit Oda Hard Rock Hotel Makao - Giriş Hard Rock Hotel Makao - Resepsiyon Hard Rock Hotel Makao - Otelin İç Görünümü Hard Rock Hotel Makao - Otelin İç Görünümü Hard Rock Hotel Makao - Spa Hard Rock Hotel Makao - Spa Hard Rock Hotel Makao - Yiyecek ve İçecekler Hard Rock Hotel Makao - Otelin Dış Görünümü Hard Rock Hotel Makao - Dükkanlar Hard Rock Hotel Makao - Dükkanlar Hard Rock Hotel Makao - Dükkanlar Hard Rock Hotel Makao - Yiyecek ve İçecekler Hard Rock Hotel Makao - Yiyecek ve İçecekler Hard Rock Hotel Makao - Süit Oda
Hard Rock Hotel Makao - Otelin Dış Görünümü Hard Rock Hotel Makao - Otelin İç Görünümü Hard Rock Hotel Makao - Lobi Hard Rock Hotel Makao - Dinlenme Olanakları Hard Rock Hotel Makao - Resepsiyon Hard Rock Hotel Makao - Yüzme havuzu Hard Rock Hotel Makao - Yiyecek ve İçecekler Hard Rock Hotel Makao - Dinlenme Olanakları Hard Rock Hotel Makao - Bar/Bekleme Salonu Hard Rock Hotel Makao - Dinlenme Olanakları Hard Rock Hotel Makao - Spa Hard Rock Hotel Makao - Dükkanlar
Bölge: Taipa / Cotai Oda sayısı: 322
Ücretsiz Wifi

Yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat Tipini Seçin

 

Kusursuz
Parasal Değeri
8,1
Konum
8,7
Personel Performansı
8,9
Otel Koşulları/Temizlik
8,9
Oda Konforu/Standardı
8,8
Yiyecek/Yemek
7,5
Tüm değerlendirmeler (1379)
Buna göre sırala:
Koh K. Büyük çocuklu aileler Singapore, 27 Temmuz 2015
A hotel of classic rock style

Big and comfy beds
7,7
nice and pleasant except for toilet with no attached taps for washing hands
San S. İş için seyahat edenler Macau, 25 Temmuz 2015
Staffs are very good

staffs are very polite and nice and very helpful.They are willing to help. I like their attitude.
9
Thomas A. Çiftler Ireland, 24 Temmuz 2015
Good but a little overpriced

The house of dancing water, the ornaments,
7,7
The hotel is great, don't get me wrong. The room was nice. It's just I thought it was a bit over priced for a standard I have seen surpassed for far cheaper room rates in other hotels. The house of dancing water is a must see. There is not much to do other than gamble, there were no bars with people in them to sit and have a few drinks, which was dissapointing. I was really surprised at how bad the internet connection in the room was. Only the laptop would connect, It wouldn't let our phones connect (iPhone & Sony z3) that was frustrating.
Edwin T. Büyük çocuklu aileler Indonesia, 24 Temmuz 2015
small & expensive

the bathroom is small & expensive .. i think the hotel 3/4 star
7,3
Wong L. Gruplar Singapore, 23 Temmuz 2015
Really good hotel. Nice room. Staff serve well.

Location good, room very big, excellent services & provide very good transport service.
9,3
Just a word as excellent.
Toh Y. Çiftler Malaysia, 23 Temmuz 2015
EXCELLENT ROOM

SERVICE,ROOM AND LOCATION
9,7
Lok H. Çiftler Hong Kong, 22 Temmuz 2015
Anniversery celebration

Room tidyness
8,3
Nelfarida R. Küçük çocuklu aileler Hong Kong, 21 Temmuz 2015
the waitrees not god in serving us , when we ask

room big and comfortable , customer service nice and friendly, everthing we need have in hotel, easy to go everywhere with shuttle bus
8,7
Timothy K. Küçük çocuklu aileler Hong Kong, 11 Temmuz 2015
So bad & expensive

nothing good but only expensive
6,7
I booked a double queen room for one night in $1850HKD ($240USD) expecting to have a wonderful bright view, however, the room is small & stuffy, nothing new and clean as a 5 stars hotel. I think its only a 3 stars hotel and will never be there again.
Wei T. Çiftler Singapore, 10 Temmuz 2015
Staffs are very friendly and helpful. Thumb up !

Location is good , Shuttle Bus (Free Transfer), Good Restaurant !
10
This is my 3 rd times in this Hotel, for the past 04 years . The reason make me come back cause the Staffs are friendly and make you feel at home .:)

Şimdi ayırtın!

Bu fırsat kaçmak üzere!

Hard Rock Hotel MakaoHard Rock Hotel Makao - Süit OdaHard Rock Hotel Makao - Süit OdaHard Rock Hotel Makao - GirişHard Rock Hotel Makao - ResepsiyonHard Rock Hotel Makao - Otelin İç GörünümüHard Rock Hotel Makao - Otelin İç GörünümüHard Rock Hotel Makao - SpaHard Rock Hotel Makao - SpaHard Rock Hotel Makao - Yiyecek ve İçeceklerHard Rock Hotel Makao - Otelin Dış GörünümüHard Rock Hotel Makao - DükkanlarHard Rock Hotel Makao - DükkanlarHard Rock Hotel Makao - DükkanlarHard Rock Hotel Makao - Yiyecek ve İçeceklerHard Rock Hotel Makao - Yiyecek ve İçeceklerHard Rock Hotel Makao - Süit OdaHard Rock Hotel Makao - Otelin Dış GörünümüHard Rock Hotel Makao - Otelin İç GörünümüHard Rock Hotel Makao - LobiHard Rock Hotel Makao - Dinlenme OlanaklarıHard Rock Hotel Makao - ResepsiyonHard Rock Hotel Makao - Yüzme havuzuHard Rock Hotel Makao - Yiyecek ve İçeceklerHard Rock Hotel Makao - Dinlenme OlanaklarıHard Rock Hotel Makao - Bar/Bekleme SalonuHard Rock Hotel Makao - Dinlenme OlanaklarıHard Rock Hotel Makao - SpaHard Rock Hotel Makao - DükkanlarHard Rock Hotel Makao - Dinlenme OlanaklarıHard Rock Hotel Makao - SpaHard Rock Hotel Makao - ResepsiyonHard Rock Hotel Makao - Bar/Bekleme SalonuHard Rock Hotel Makao - Dinlenme OlanaklarıHard Rock Hotel Makao - Dinlenme OlanaklarıHard Rock Hotel Makao - Bar/Bekleme SalonuHard Rock Hotel Makao - Yiyecek ve İçeceklerHard Rock Hotel Makao - Dinlenme OlanaklarıHard Rock Hotel Makao - Dinlenme OlanaklarıHard Rock Hotel Makao - Süit OdaHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Bar/Bekleme SalonuHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Yiyecek ve İçeceklerHard Rock Hotel Makao - Otelin İç GörünümüHard Rock Hotel Makao - Bar/Bekleme SalonuHard Rock Hotel Makao - Dinlenme OlanaklarıHard Rock Hotel Makao - Dinlenme OlanaklarıHard Rock Hotel Makao - Yiyecek ve İçeceklerHard Rock Hotel Makao - Dinlenme OlanaklarıHard Rock Hotel Makao - Dinlenme Olanakları


Agoda.com, online konaklama lideri Priceline Group şirketidir.

AS-AGWEB-3C04